|
виробнича характеристика перукаря
У нас Ви маєте можливість замовити матеріал за темою «виробнича характеристика перукаря», або знайти вже готові матеріали, які містять певну інформацію за даним запитом
-
Організаційно-виробнича характеристика підприємства
ЗМІСТ: Вступ..........................................................................................................3 1. Організаційно- виробнича характеристика підприємства..............5 2. Економічний аналіз діяльності підприємства ..............................11 3. Взаємовідносини підприємства з банками....................................14 4. Фінансова діяльність підприємства ...............................................17 5. Бухгалтерський облік та аудит......................................................30 Висновки .................................................................................................34 Список використаної літератури.........................................................36 Додатки ...................................................................................................37 >>>>
-
Організаційно-виробнича характеристика підприємства
План: Вступ. 1. Організаційно- виробнича характеристика підприємства 2. Економічний аналіз діяльності підприємства 3. Взаємовідносини підприємства з банками 4. Фінансова діяльність підприємства 5. Бухгалтерський облік та аудит на підприємстві Висновки Список використаної літератури Додатки >>>>
-
Виробнича потужність
Завдання: 1. Виробнича потужність 2. Вивчити та проаналізувати роботу відділу матеріально-технічного забезпечення >>>>
-
Виробнича функція
ЗМІСТ 1. Виробнича функція........................................................................ 3 2. Виробничі сітки.............................................................................. 8 3. Ізокванта, карта ізоквант............................................................. 9 Використані джерела......................................................................... 16 >>>>
-
Виробнича інфраструктура на підприємстві. Диспетчеризація
1. Виробнича інфраструктар на підприємстві 2. Диспетчеризація: поняття, завдання та функції >>>>
-
ВИРОБНИЧА ПОТУЖНІСТЬ ПІДПРИЄМСТВА І МЕТОДИКА ЇЇ РОЗРАХУНКУ
1. ВИРОБНИЧА ПОТУЖНІСТЬ ПІДПРИЄМСТВА І МЕТОДИКА ЇЇ РОЗРАХУНКУ 3 2. РЕЗЕРВИ ВИРОБНИЧИХ ПОТУЖНОСТЕЙ І ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИКОРИСТАННЯ 10 ЗАДАЧИ 13 СПИСОК ЛІТЕРАТУРИ 16 >>>>
-
Виробнича структура підприємства та її визначаючі фактори
ЗАВДАННЯ: 12. Виробнича структура підприємства та її визначаючі фактори 34. Економічне обґрунтування нових виробів в процесі конструювання 70. Основні форми і системи оплати праці робочих, інженерно-технічних працівників та службовців Задача (варіант №14) >>>>
-
Собівартість: розрахункова, фабрична, виробнича, комерційна
Вступ 3 Собівартість: розрахункова, фабрична, виробнича, комерційна 3 Висновки 18 Список використаної літератури 20 >>>>
-
Детермінанти попиту, графічне відображення. Виробнича функція
1. Детермінанти попиту, графічне відображення 3 2. Виробнича функція: зв’язок між структурою витрат та випуском продукції 5 Задача 13 Література 16 >>>>
-
Виробнича програма підприємства, методи її розробки
Виробнича програма підприємства, методи її розробки 2 Список використаних джерел 12 >>>>
-
Ринкова виробнича структура підприємства: суть, переваги, недоліки
Завдання: 1. Визначення порівняльної економічної ефективності 2. Ринкова виробнича структура підприємства: суть, переваги, недоліки Задача >>>>
-
Показники обіговості обігових коштів.Виробнича потужність
1. Показники обіговості обігових коштів. Їх величина і джерела фінансування 3 2. Виробнича потужність і показники використання потужності 11 Задача 3 «б» 26 Задача 4 «б» 26 Список літератури: 27 >>>>
-
Виробнича діяльність та планування товарообігу на підприємствах ресторанного господарства
ЗМІСТ Вступ..................................................................................................................... 3 1. Основи організації підприємств громадського харчування при готелях, санаторіях.............................................................................................................. 5 1.1. Сутність та економічне значення ресторанного господарства................. 5 1.2. Характеристика основних типів підприємств громадського харчування при готелях............................................................................................................ 7 2. Виробнича діяльність та планування товарообігу на підприємствах ресторанного господарства................................................................................. 