|
постачання лік засобів в структурні підрозділи
У нас Ви маєте можливість замовити матеріал за темою «постачання лік засобів в структурні підрозділи», або знайти вже готові матеріали, які містять певну інформацію за даним запитом
-
Управління, віддіти та інші структурні підрозділи місцевих адміністрацій
Зміст Вступ 3 1. Загальні ознаки місцевих органів виконавчої влади 4 2. Управління, віддіти та інші структурні підрозділи місцевих адміністрацій 6 3. Порядок призначення голів місцевих державних адміністрацій 8 5. Взаємодія місцевих органів виконавчої влади з іншими органами 12 6. Акти місцевих органів виконавчої влади 13 Висновки 16 Список використаних джерел 17 >>>>
-
Управління, віддіти та інші структурні підрозділи місцевих адміністрацій
Зміст Вступ 3 1. Загальні ознаки місцевих органів виконавчої влади 4 2. Управління, віддіти та інші структурні підрозділи місцевих адміністрацій 6 3. Порядок призначення голів місцевих державних адміністрацій 8 5. Взаємодія місцевих органів виконавчої влади з іншими органами 12 6. Акти місцевих органів виконавчої влади 13 Висновки 16 Список використаних джерел 17 >>>>
-
Договір постачання
ПЛАН Вступ 1. Договір постачання електричної енергії. 2. Договір постачання холодної та гарячої води і водовідведення, послуги з централізованого опалення. 3. Договір постачання газу. Додатки Висновок Використана література >>>>
-
Облік процесу постачання
Вступ 3 1. Теоретичні аспекти об ліку процесу постачання 5 2. Організація процесу постачання 7 3. Бухгалтерський об лік процесу постачання 9 Висновок 24 Використана література 27 >>>>
-
Методологічні підходи до логістики постачання
Зміст Вступ Розділ 1: Методологічні підходи до логістики постачання 1.1 Логістика як інструмент ринкової економіки…………………...............4-9 1.2 Суть, завдання та функції логістики постачання………………………9-17 1.3 Особливості формування систем постачання в сучасних умовах……17-29 1.4 Нормативно правове забезпечення діяльності в сфері постачання…..29-35 Розділ 2: Сучасний стан постачання в умовах підприємства АТЗТ „Україна” 2.1 Аналіз галузі панчішно-шкарпеткових виробів……………………….36-39 2.2 Загальна характеристика діяльності підприємства……………………40-51 2.3 Аналіз фінансово-господарської діяльності АТЗТ „Україна”………...51-63 2.4 Оцінка рівня постачання підприємства………………………………...63-74 2.5 Шляхи удосконалення процесу закупівель…………………………….74-77 2.6 Використання комп’ютерних технологій при написанні бакалаврської роботи…………………………………………………………………………77-81 Висновки Cписок використаної літератури >>>>
-
Підвищення ефективності матеріально-технічного постачання в підприємствах ресторанного господарства
Вступ 3 1. Теоретична частина 6 1.1. Суть і значення матеріально- технічного постачання 6 1.2. Організація матеріально- технічного постачання 15 2. Аналітична частина 22 2.1. Характеричстика досліджуваного підприємства 22 2.2. Аналіз діяльності служби матеріально-технічного постачання 32 3. Проектна частина 47 3.1. Підвищення ефевикності матеріально- техночіного постачання в підприємствах ресторанного господарства 47 Висновки 62 Література 65-68 >>>>
-
Облік процесу постачання
Вступ 3 1. Сутність постачання. Призначення об ліку розрахунків із постачальниками 3 2.Документальне оформлення операцій із постачальниками 5 3. Об лік процесу постачання 8 Висновки 10 Список літератури 12 >>>>
-
Контрольна робота з економіки підприємства
1. Система організації постачання матеріальних ресурсів, підходи до її здійснення. Поняття комплексного матеріально-технічного постачання ресурсів , умови його застосування та економічні переваги. 3 2. Управління обсягами продукції підприємства, залишками готової продукції. 9 3. Задача. 16 У звітному році підприємство запланувало виготовити товарної продукції на суму 110 тис. грн. Залишки нереалізованої продукції на складах на початок року склали 20 тис. грн. Фактично обсяг реалізації за рік зріс у порівнянні з плановим рівнем на 3,2%. Середньорічні залишки нормованих оборотних засобів заплановані в розмірі 2 тис. грн., а фактично склали 1,7 тис. грн. Встановити суму абсолютного і відносного вивільнення оборотних засобів в результаті прискорення їх оборотності. Література. 18 >>>>
