|
Класифікація морепродуктів їх споживчі властивості асортимент
У нас Ви маєте можливість замовити матеріал за темою «Класифікація морепродуктів їх споживчі властивості асортимент», або знайти вже готові матеріали, які містять певну інформацію за даним запитом
-
Приготування страв з морепродуктів та правила їх подачі
Зміст Вступ 3 1. Значення морепродуктів і страв з них для харчування людей 5 2. Кулінарна обробка морепродуктів 7 3. Асортимент страв з морепродуктів 10 5. Технологія приготування страв з морепродуктів 12 6. Організація роботи рибного цеху 16 7. Обладнання та інвентар 19 8. Охорона та безпека праці. 21 Висновок 23 >>>>
-
Споживчі властивості та асортимент ювелірних прикрас
Вступ 3 Розділ 1. Стан ринку ювелірних прикрас 5 1.1. Аналіз ринку ювелірних прикрас 5 1.2. Поняття ювелірних виробів та їх виробництво в Україні 7 Розділ 2. Споживчі властивості та асортимент ювелірних прикрас 9 2.1. Особливості споживчих властивостей ювелірних прикрас та їх формування 9 2.2. Класифікація та асортимент ювелірних прикрас 14 Розділ 3. Якість та товарна номенклатура ювелірних прикрас 18 3.1. Якість ювелірних прикрас 18 3.2. Особливості класифікації ювелірних прикрас за ТН ЗЕД 21 Висновки та пропозиції 25 Список використаних джерел 27 Додатки 29 >>>>
-
СПОЖИВАЦЬКІ ВЛАСТИВОСТІ КОСМЕТИЧНИХ ТОВАРІВ
ЗМІСТ ВСТУП......................................................................................................................... 3 РОЗДІЛ 1. СПОЖИВАЦЬКІ ВЛАСТИВОСТІ КОСМЕТИЧНИХ ТОВАРІВ....... 4 1.1. Загальні споживацькі властивості....................................................... 4 1.2. Споживчі властивості та особиста гігієна.......................................... 7 РОЗДІЛ 2. ЗАГАЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА ВИРОБНИКА............................... 11 2.1. Загальна характеристика продукції..................................................... 11 РОЗДІЛ 3. АНАЛІЗ АСОРТИМЕНТУ ТА СПОЖИВЧИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ГЕЛІВ ДЛЯ ДУШУ.................................................................................................... 15 3.1. Асортимент тв споживчі властивості продукції ................................. 15 ВИСНОВКИ................................................................................................................ 36 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ.................................................................... 37 >>>>
-
Споживчі властивості круп
Вступ 3 1. Характеристика сировини для виготовлення круп 4 2. Види, якість круп 6 3. Асортимент круп 7 Висновок 11 Список літератури 12 >>>>
-
Порівняльна характеристика DVD-плеєрів за матеріалами ТОВ Назва
Вступ 3 1. Загальна характеристика DVD-плеєрів та їх класифікація 5 2. Споживчі властивості DVD-плеєрів 10 3. Асортимент DVD-плеєрів які реалізуються в "Техноярмарок" 15 4. Порівняльна характеристика споживчих властивостей DVD-плеєрів різних виробників "Техноярмарок" 21 Висновки та пропозиції 26 Список використаних джерел 30 Додатки 32-46 >>>>
-
Залізобетонні будівельні вироби
План Вступ 3 1. Загальна характеристика матеріалів і виробів 4 1.1. Вихідні матеріали для виготовлення залізобетонних виробів, вимоги до них і виготовлення суміші 4 1.2. Споживчі властивості залізобетонних виробів, їх використання, класифікація 10 2. Будівельні залізобетонні вироби 15 2.1. Види, виготовлення та асортимент продукції 15 2.2.Застосування, класифікація і маркування будівельних залізобетонних виробів 19 3. Контроль якості та визначення сортності залізобетонних будівельних виробів 25 Висновок 33 Використана література 34 >>>>
-
"Ювелірні вироби"
ПЛАН ВСТУП РОЗДІЛ 1. Фактори, що формують споживчі властивості ювелірних товарів. 1.1.Поняття ювелірних виробів 1.2.Споживчі властивості ювелірних виробів 1.3.Ювелірні камені 1.4.Особливістю виробництва ювелірних виробів 1.5. Класифікація і характеристика асортименту ювелірних товарів РОЗДІЛ 2.Державний контроль за обігом ювелірних виробів 2.1.Таврування ювелірних виробів. 2.2.Ліцензування торгівлі ювелірними виробами 2.3.Контроль якості ювелірних товарів 2.4.Маркірування, упакування, транспортування і збереження ювелірнихтоварів 2.5.Збір з продажу ювелірних виробів ВИСНОВОК ЛІТЕРАТУРА ДОДАТОК >>>>