15 2.1. Планування обсягу товарообігу на підприємствах ресторанного господарства......................................................................................................... 15 3. Аналіз організації харчування в пансіонаті "Райський куток".................... 25 3.1. Характеристика особливостей ресторану в пансіонаті "Райський куток" 25 3.2. Аналіз процесу обслуговування в ресторані.............................................. 28 3.3. Пропозиції щодо покращення обслуговування.......................................... 33 Висновки............................................................................................................... 38 Список використаних джерел.............................................................................. 39 >>>>
-
Матрична організаційно-виробнича структура логістичної системи
Матрична організаційно- виробнича структура логістичної системи СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ >>>>
-
Виробнича програма підприємства: механізм її формування і контроль за виконанням
План Вступ 3 1. Структура підприємств 5 2. Структура і принципи виробничого процесу 9 3. Виробнича програма підприємства 12 3.1. Сутність і показники виробничої програми підприємства 12 3.2. Розробка виробничої програми підприємства 22 3.3. Економічне й технічне обґрунтування виробничої програми підприємства 25 4. Аналіз здійснення виробничої програми (на прикладі ВАТ “Сігма”) 26 Висновки 30 Використана література 32 >>>>
-
Виробнича програма підприємства
ВСТУП 3 1 Виробнича програма підприємства 5 1.1 Планування виробничої діяльності підприємства 5 1.2 Основні показники плану виробництва 8 1.3 Основні розділи і показники виробничої програми підприємства 11 1.4. Порядок розробки виробничої програми підрозділів основного виробництва 16 2. Резерви виробничих потужностей і організація їх використання 28 ВИСНОВКИ 33 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 36 >>>>
-
Виробнича потужність підприємства
Зміст ТЕОРЕТИЧНА ЧАСТИНА 3 1. Виробнича потужність підприємства 3 2. Сутність та основні завдання нормування праці. Система норм праці. 7 3. Методи поєднання операцій та їх вплив на тривалість виробничого циклу. 10 4. Автоматизація виробничих процесів. Автоматичні лінії. 12 5. Основні ремонтні нормативи. Методика встановлення ремонтних нормативів. 15 6. Мета і завдання матеріального забезпечення. 17 ПРАКТИЧНЕ ЗАВДАННЯ 1 20 Задача 1. 20 Задача 2 22 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 25 >>>>
-
Виробнича потужність підприємства
Зміст ТЕОРЕТИЧНА ЧАСТИНА 3 1. Виробнича потужність підприємства 3 2. Сутність та основні завдання нормування праці. Система норм праці. 7 3. Методи поєднання операцій та їх вплив на тривалість виробничого циклу. 10 4. Автоматизація виробничих процесів. Автоматичні лінії. 12 5. Основні ремонтні нормативи. Методика встановлення ремонтних нормативів. 15 6. Мета і завдання матеріального забезпечення. 17 ПРАКТИЧНЕ ЗАВДАННЯ 1 20 Задача 1. 20 Задача 2 22 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 25 >>>>
-
Підприємство як виробнича система, продукція підприємства
Зміст 1. Підприємство як виробнича система, продукція підприємства 3 2. Цілі, завдання і напрямки організації праці на підприємстві 5 3. Виробничий цикл та його структура 8 4. Сутність і характерні ознаки потокового виробництва 10 5. Мета і завдання ремонтного господарства 12 6. Склад та організаційна структура транспортного господарства 14 Практичне завдання 1 16 Практичне завдання 2 19 Література 26 >>>>
-
Підприємство як виробнича система, продукція підприємства
Зміст 1. Підприємство як виробнича система, продукція підприємства 3 2. Цілі, завдання і напрямки організації праці на підприємстві 5 3. Виробничий цикл та його структура 8 4. Сутність і характерні ознаки потокового виробництва 10 5. Мета і завдання ремонтного господарства 12 6. Склад та організаційна структура транспортного господарства 14 Практичне завдання 1 16 Практичне завдання 2 19 Література 26 >>>>
-
Праця і робота, охорона і безпека праці, виробнича санітарія
1. Праця і робота, охорона і безпека праці 3 2. Виробнича санітарія 9 Список використаної літератури 12 >>>>
-
Виробнича структура підприємства. Організація транспортного господарства підприємства
20. Організація робочих місць на підприємстві. 3 26. Виробнича структура підприємства. 6 45. Організація транспортного господарства підприємства. Значення, задачі і структура транспортного господарства. 10 69. Задачі і зміст єдиної системи технологічної підготовки виробництва до виготовлення нової продукції. 13 Література 17 >>>>
-
Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства при готелі „...”