-
Організація продовольчого постачання підприємств
План Вступ 3 1. Загальна характеристика організаційної та господарської діяльності підприємства 4 1.1. Характеристика ресторану “Козацький” 8 2. Організація продовольчого постачання підприємств ресторанного бізнесу. 12 2.1. Визначення потреби підприємств суспільного харчування в сировині і напівфабрикатах 13 2.1.1. Мета продовольчого забезпечення 14 2.1.2. Форми постачання та вибір постачальника 16 2.1.3. Управління складським господарством підприємства 18 2.1.4. Управління транспортним господарством підприємства 20 2.1.5. Оптимізація маршрутів доставки товарів 21 2.2. Продовольче постачання на прикладі ресторану “Козацький” 24 3. Удосконалення організації продовольчого постачання підприємств готельного господарства. 31 Висновки 34 Використана література: 36 Додаток 37 >>>>
-
Контрольна робота з предмету господарське право
1. Структурні підрозділи системи господарського законодавства. 2 2. Фонди акціонерного товарства. 14 3. Задача 19 Єдиний в Андрушівському районі молокозавод встановив для постачальників молока в півтора рази нижчі, ніж в сусідніх районах, закупівельні ціни. Постачальники, не маючи можливості відвозити молоко на інші молокозаводи через значну відстань... Список використанної литератури >>>>
-
Організація продовольчого постачання підприємств ресторанного бізнесу
Вступ 3 1. Загальна характеристика організаційної та господарської діяльності підприємства 4 1.1. Характеристика ресторану “Козацький” 8 2. Організація продовольчого постачання підприємств ресторанного бізнесу. 12 2.1. Визначення потреби підприємств суспільного харчування в сировині і напівфабрикатах 13 2.1.1. Мета продовольчого забезпечення 14 2.1.2. Форми постачання та вибір постачальника 16 2.1.3. Управління складським господарством підприємства 18 2.1.4. Управління транспортним господарством підприємства 20 2.1.5. Оптимізація маршрутів доставки товарів 21 2.2. Продовольче постачання на прикладі ресторану “Козацький” 24 3. Удосконалення організації продовольчого постачання підприємств готельного господарства. 31 Висновки 34 Використана література: 36 Додаток 37 >>>>
-
Дослідження можливості підвищення ефективності використання метрополітену
ВСТУП 2 РОЗДІЛ 1. ХАРАКТЕРИСТИКА КИЇВСЬКОГО МЕТРОПОЛІТЕНУ ТА СЛУЖБИ МАТЕРІАЛЬНО-ТЕХНІЧНОГО ПОСТАЧАННЯ 4 1.1. Будівництво Київського метрополітену 4 2.2. Розвиток Київського метрополітену 10 1.3. Організаційно-управлінська структура Київського метрополітену 21 1.4. Характеристика служби матеріально-технічного постачання 28 1.5. Організаційна структура служби матеріально-технічного постачання 31 РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ВИРОБНИЧО-ФІНАНСОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ СЛУЖБИ МАТЕРІАЛЬНО-ТЕХНІЧНОГО ПОСТАЧАННЯ 37 2.1. Теоретичні аспекти аналізу виробничо-фінансової діяльності 37 2.2. Аналіз кількісних показників 44 2.3. Аналіз праці та заробітної плати 47 2.4. Аналіз витрат собівартості продукції 50 2.4.1. Витрати основної підсобно-допоміжної діяльності 50 2.4.2. Витрати іншої підсобно-допоміжної діяльності 50 2.4.3. Адміністративні витрати 55 2.4.4. Інші операційні витрати 58 2.5. Аналіз використання основних засобів 61 2.6. Аналіз доходів, прибутку та рентабельності 63 РОЗДІЛ 3. СКЛАДСЬКА ЛОГІСТИКА 66 ВИСНОВОК 83 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 92 >>>>
-
Задачі і функції товарних бірж та їх підрозділи.
