|
хімічний склад і використання мінералів
У нас Ви маєте можливість замовити матеріал за темою «хімічний склад і використання мінералів», або знайти вже готові матеріали, які містять певну інформацію за даним запитом
-
Товарознавство харчових продуктів
1. Хімічний склад і харчова цінність риби 3 2. Молоко. Хімічний склад і харчова цінність 5 3. Характеристика плодових прянощів 8 4. Порівняльна характеристика топінамбура й картоплі по хімічному складу харчовій цінності й використанню 14 5. Мінеральні речовини в функціонуванні організму людини. Харчові джерела йоду кальцію заліза 16 Список використаних джерел 18 >>>>
-
Осадові гірські породи
План Вступ 1. Осадові процеси 1.1. Уламкові гірські породи 1.2. Глинисті гірські породи 1.3. Хемогенні гірські породи 1.4. Органогенні гірські породи 2. Мінералоутворення 2.1. Загальні поняття про екзогенні процеси утворення мінералів 2.2. Реакційний ряд утворення мінералів 3. Родовища солей в Україні Висновок Список використаної літератури >>>>
-
ХІМІЧНИЙ СКЛАД ЖИВИХ ОРГАНІЗМІВ
ЗМІСТ 2. Хімічний склад живих організмів 3 17. Утворення отруйних продуктів розпаду білків у кишковому тракті 4 26. Обмін нуклеїнових кислот в організмі 6 36. Застосування ферментів у харчовій промисловості, громадському харчуванні, медицині 10 45. Обмін вуглеводів. Перетравлення у шлунково-кишковому тракті 12 54. Нейтральні жири і вільні жирні кислоти, їх біологічна роль 14 61. Перетравлювання фосфатидів 16 74. Регуляція обміну ліпідів, вплив складу їжі на напрям перетворення ліпідів 18 Література 20 >>>>
-
ХІМІЧНИЙ СКЛАД ЖИВИХ ОРГАНІЗМІВ
ЗМІСТ 2. Хімічний склад живих організмів 3 17. Утворення отруйних продуктів розпаду білків у кишковому тракті 4 26. Обмін нуклеїнових кислот в організмі 6 36. Застосування ферментів у харчовій промисловості, громадському харчуванні, медицині 10 45. Обмін вуглеводів. Перетравлення у шлунково-кишковому тракті 12 54. Нейтральні жири і вільні жирні кислоти, їх біологічна роль 14 61. Перетравлювання фосфатидів 16 74. Регуляція обміну ліпідів, вплив складу їжі на напрям перетворення ліпідів 18 Література 20 >>>>
-
Поліамідні волокна, отримання, хімічний склад, будова, властивості та галузі використання
Вступ 3 1. Використання вуглецевих волокон 4 2. Загальні особливості поліамідних волокон 6 3. Місце поліаміду серед синтетичних волокон 8 4. Отримання поліамідних волокон 9 Висновки 11 Література 13 Додатки >>>>
-
.Хімічний склад і харчова цінність плодів о овочів кі використовуються як сировина для консервів дитячого харчування.
Вступ 1.Хімічний склад і харчова цінність плодів о овочів кі використовуються як сировина для консервів дитячого харчування. 2.Технологічна схема виробництва пюре і соків дитячого харчування 3.Фактори, які впливають на якість плодоовочевих при виробництві 4.Стабільність якості плодоовочевих консервів при зберіганні.Вплив температури 5.Класифікація і асортимент консервів для дитячого харчування Висновок >>>>
-
Хімічний склад та харчова нешкідливість коньяку. Класифікація коньяків. Дослідження якості коньяку, що реалізується на ринку міста Київа
1. Хімічний склад та харчова нешкідливість коньяку 2 2. Класифікація коньяків 5 3. Дослідження якості коньяку, що реалізується на ринку міста Київа (Гетьман) 17 3.1. Матеріали та методи досліджень 17 3.2. Органо-лептичне та фізико-хімічне дослідження 19 3.3. Дослідження показників безпеки 19 3.4. Аналіз результатів дослідження 20 Список літератури 21 >>>>
-
Хімічний склад та харчова цінність мяса забійних тварин
Хімічний склад та харчова цінність мяса забійних тварин >>>>
-
Сонце та його атмосфера
Вступ 3 1. Короткі відомості про будовe Сонця 4 2. Фотосфера 5 3 . Спектр і хімічний склад Сонця 9 4. Хромосфера 10 5. Корона 14 Висновки 16 Література 17 >>>>
-
Склад, структура, показники руху та використання персоналу підприємства