Вступ 3 РОЗДІЛ І. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ОБСЛУГОВУВАННЯ 6 1.1. Специфіка процесу обслуговування – теоретичні аспекти 6 1.2. Аналіз технології обслуговування 10 1.3. Аналіз процесу обслуговування в ресторані при готелі 12 РОЗДІЛ ІІ. ТОРГІВЕЛЬНО-ВИРОБНИЧА ХАРАКТЕРИСТИКА РЕСТОРАНУ „НАДІЯ” 16 2.1. Торгово- виробнича та просторова структура підприємства 16 2.2. Кухня ресторану 23 2.3. Привабливість ресторану „Надія” 24 2.4. Інтер‘єр та атмосфера ресторану „Надія” 25 РОЗДІЛ ІІІ. АНАЛІЗ ТЕХНОЛОГІЙ ОБСЛУГОВУВАННЯ СПОЖИВАЧІВ У ГОТЕЛІ 27 3.1. Аналіз підготовки до обслуговування 27 3.2. Аналіз технології обслуговування 29 РОЗДІЛ ІV. РЕЗЕРВИ ВДОСКОНАЛЕННЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ СПОЖИВАЧІВ РЕСТОРАНУ 32 4.1. Гостинність – „секретний елемент” обслуговування 32 ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ 37 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ ТА ДЖЕРЕЛ 39 ДОДАТКИ 41 >>>>
-
Організаційно-виробнича практика
Вступ 3 Розділ 1. Організаційна характеристика підприємства 4 Розділ 2. Економічна характеристика підприємства та організація і і ведення економічної роботи на підприємстві 6 Розділ 3. Організація та ведення обліку контролю та аналізу власного капіталу 11 Висновки і пропозиції 20 Список використаної літератури 21 >>>>
-
Виробничий процес та його структура
1. Виробничий процес та його структура. 2.Виробничий цикл. 3. Типи виробництва 4. Виробнича структура підприємства. 5. Виробнича інфраструктура підприємства. 6. Методи організації виробництва 7.Потоковий метод виробництва 8.Організація гнучкого автоматизаційного виробництва. 9. Організація науково - технічної підготовки виробництва 10. Технологічна підготовка виробництва 11.Організація економічної підготовки виробництва. Список використаної літератури >>>>
-
Педагогічна та виробнича практика (на прикладі банку)
Вступ 3 1. Педагогічна практика 5 1.1. Характеристика місця проведення практики 5 1.2. Індивідуальна частина 9 2. Характеристика розробленого методичного забезпечення для проведення заняття 14 3. Виробнича практика 17 2.1. Загальна характеристика підприємства 17 2.2. Ризик-менеджмент банку 23 Висновки та пропозиції 39 Література 43 Додаток 1. Баланс 47 Додаток 2. Звіт про фінансові результати 48 Педагогічна практика передбачає ознайомлення студентів із сучасними методами і формами організації навчального процесу; формування у студентів навичок викладання дисциплін за спеціальністю. Мета педагогічної практики — набути навичок застосування методів наукових досліджень, навичок проведення занять, закріпити знання з методики викладання банківських дисциплін. Метою педагогічної практики є оволодіння методикою викладання фінансових дисциплін, а саме банківської справи. Загальна частина має чотири підрозділи: загальна характеристика підприємства, майно і власність підприємства, взаємовідносини з зовнішнім середовищем, організаційна структура і управління підприємством. Індивідуальна чистина присвячена ризик-менеджменту банку. Висновки та пропозиції містять узагальнення та рекомендації щодо покращення ситуації на підприємстві >>>>