-
Конспект по товарознавству продовольчих товарів
ЗМІСТ 1. Предмет і завдання товарознавства 3 2. Визначення поняття “якість продукції”, властивості продукції. Поняття про збалансоване і адекватне харчування 4 3. Класифікація і стандартизація харчових продуктів 5 4. Властивості харчових продуктів 7 5. Процеси, які відбуваються під час зберігання харчових продуктів 9 6. Чай. Класифікація, асортимент, вимоги до якості. Пакування та зберігання. 11 7. Напівкопчені ковбаси. Харчова цінність, особливості виробництва, вимоги до якості, умови зберігання. 13 8. М'ясні консерви. Харчова цінність. Класифікація, асортимент, вимоги до якості, умови зберігання. Які дефекти можуть виникнути в консервах під час зберігання? 15 Список використаної літератури 19 >>>>
-
Порівняльна характеристика побутових пральних машин
План Вступ 2 1. Ринок та асортимент 3 2. Споживчі властивості непродовольчих товарів (пральних машин) 5 3. Порівняльна характеристика технічних параметрів 9 Висновки 14 Література 15 >>>>
-
Експертиза меблів закордоного вробництва
Вступ 3 1. Стан, проблеми та перспективи розвитку ринку меблів в Україні 5 2. Класифікація та асортимент меблів 12 3. Фактори, що формують споживчі властивості та якості меблів 17 3.1. Сировинні матеріали 17 3.2. Проектування, конструювання 19 3.3. Технологічний процес 23 3.4. Оздоблення меблів 26 4.Експертиза меблів закордонного виробництва 28 Висновки і пропозиції 31 Список використаної літератури 34 Мета роботи – розгляд стану ринку меблів та основних споживчих властивостей меблів, які реалізуються в Україні, а також порядку проведення експертизи меблів >>>>
-
Класифікація і характеристика асортименту рибальських товарів
Зміст 1. Наведіть приклади впливу різноманітних факторів на властивості пластмаси 2 4. Порівняйте отримання, властивості і використання мила господарського і синтетичних миючих засобів 6 50. Дайте порівняльну характеристику асортименту та відмінних ознак іграшок різного призначення та матеріалу 10 49. Класифікація і характеристика асортименту рибальських товарів 15 49. Дайте порівняльну характеристику натуральних шкір із ворсового поверхнею, їх застосування 18 50. Охарактеризуйте склад, споживчі властивості синтетичних гум для низу взуття, їх застосування 19 Література 23 >>>>
-
Класифікація і характеристика асортименту рибальських товарів
Зміст 1. Наведіть приклади впливу різноманітних факторів на властивості пластмаси 2 4. Порівняйте отримання, властивості і використання мила господарського і синтетичних миючих засобів 6 50. Дайте порівняльну характеристику асортименту та відмінних ознак іграшок різного призначення та матеріалу 10 49. Класифікація і характеристика асортименту рибальських товарів 15 49. Дайте порівняльну характеристику натуральних шкір із ворсового поверхнею, їх застосування 18 50. Охарактеризуйте склад, споживчі властивості синтетичних гум для низу взуття, їх застосування 19 Література 23 >>>>
-
АНАЛІЗ АСОРТИМЕНТУ ТА СПОЖИВЧИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ГЕЛІВ ДЛЯ ДУШУ
ЗМІСТ ВСТУП......................................................................................................................... 3 РОЗДІЛ 1. СПОЖИВЧІ ВЛАСТИВОСТІ КОСМЕТИЧНИХ ТОВАРІВ............... 4 1.1. Споживчі властивості гелів для душу.................................................. 4 1.2. Класифікація та характеристика асортименту.................................... 7 1.3. Характеристика виробника...................................................................15 РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ АСОРТИМЕНТУ ТА СПОЖИВЧИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ГЕЛІВ ДЛЯ ДУШУ.................................................................................................................................................. 19 2.1. Аналіз асортименту гелів....................................................................... 19 2.2. Аналіз споживчих властивостей........................................................... 28 ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ................................................................................. 31 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ.................................................................... 34 >>>>