План 1. Задачі і функції товарних бірж та їх підрозділи. 2. Характеристика біржової мережі Заходу. Задача Література. >>>>
-
Поняття та завдання Митної служби України
ЗМІСТ Вступ 3 1. Поняття та завдання Митної служби України 4 2. Митниця: її структура та функції 8 3. Митні пости та митні лабораторії 13 4. Інші структурні підрозділи митної служби України 15 5. Посадові особи митної служби України 25 Висновки 30 Література 32 >>>>
-
Поняття та завдання Митної служби України
ЗМІСТ Вступ 3 1. Поняття та завдання Митної служби України 4 2. Митниця: її структура та функції 8 3. Митні пости та митні лабораторії 13 4. Інші структурні підрозділи митної служби України 15 5. Посадові особи митної служби України 25 Висновки 30 Література 32 >>>>
-
Характеристика оборотних засобів підприємства та шляхи їх ефективного використання
План Розділ 1 Вступ ..............................................................................................................1 1.Характеристика оборотних засобів підприємства ..................................3 1.1 Визначення поняття основних засобів підприємств ...........................3 1.2. Організація оборотних засобів та джерел їх формування .................8 1.3 Нормування оборотних засобів підприємства ...................................12 1.4 Розрахунок нормативів власних оборотних засобів підприємства за їх окремими елементами .............................................................................14 2. Шляхи ефективного використання оборотних засобів підприємства.18 2.1 загальні підходи до побудови системи ефективного використання оборотних засобів підприємства ...............................................................18 2.2 Аналіз ефективності використання оборотного капіталу ..................20 2.3 контроль за ефективним використанням оборотних засобів підприємства ...............................................................................................24 Розділ 2 Пояснювальна записка на прикладі ВАТ „Південний ГЗК” 2.1 собівартість і рентабельність товарної продукції на ВАТ „Південний ГЗК” .............................................................................................................28 2.2 Аналіз цін сировини, матеріалів, енергії, що купуються ..................32 2.3 Коефіцієнти витрат на сировину, нормовані матеріали, енергію ....33 2.4 Заходи щодо зниження собівартості продукції ВАТ „Південний ГЗК” .............................................................................................................34 2.5. Використання паливно-енергетичного комплексу ..........................35 2.6 Матеріально-технічне постачання ......................................................38 Розділ 3 Шляхи удосконалення організації та управління оборотними засобами підприємства ...............................................................................39 3.1 Загальноконцептуальні підходи щодо удосконалення організації та управління оборотними засобами підприємства .....................................39 3.2 Удосконалення процесу управління оборотними засобами у сфері виробництва ................................................................................................48 Висновки ......................................................................................................50 Список літературних джерел .....................................................................52 >>>>
-
Лабораторна служба в структурі багато профільної лікарні
Вступ 3 1. Функціональні підрозділи клініко-діагностичної лабораторії (КДЛ) їх розташування 4 2. Приміщення КДЛ їх санітарно-гігієнічна та протиепідемічна відповідність чинним нормативам 7 3. Лабораторне устаткування та прилади їх обслуговування метрологічне забезпечення 9 4. Лабораторний посуд. Відповідність стандартам умови для миття дезінфекції сушіння 13 5. Лабораторні реактиви. Постачання зберігання об лік 17 6. Документація КДЛ 19 7. Фінансування лабораторії. Альтернативні джерела фінансування (надання платних послуг) 21 8. Організація ургентної лабораторної служби 22 Висновки 24 Список літератури 25 Додатки 26 >>>>
-
Виробничі, невиробничі, обслуговуючі підрозділи та апарат управління
1. Виробничі, невиробничі, обслуговуючі підрозділи та апарат управління 3 2. Методика обчислення фондів основної і додаткової оплати праці 8 Література 17 >>>>
-
Облік основних засобів
ВСТУП 2 1. Економічна сутність основних засобів. 4 2. Об лік основних засобів 7 2.1. Визнання та оцінка основних засобів 7 2.2. Об лік придбання основних засобів 11 2.3. Об лік амортизації основних засобів 13 2.4. Об лік вибуття основних засобів 17 3. Шляхи вдосконалення об ліку основних засобів. 19 ВИСНОВКИ 21 Список використаної літератури 23 Додатки 24 >>>>
-
ОБЛІК ОСНОВНИХ ЗАСОБІВ
1. Визнання та оцінка основних засобів 3 2.Об лік надходження основних засобів на підприємство 5 3. Об лік капітальних інвестицій 7 4.Об лік амортизації основних засобів 11 5.Методи нарахування амортизації основних засобів та порядок їх вибору для амортизаційної політики підприємства. 13 6. Об лік ремонту основних засобів 28 7. Об лік вибуття основних засобів 30 8. Об лік переоцінки основних засобів 32 9. Інвентаризація основних засобів 33 Список використаних джерел. 37 >>>>