-
Виробнича і соціальна інфраструктура
Виробнича і соціальна інфраструктура >>>>
-
Планування діяльності підрозділів підприємства
Вступ 1. Організаційна і виробнича структура підприємства 1.1. Коротка характеристика підприємства 1.2 Аналіз організаційної структури підприємства 1.3. Аналіз виробничої структури підприємства 2. Планування діяльності підрозділів підприємства 2.1. Виробнича програма та її обґрунтування 2.2. Розрахунок потреби в обладнанні, основних працівниках, обслуговуючому персоналу, ремонтниках 3. Контроль та оцінка діяльності підрозділу підприємства 3.1. Порівняння планових і фактичних показників, виявлення причин відхилень 3.2. Аналіз виконання плану 3.3. Інтегральна оцінка діяльності підрозділів 3.4. Визначення прибутку підрозділів-центрів прибутку підприємства 4. Мотивація трудових колективів (підрозділів підприємства) 4.1. Централізоване преміювання колективних підрозділів 4.2. Розподіл премій між членами трудового колективу 5. Встановлення матеріальної відповідальності 6. Удосконалення внутрішньо-економічного механізму 6.1. Введення внутрішніх цін 6.2. Встановлення комплексної розцінки Висновки Використана література >>>>
-
РОЗРАХУНКИ ОСНОВНИХ ЕКОНОМІЧНИХ ПОКАЗНИКІВ ВИРОБНИЧОЇ ПРОГРАМИ ПІДПРИЄМСТВА
ВСТУП 3 1 АНАЛІТИЧНА ЧАСТИНА 5 1.1 Потенціал і виробнича функція підприємства 5 1.2 Виробнича потужність фірми 13 1.3. Резерви виробничих потужностей і організація їх використання 22 2 РОЗРАХУНКИ ОСНОВНИХ ЕКОНОМІЧНИХ ПОКАЗНИКІВ ВИРОБНИЧОЇ ПРОГРАМИ ПІДПРИЄМСТВА 27 2.1 Визначення виробничої програми підприємства 27 2.2.Планування обсягу продажу продукції 28 2.3.Планування ресурсозабезпечення 30 2.4. Узгодження плану виробництва продукції з виробничою потужністю фірми 32 2.5. Обгрунтування цехової собівартості виробу 34 ВИСНОВКИ 37 СПИСОК ЛІТЕРАТУРИ 39 >>>>
-
Підприємницька діяльність
Зміст Вступ........................................................................................................................3 1. Загальна характеристика підприємницької та господарської діяльності......5 2. Форми реалізації і основні напрями економічної політики держави...........13 3. Державне регулювання господарської й підприємницької діяльності........17 4. Державна реєстрація і порядок ліквідації суб’єктів підприємництва..........24 5. Договірні взаємовідносини у підприємництві................................................31 6. Характеристика підприємства ПМП виробнича фірма "Панда" .................40 Загальний висновок...............................................................................................47 Список використаної літератури..........................................................................49 Додатки >>>>
Дивитись наступні >>>
Cгенерировано за 0.165994 секунд
|
Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.
Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.
|
|