-
Порівняльна характеристика асортименту споживчих властивостей машин для прибирання приміщень (пилососів)
Вступ 3 1. Стан ринку машин для прибирання приміщень (пилососів) 4 2. Класифікація та асортимент машин для прибирання приміщень (пилососів) 10 3. Споживчі властивості машин для прибирання приміщень (пилососів) та їх характеристика 17 4. Порівняльна характеристика асортименту та споживчих властивостей машин для прибирання приміщень (пилососів) 22 5. Оцінка якості машин для прибирання приміщень (пилососів) 27 Висновки та пропозиції 32 Список використаної літератури 35 >>>>
-
Порівняльна характеристика асортименту та властивостей 2-х камерних холодильників різних видів (за матеріалами магазину ТЦ "Назва")
Вступ 3 1. Стан споживчого ринку холодильників в Україні 4 2. Класифікація та споживчі властивості холодильників 14 3. Оцінка асортименту та властивостей 2-х камерних холодильників 29 Висновки та пропозиції 43 Список використаної літератури 44 >>>>
-
Світові сировинні ресурси: риба та морепродукти
План Вступ 3 1. Світові сировинні ресурси: риба та морепродукти 4 2. Асортимент страв із риби і морепродуктів, що може бути запропонований туристам 7 2.1. Морський гребінь 7 2.2. Креветки 8 2.3. Мідії 8 2.4. Кальмари 9 2.5. Трепанги 10 2.6. Морська капуста 10 2.7. Використання риби в асортименті страв різних країн 11 Висновок 13 Література 14 >>>>
-
Світові сировинні ресурси: риба та морепродукти
План Вступ 3 1. Світові сировинні ресурси: риба та морепродукти 4 2. Асортимент страв із риби і морепродуктів, що може бути запропонований туристам 7 2.1. Морський гребінь 7 2.2. Креветки 8 2.3. Мідії 8 2.4. Кальмари 9 2.5. Трепанги 10 2.6. Морська капуста 10 2.7. Використання риби в асортименті страв різних країн 11 Висновок 13 Література 14 >>>>
-
Класифікація і асортимент керамічних товарів
Зміст 1 Характеристика керамічних матеріалів та сировини для виробництва кераміки. Технологія виробництва 3 2 Класифікація і асортимент керамічних товарів. 8 3 Вимоги нормативних документів до керамічних виробів 11 4 Вимоги до упаковки і транспортування 12 Висновки 15 Література 16 >>>>
-
Класифікація і асортимент керамічних товарів
Зміст 1 Характеристика керамічних матеріалів та сировини для виробництва кераміки. Технологія виробництва 3 2 Класифікація і асортимент керамічних товарів. 8 3 Вимоги нормативних документів до керамічних виробів 11 4 Вимоги до упаковки і транспортування 12 Висновки 15 Література 16 >>>>
-
Товарознавча характеристика асортименту та аналіз якості ляльок різних виробників
План Вступ 3 1. Стан та проблеми розвитку ринку іграшок на Україні 5 2. Класифікація та характеристика показників споживчих властивостей ляльок 11 3. Виховання та вплив ляльок на дітей 15 4. Характеристика асортименту ляльок представлених на ринку України 19 5. Аналіз вимог та оцінка якості ляльок 24 Висновки та пропозиції 32 Список літератури 34 Додатки 36 Метою роботи є дослідження споживчих властивостей та асортименту ігрових ляльок в торгових мережах України. Завданнями дослідження є: - визначити сучасний стан ринку дитячої іграшки в Україні, його обсяги та проблематику; - дослідити вимоги до якості ляльок, їх споживчі характеристики та асортимент; - дослідити значення ляльок у вихованні та розвитку дітей; - у вибраній торгівельній точці дослідити асортимент, обсяги продажів, структуру постачальників та рівень попиту на дитячі іграшки в цілому і зокрема ляльки; - дослідити декілька зразків продукції з метою визначення якості та конкурентоспроможності виробів. Об’єкт дослідження – асортимент ляльок у магазині, який здійснює торгівлю дитячими іграшками. >>>>
-
Розробка комплексу маркетингової діяльності підприємства ТОВ «Паритет» (виготовлення металопластикових вікон)