Зміст с Вступ 4 1. Склад, структура, показники руху та використання персоналу підприємства 5 2. Характеристика, склад, структура та показники використання основних виробничих фондів підприємства. 17 3. Склад, структура та показники використання обігових коштів Підприємства 34 4. Класифікація витрат підприємства за різними ознаками та визначення рівня витрат на 1 грн. об`єму виготовленної продукції (робіт, послуг) 42 5. Основні техніко – економічні показники виробничо – господарської діяльності підприємства. 50 Закінчення 61 Список використаної літератури. 63 Додатки А,Б >>>>
-
Загальна технологія
Вступ 2 Хімічний склад цукрових буряків та підготовка їх перероблення на цукор 3 Технологія напівкопчених ковбас. Вимоги стандарту щодо якості ковбаси 8 Висновки 12 Література 13 >>>>
-
Аерозолі динаміка та методи утворення
1. Загальні відомості про аерозолі 3 2 Хімічний склад та основні джерела аерозольних часток 5 3. Оптичні параметри аерозолей 7 4. Вплив аерозоля на клімат 8 Висновок 12 Список використаних джерел 13 >>>>
-
Технологія забезпечення якості напівфабрикатів страв з борошна: вареників пельменів налисників лапші та інших
Вступ 2 1. Значення для організму людини 3 2. Теоретична частини ( хімічний склад вітаміни) 7 3. Експериментальна частина 11 Висновки 25 Використана література 27 Додатки 29 >>>>
-
Овочі
1. Фактори, що впливають на хімічний склад та властивості овочів 3 2. Харчова цінність овочів 4 3. Класифікація свіжих овочів 5 4. Характеристика технологічного процесу обробки овочів 14 Висновок 15 Список використаної літератури 16 >>>>
-
Актуальні і перспективні проблеми харчових технологій борошна
Вступ 2 1. Споживчі властивості борошна 3 2. Хімічний склад борошна 4 3. Продукти потрібні для приготування тіста 8 4. Технологія приготування страв з борошна 9 Висновки 15 Література 17 >>>>
-
Формування і розміщення озер на території України
Вступ 2 Основна частина 3 1. Види озер за походженням 3 2. Водний режим, фізичні властивості та хімічний склад озерних вод 4 3. Морфологія і морфометрія озер України 4 Висновки 11 Література 12 Додатки 13 >>>>
-
Основний капітал підприємства: склад, структура та показники використання
Зміст Вступ 3 1. Економічна сутність та класифікація основного капіталу підприємства 4 1.1. Характеристика постійних активів підприємства 4 1.2. Склад і стуктура основних фондів 7 1.3. Відтворення основних засобів 15 1.4. Склад і структура нематеріальних активів 28 2. Показники стану та ефективності використання основного капіталу 31 3. Оцінка ефективності використання основного капіталу підприємства 36 4. Шляхи підвищення ефективності використання основного капіталу підприємства 42 Висновки 46 Література 48 Додатки 50 >>>>
-
Спиртове бродіння
ЗМІСТ 10. Термостійкість вегетативних клітин і спор. Будова і хімічний склад бактеріальної спори. Мікробіологічне обґрунтування пастеризації і стерилізації 3 26. Спиртове бродіння: Характеристика збудників, умови розвитку, хімізм, практичне значення 8 69. Система санітарно-епідеміологічної служби України 13 Список використаної літератури 18 >>>>
-
Спиртове бродіння
ЗМІСТ 10. Термостійкість вегетативних клітин і спор. Будова і хімічний склад бактеріальної спори. Мікробіологічне обґрунтування пастеризації і стерилізації 3 26. Спиртове бродіння: Характеристика збудників, умови розвитку, хімізм, практичне значення 8 69. Система санітарно-епідеміологічної служби України 13 Список використаної літератури 18 >>>>
-
Характеристика насіння квіткових рослин
План Вступ 3 1. Характеристика насіння квіткових рослин 4 2. Особливості будови дводольних та однодольних 4 3. Хімічний склад насіння 7 Висновок 9 Список використаної літератури 10 >>>>
-
Характеристика насіння квіткових рослин
План Вступ 3 1. Характеристика насіння квіткових рослин 4 2. Особливості будови дводольних та однодольних 4 3. Хімічний склад насіння 7 Висновок 9 Список використаної літератури 10 >>>>
-
Контрольна з ПММ паливно мастильні матеріали
1. Основні параметри процесу термічного крекінгу 2 2. Хімічний склад бензинів каталітичного крекінгу 6 3. Гідроочищення сировини для каталітичного платформінгу 10 4. Фізико-хімічні основи процесу депарафінізації 12 5. Присадки до дізельних палив 14 6. Антисептики 17 7. Електроізоляційні масла їх властивості та області заспосування 19 ЛIТЕРАТУРА >>>>
