Коробка для піци: Ідеальне Рішення для Перенесення та Зберігання Улюбленої Піци

Коробка для піци: Ідеальне Рішення для Перенесення та Зберігання Улюбленої Піци

Упаковка товару – це частина маркетингу, яка допомагає конкурувати на ринку. Надійна, якісна коробка для піци підтримує репутацію бренду та підвищує впізнаваність. Тому не варто економити на такій важливій деталі.

Якою повинна бути якісна коробка для піци

Піца – харчовий виріб, який має залишатися гарячим, а також упаковка не повинна намокати від начинки. Тут пластики або звичайні паперові тари не підійдуть. Вони будуть ставати швидко мокрими та згинатися й ламатися. Ще з 1963 року в США почали використовувати гофрокартонні коробки, що дозволяли безпроблемно транспортувати піцу, не зминаючи її. Були придумані пласкі заготівки, які легко можна збирати без клею: вони гарно тримають температуру й оснащені вентиляційні отвори. 

Така упаковка на винос піци – ідеальний варіант сьогодні. Вона практична, проста у застосуванні та привабливо виглядає. В неї реально транспортувати страву на значні відстані.

Картонна коробка для піци відрізняється основними перевагами:

  • дизайн виконується у кольорах бренду й з логотипом, це підвищує лояльність покупців та впізнаваність торгової марки;

  • безпечність для здоров'я, оскільки при виготовленні беруться нешкідливі матеріали;

  • часто використовується білий (або бурий) й гофрований картон, що тримають температуру;

  • на упаковці можна надрукувати будь-яку рекламу для просування свого продукту й стимуляції збуту;

  • дозволяє створювати коробки методом штамповки, що пришвидшує виробництво.

Гофрована коробка – єдине зручне рішення упаковки піци, яке перевірене часом.

Як обрати виробника коробок для піци

До загальних рекомендацій слід віднести у першу чергу неперевершену якість та екологічність картону й процесу виробництва. Картон має бути виготовлений із целюлози, що не шкодить навколишньому середовищі та здоров'ю людини. Але інколи застосовується макулатурний матеріал із сировини гарної якості із певними домішками, що поліпшує структуру. Він дешевший, але краще буде целюлозний аналог у три шари, що добре тримає температуру. Він дорожчий, але піца не повинна охолонути принаймні за годину.

Важливий момент – це можливість виробником надрукувати логотип фірми на упаковці, оскільки це чудовий привід запустити рекламу. Цілком реально знайти компанію, яка знайде індивідуальний колір, якщо є бажання.

Всередині коробка для піци може бути ламінована, або мати фольгу. Якщо дивитися перший варіант, в ламінованих дозволяється розігрівати піцу у мікрохвильовій печі. Але така упаковка буде коштувати дорожче, ніж простий багатошаровий аналог. Це виступає значним мінусом для недорогого продукту. 

Стандартні розміри тари – 25 см, 30 см, 32 см, 40 см. Але також пропонується замовляти й індивідуальні розміри у деяких виробників, наприклад, під метрові піци. Гарний бренд виконає замовлення в термін та здійснить доставку вчасно. Придбати коробку для піци можна на сайті «Альфа-Пак Захід», що є офіційним представником підприємства «Офсет» з м. Дніпро. 

Отже, гофрована целюлозна коробка – розумний вибір для упаковки піци, що залишить її теплою й смачною, дозволить зручно транспортувати на далекі відстані.