Вступ 4 1. Опис товару 6 1.1. Основний товар, що випускається підприємством, його основні технічні та споживчі характеристики 6 1.2. Упаковка товару та її відповідність вимогам споживачів 7 1.3.Стадія життєвого циклу, на якій знаходиться товар 8 1.4. Асортимент товарів та доцільність його розширення 9 1.5. На яких сегментах і ринках необхідно ввести нові товари і чому 9 1.6. Типові та нетривіальні способи використання споживачами товару 10 1.7 Вимоги споживачів до продукції підприємства і їх врахування при розробці нових виробів 10 1.8. Чинники, що визначають покупку товару даного підприємства та які заходи здійснює підприємство, щоб цей товар набув особливості серед інших аналогічних 10 1.9. Потенційні можливості для того, щоб даний товар і надалі мав високі споживчі властивості в порівнянні з товарами конкурентів 11 1.10. Відповідність зовнішнього вигляду товару сучасному дизайну та вимогам споживачів 11 1.11. Обсяг товарів, що повертаються споживачами та причини повернення 12 1.12. Порівняна характеристика товару ТОВ „Паритет” і конкуруючих товарів 12 1.13 Можлива тривалість життєвого циклу Ваших товарів 13 1.14. Вплив сезонних чинників на товар ТОВ „Паритет” 13 1.15. Визначте потреби, які може задовольнити даний товар 13 2. Визначення конкурентоспроможності товару 16 3. Дослідження споживачів 18 3.1. Індивідуальні споживачі і підприємства, що одержують даний товар, до яких галузей вони належать 18 3.2. Вказати цільовий сегмент підприємства 19 3.3. Визначити основні чинники, що впливають на рішення про покупку товару 20 3.4 Хто є особами: а)які ініціюють покупку б) які впливають на рішення про покупку в) які ухвалюють рішення г) безпосередньо покупці д) безпосередньо користувачі е) які відчувають і формують думку про споживчі властивості товару 21 4 Дослідження ринку 26 4.1. Найбільш важливі ринки та сегменти, на яких діє підприємство, їх ємність 26 4.2. Кон’юнктура по кожному з сегментів і кожному з товарів підприємства 26 5 Дослідження конкурентів 28 5.1. Характеристика конкурентів ТОВ „Паритет” 28 5.2. Оцінка конкурентоспроможності підприємства 29 6. Прогнозування та планування 31 7. Організація маркетингу, збуту та цінова політика підприємства 32 7.1. Організаційна структура служби маркетингу 32 7.2. Збутова політика 32 7.3. Цінова політика 33 8. Комунікаційна політика 35 Висновок 37 Література 38 >>>>
-
Галогенпохідні вуглеводні
План. І. Вступ. ІІ. Основна частина. 1. Класифікація галогенопохідних вуглеводнів. 2. Моногалогеноалкани. а) Номенклатура; б) Ізомерія в) Методи добування г) Фізичні властивості д) Хімічні властивості 3. Дигалогенопохідні алкани. 4. Полігалогенпохідні алкани. 5. Галогенпохідні ненасичених вуглеводнів. а) Методи одержання б) Хімічні властивості ІІІ. Висновок. ІV. Література. >>>>
-
Характеристика сучасного асортименту ювелірних товарів
Зміст Вступ 3 1. Загальна характеристика ювелірних товарів та їх класифікація. 6 2. Споживчі властивості ювелірних товарів та їх формування у процесі виробництва. 18 3. Аналіз структури сучасного асортименту ювелірних товарів, що представлені на ринку України 26 4. Порівняльна характеристика асортименту та споживчих властивостей ювелірних товарів Київського та Костромського ювелірного заводу 30 5. Оцінка якості ювелірних товарів 34 Висновки та пропозиції. 41 Список літератури 43 Додаток. Вироби ВАТ “Київський ювелірний завод” 45 Метою роботи є вивчення сучасного асортименту ювелірних товарів і організаційно-економічних засад підвищення конкурентоспроможності продукції вітчизняних виробників.Відповідно до поставленої мети завданнями роботи є: - подання загальної характеристики ювелірних товарів та їх класифікація; - вивчення споживчих властивостей ювелірних товарів та їх формування у процесі виробництва; - аналіз структури сучасного асортименту ювелірних товарів, що представлені на ринку України; - порівняльна характеристика асортименту та споживчих властивостей ювелірних товарів ВАТ “Київський ювелірний завод” та “Костромський ювелірний завод” (Росія); - вивчення методів оцінки якості ювелірних товарів. Об’єктом дослідження є асортимент українських ювелірних виробів з точки зору оцінки його технологічного рівня та відповідності потребам ринку. Предметом дослідження є сукупність теоретичних, методичних та прикладних питань забезпечення конкурентоспроможності продукції підприємств з виробництва ювелірних виробів. >>>>