-
Контрольна з біохімії
1. Предмет і завдання курсу «Біохімія». Структура та хімічний склад живих організмів 3 2. Білки 6 3. Обмін білкових речовин і нуклеїнових кислот 10 4. Вуглеводи та їх обмін 13 5. Загальний обмін речовин в організмі 16 6. Ліпіди та їх обмін 19 7. Вітаміни і ферменти в життєдіяльності організмів 22 Список використаної літератури 28 >>>>
-
Риба і рибопродукти
Вступ 3 1. Середовище існування та основні групи риб 5 2. Основні групи промислових риб 10 3. Будова тіла риби 12 4. Хімічний склад риби та рибопродуктів. 14 5. Особливості механічної обробки риби. 20 6. Консерви і пресерви –основні види рибопродуктів 25 Висновок 31 Список використаної літератури 33 Додаток № 1 34 >>>>
-
Оборотні кошти, їх поняття, склад і джерела формування
Вступ 3 1. Сутність, склад і структура оборотних коштів 4 2. Показники використання оборотних коштів і шляхи прискорення їх обертання 6 3. Резерви і шляхи поліпшення використання оборотних коштів 12 Висновок 15 Список використаної літератури 16-17 >>>>
-
Показники стану та ефективності використання основного капіталу
Зміст Вступ 3 1. Економічна сутність та класифікація основного капіталу підприємства 4 1.1. Характеристика постійних активів підприємства 4 1.2. Склад і стуктура основних фондів 7 1.3. Відтворення основних засобів 15 1.4. Склад і структура нематеріальних активів 28 2. Показники стану та ефективності використання основного капіталу 31 3. Оцінка ефективності використання основного капіталу підприємства 36 4. Шляхи підвищення ефективності використання основного капіталу підприємства 42 Висновки 46 Література 48 Додатки 50 >>>>
-
Аналіз асортименту риби та рибних товарів в Україні
Вступ 3 1. Хімічний склад і харчова характеристика риби 4 2. Особливості технології виробництва риби та рибних товарів 7 3. Асортимент рибопродукції 13 4. Вимоги до якості виробів з риби 21 5. Умови та терміни зберігання продукції 32 6. Шляхи вдосконалення виробництва рибних виробів і новинки 39 Висновки і пропозиції 41 Список використаної літератури 43 >>>>
-
Товарознавча оцінка якості шоколаду вітчизняного та закордонного виробництва
ВСТУП 3 1. Сучасний стан ринку шоколадного виробництва України та світу 6 2. Класифікація та асортимент шоколаду 9 3. Хімічний склад та харчова цінність шоколаду 13 4. Технологічні особливості виробництва шоколаду 16 5. Дослідження показників якості 18 5.1 Результати органолептичної оцінки якості 18 5.2 Результати фізико-хімічної оцінки якості 22 ВИСНОВКИ 31 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 33 >>>>
-
Термостійкість вегетативних клітин і спор.
Зміст 10. Термостійкість вегетативних клітин і спор. Будова і хімічний склад бактеріальної спори. Мікробіологічне обґрунтування пастеризації і стерилізації 3 37. Мікрофлора повітря. Значення ступеня забруднення повітря мікроорганізмами в місцях переробки і зберігання харчових продуктів. Методи очищення повітря від мікроорганізмів 9 68. Задачі державного санітарного нагляду на торгівельних підприємствах. Попереджувальний і поточний санітарний контроль 11 Список літератури 14 >>>>
-
Термостійкість вегетативних клітин і спор.
Зміст 10. Термостійкість вегетативних клітин і спор. Будова і хімічний склад бактеріальної спори. Мікробіологічне обґрунтування пастеризації і стерилізації 3 37. Мікрофлора повітря. Значення ступеня забруднення повітря мікроорганізмами в місцях переробки і зберігання харчових продуктів. Методи очищення повітря від мікроорганізмів 9 68. Задачі державного санітарного нагляду на торгівельних підприємствах. Попереджувальний і поточний санітарний контроль 11 Список літератури 14 >>>>
Дивитись наступні >>>
Cгенерировано за 0.036149 секунд
|
Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.
Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.
Від партнерів
загрузка...
|
|
|