-
Облік основних засобів
Вступ Розділ 1. Теоретичні основи об ліку основних засобів 1.1. Визначення основних засобів та їх класифікація 1.2. Оцінка основних засобів 1.3. Завдання бухгалтерського фінансового об ліку основних засобів Розділ 2. Удосконалення об ліку основних засобів 2.1. Об лік надходжень основних засобів 2.2. Об лік амортизації основних засобів 2.3. Документальне оформлення поступлення і руху основних засобів 2.4. Об лік вибуття основних засобів Розділ 3. Удосконалення об ліку основних засобів з використанням комп’ютерної техніки Висновки Список використаної літератури Додаток >>>>
-
Основні показники господарської діяльності та принципи оцінки господарських засобів і калькуляція
Зміст Вступ 2 1. Основні показники господарської діяльності та принципи оцінки господарських засобів і калькуляція 3 2. Об лік процесу постачання та відображення даних в приходно-витратній документації 5 3.Об лік процесу виробництва 11 Висновки 14 Список використаної літератури 15 >>>>
-
Основні показники господарської діяльності та принципи оцінки господарських засобів і калькуляція
Зміст Вступ 2 1. Основні показники господарської діяльності та принципи оцінки господарських засобів і калькуляція 3 2. Об лік процесу постачання та відображення даних в приходно-витратній документації 5 3.Об лік процесу виробництва 11 Висновки 14 Список використаної літератури 15 >>>>
-
Інформаційні потоки в системі матеріально-технічного постачання
Зміст Вступ 3 1 Інформаційні потоки в системі матеріально-технічного постачання 4 2 Інформаційні потоки в плануванні величини запасів матеріально-технічних ресурсів та в плануванні постачання продукції матеріально-технічного призначення 8 Висновки 12 Використана література 13 >>>>
-
Інформаційні потоки в системі матеріально-технічного постачання
Зміст Вступ 3 1 Інформаційні потоки в системі матеріально-технічного постачання 4 2 Інформаційні потоки в плануванні величини запасів матеріально-технічних ресурсів та в плануванні постачання продукції матеріально-технічного призначення 8 Висновки 12 Використана література 13 >>>>
-
Економічний аналіз туристичних підприємств
1. Система економічної інформації діяльності тур підприємств та особливості її застосування в умовах ринкової економіки 3 2. Аналіз розподілу та використання прибутку тур підприємства 8 Задача 6. 11 Використовуючи дані таблиці, що характеризують постачання сировини та товарів на підприємство громадського харчування в поточному періоді, встановити, як виконано план постачання в цілому та за окремими видами сировини та товарів. Встановити зміни питомої ваги товарів та дати їм оцінку. Постачання сировини та товарів за поточний період 11 Література 14 >>>>
-
АНАЛІЗ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ОСНОВНИХ ЗАСОБІВ НА ВАТ "ХІМТЕКСТИЛЬМАШ"
ЗМІСТ ВСТУП 3 1 СУТНІСТЬ ОСНОВНИХ ЗАСОБІВ 4 1.1 Поняття основних засобів 4 1.2 Поділ основних виробничих засобів 5 2 АНАЛІЗ ОСНОВНИХ ЗАСОБІВ 8 2.1 Показники стану та ефективності використання основних засобів 8 2.2 Аналіз амортизації основних засобів 13 3 АНАЛІЗ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ОСНОВНИХ ЗАСОБІВ НА ВАТ "ХІМТЕКСТИЛЬМАШ" 20 3.1 Аналіз показників використання основних засобів на ВАТ «Хімтестильмаш» 20 3.2 Аналіз фізичного і морального зносу основних засобів 23 33Аналіз відтворювання основних засобів 25 ВИСНОВКИ 28 ЛІТЕРАТУРА 30 ДОДАТОК А 31 >>>>
-
Міська лікарня
Вступ 3 1. Історія закладів охорони здоров’я в нашій країні 5 2. Медична допомога у містах: на прикладі столиці України 8 3. Структурні підрозділи лікарні 10 3.1. Функціонування хірургічного відділення 10 3.2. Організація роботи кадрове і матеріально-технічне забезпечення (на прикладі невідкладної швидкої допомоги лікарні) 14 3.3. Робота господарських підрозділів лікарні 21 4. Якість діяльності міської лікарні 28 4.1. Модель кінцевих результатів оцінки діяльності закладу 28 4.2. Стратегія безперервного підвищення якості амбулаторно-по ліклінічної допомоги 29 Висновки 32 Список використаних джерел 33 >>>>
-
Контрольна робота з оптимізації економічних рішень
Зміст 1. Модель оптимального плану перевезень, її створення і розв’язок 3 2. Ситуаційна задача: 7 За наведеними в таблиці витратами на перевезення одиниці вантажу від пунктів постачання до пунктів споживання , а також обсягами запасів продукції в пунктах постачання та її попиту в пунктах споживання знайти оптимальний план транспортної задачі. Пункт постачання Витрати на перевезення одиниці вантажу до пункту споживання Обсяг запасів продукції 5 4 3 4 160 3 2 5 5 140 1 6 3 1 60 Попит 90 80 50 80 Література 10 >>>>
-
Економіка підприємств
1. Система організації постачання матеріальних ресурсів, підходи до її здійснення. Поняття комплексного матеріально-технічного постачання ресурсів, умови його застосування та економічні переваги. 3 2. Управління обсягами продукції підприємства, залишками готової продукції 8 Література 13 >>>>
Дивитись наступні >>>
Cгенерировано за 0.116933 секунд
|
Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.
Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.
|
|