-
Актуальні і перспективні проблеми харчових технологій борошна
Вступ 2 1. Споживчі властивості борошна 3 2. Хімічний склад борошна 4 3. Продукти потрібні для приготування тіста 8 4. Технологія приготування страв з борошна 9 Висновки 15 Література 17 >>>>
-
Порівняльна характеристика асортименту споживчих властивостей косметичних засобів для дітей на основі магазинів ДЦ
План Вступ 3 1. Стан та проблеми розвитку ринку косметичних засобів для дітей 5 2. Характеристика показників споживчих властивостей, призначення 10 3. Характеристика асортименту та показників споживчих властивостей на ринку України 15 4. Вплив на здоров’я дитини косметичних засобів 20 5. Аналіз, структура асортименту засобів в ДЦ 22 Висновки та пропозиції 25 Література 27 Додатки 29 Метою курсової роботи є визначення товарознавчої характеристики, якості та асортименту косметичних дитячих товарів. Об’єкт дослідження – косметичні дитячі товари, реалізовувані в магазинах „ДЦ-мережа”. Завдання дослідження: - дослідити сучасний стан ринку косметичних засобів для дітей; - проаналізувати їх основні споживчі властивості та фактори, що їх формують; - проаналізувати асортимент та якість косметичних засобів для дітей на прикладі досліджуваного підприємства. >>>>
-
Товарознавство
1. Жироолійні культури: призначення, види, характеристика соняшника, сої, які реалізуються шляхом біржової торгівлі. 3 2. Споживчі властивості промислових товарів: поняття, групування, показники, значення для оцінки якості біржових товарів. 6 3. Дати характеристику основним сортам кави: арабіка, ліберіка, робуста. 10 Список використаної літератури 12 >>>>
-
Аналіз асортименту хутряних та овчинно-шубних виробів на ринку України
Вступ 3 1. Стан ринку хутряних виробів в Україні. 4 2. Класифікація хутряних та овчинно-шубних виробів. 9 3. Споживчі властивості хутряних та овчинно-шубних виробів та їх формування у процесі виробництва. 17 4. Аналіз структури асортименту хутряних та овчинно-шубних виробів, що реалізуються у підприємстві « ». 30 5. Порівняльна характеристика асортименту хутряних та овчинно-шубних виробів різних виробників. 37 Висновки 41 Список літератури 43 >>>>
-
Споживні властивості, асортимент та якість кисломолочних напоїв, які реалізуються в ПП торговий дім "Назва" (супермаркет)
Вступ 3 1. Ринок кисломолочних напоїв України 6 2. Споживні властивості кисломолочних напоїв 13 3. Формування асортименту кисломолочних напоїв 25 4. Характеристика асортименту та якості кисломолочних напоїв, які реалізуються в ПП торговий дім "Назва" 30 4.1. Матеріал та методи дослідження кисломолочних товарів 30 4.2. Результати дослідження якості різних товаровиробників 33 Висновки 41 Список джерел та літератури 43 >>>>
-
Оцінка зростання цін споживчого ринку
Зміст Вступ 4 Розділ 1. Встановлення цін на споживчі товари та послуги 6 1.1.Структура ринку споживчих товарів з позицій ціноутворення 6 1.2.Специфічні прийоми формування цін на споживчі товари 12 1.3.Ціноутворення на споживчі послуги 17 Розділ 2. Аналіз зростання цін споживчого ринку в Україні 21 2.1.Методи цінового регулювання 21 2.2.Вплив держави на ціни і ціноутворення 25 Розділ 3. Ефективність заходів держави в області цінової політики 30 Висновки 36 Список використаної літератури 38 >>>>
-
Ферменти мікроорганізмів, властивості, умови дії, класифікація. Використання в народному господарстві
ЗМІСТ 11. Ферменти мікроорганізмів, властивості, умови дії, класифікація. Використання в народному господарстві 3 27. Суть основного біохімічного процесу, що протікає при квашенні і виготовленні кисломолочних продуктів. Збудники, їх характеристика. Практичне використання 5 69. Система санітарно-епідеміологічної служби України 13 Список використаної літератури 18 >>>>
Дивитись наступні >>>
Cгенерировано за 0.042753 секунд
|
Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.
Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.
Від партнерів
загрузка...
|
|
|