|
Класифікація морепродуктів їх споживні властивості асортимент
У нас Ви маєте можливість замовити матеріал за темою «Класифікація морепродуктів їх споживні властивості асортимент», або знайти вже готові матеріали, які містять певну інформацію за даним запитом
-
Приготування страв з морепродуктів та правила їх подачі
Зміст Вступ 3 1. Значення морепродуктів і страв з них для харчування людей 5 2. Кулінарна обробка морепродуктів 7 3. Асортимент страв з морепродуктів 10 5. Технологія приготування страв з морепродуктів 12 6. Організація роботи рибного цеху 16 7. Обладнання та інвентар 19 8. Охорона та безпека праці. 21 Висновок 23 >>>>
-
СПОЖИВНІ ВЛАСТИВОСТІ АВТОМОБІЛЕЙ, ЩО РЕАЛІЗУЮТЬСЯ НА ТЕРИТОРІЇ УКРАЇНИ
ЗМІСТ ВСТУП..................................................................................................................... 3 РОЗДІЛ 1. СПОЖИВНІ ВЛАСТИВОСТІ АВТОМОБІЛЕЙ, ЩО РЕАЛІЗУЮТЬСЯ НА ТЕРИТОРІЇ УКРАЇНИ................……………................. 4 1.1. Історія торгівельної марки BMW............................................... 4 1.2. Формування споживні властивостей……................................... 5 1.3. Споживні властивості автомобілів BMW………………… РОЗДІЛ 2. ДОСЛІДНА ЧАСТИНА.................................................................... 12 2.1. Загальні характеристики BMW X5............................................. 12 2.2. Загальні характеристики BMW 3..................................................16 ВИСНОВКИ...........................................................................................................19 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ.............................................................20 ДОДАТОК А..........................................................................................................21 ДОДАТОК Б...........................................................................................................23 >>>>
-
Споживні властивості, асортимент та якість кисломолочних напоїв, які реалізуються в ПП торговий дім "Назва" (супермаркет)
Вступ 3 1. Ринок кисломолочних напоїв України 6 2. Споживні властивості кисломолочних напоїв 13 3. Формування асортименту кисломолочних напоїв 25 4. Характеристика асортименту та якості кисломолочних напоїв, які реалізуються в ПП торговий дім "Назва" 30 4.1. Матеріал та методи дослідження кисломолочних товарів 30 4.2. Результати дослідження якості різних товаровиробників 33 Висновки 41 Список джерел та літератури 43 >>>>
-
Споживчі властивості та асортимент ювелірних прикрас
Вступ 3 Розділ 1. Стан ринку ювелірних прикрас 5 1.1. Аналіз ринку ювелірних прикрас 5 1.2. Поняття ювелірних виробів та їх виробництво в Україні 7 Розділ 2. Споживчі властивості та асортимент ювелірних прикрас 9 2.1. Особливості споживчих властивостей ювелірних прикрас та їх формування 9 2.2. Класифікація та асортимент ювелірних прикрас 14 Розділ 3. Якість та товарна номенклатура ювелірних прикрас 18 3.1. Якість ювелірних прикрас 18 3.2. Особливості класифікації ювелірних прикрас за ТН ЗЕД 21 Висновки та пропозиції 25 Список використаних джерел 27 Додатки 29 >>>>
-
Конспект по товарознавству продовольчих товарів
ЗМІСТ 1. Предмет і завдання товарознавства 3 2. Визначення поняття “якість продукції”, властивості продукції. Поняття про збалансоване і адекватне харчування 4 3. Класифікація і стандартизація харчових продуктів 5 4. Властивості харчових продуктів 7 5. Процеси, які відбуваються під час зберігання харчових продуктів 9 6. Чай. Класифікація, асортимент, вимоги до якості. Пакування та зберігання. 11 7. Напівкопчені ковбаси. Харчова цінність, особливості виробництва, вимоги до якості, умови зберігання. 13 8. М'ясні консерви. Харчова цінність. Класифікація, асортимент, вимоги до якості, умови зберігання. Які дефекти можуть виникнути в консервах під час зберігання? 15 Список використаної літератури 19 >>>>
-
СПОЖИВАЦЬКІ ВЛАСТИВОСТІ КОСМЕТИЧНИХ ТОВАРІВ
ЗМІСТ ВСТУП......................................................................................................................... 3 РОЗДІЛ 1. СПОЖИВАЦЬКІ ВЛАСТИВОСТІ КОСМЕТИЧНИХ ТОВАРІВ....... 4 1.1. Загальні споживацькі властивості....................................................... 4 1.2. Споживчі властивості та особиста гігієна.......................................... 7 РОЗДІЛ 2. ЗАГАЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА ВИРОБНИКА............................... 11 2.1. Загальна характеристика продукції..................................................... 11 РОЗДІЛ 3. АНАЛІЗ АСОРТИМЕНТУ ТА СПОЖИВЧИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ГЕЛІВ ДЛЯ ДУШУ.................................................................................................... 15 3.1. Асортимент тв споживчі властивості продукції ................................. 15 ВИСНОВКИ................................................................................................................ 36 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ.................................................................... 37 >>>>
-
Порівняльна характеристика асортиментних фарбових товарів вітчизняного та закордонного виробництва на матеріалах магазину
Зміст 1. Вступ 3 2. Аналіз сучасного ринку фарбових товарів 4 3. Історичне походження фарбованих матеріалів 5 4. Класифікація асортименту фарбових матеріалів 15 5. Порівняльна характеристика фарбованих матеріалів, що виставлені в магазині 21 5.1. Характеристика асортименту фарбових матеріалів вітчизняних фірм 21 5.2. Характеристика асортименту фарбових матеріалів закордонної фірми 23 6. Вимоги до якості 25 7. Висновки та пропозиції 29 Література 30 Мета дослідження – дослідити основні споживні характеристики фарбових товарів, вимоги до сировини, з якої вони виготовляються, а також асортимент фарбових товарів, який реалізується в магазині ЗАТ „Господар”, м. Київ. Завдання дослідження: - розглянути загальний стан виробництва лакофарбових матеріалів в Україні; - проаналізувати основну сировину і матеріали для виготовлення фарбових товарів та їх вплив на формування споживних якостей фарб; - дослідити, як формуються споживні характеристики фарбових товарів в процесі виробництва; - визначити критерії оцінки якості фарбових товарів. Об’єкт дослідження - магазин ЗАТ „Господар”, м. Київ >>>>
-
Світові сировинні ресурси: риба та морепродукти
План Вступ 3 1. Світові сировинні ресурси: риба та морепродукти 4 2. Асортимент страв із риби і морепродуктів, що може бути запропонований туристам 7 2.1. Морський гребінь 7 2.2. Креветки 8 2.3. Мідії 8 2.4. Кальмари 9 2.5. Трепанги 10 2.6. Морська капуста 10 2.7. Використання риби в асортименті страв різних країн 11 Висновок 13 Література 14 >>>>
-
Світові сировинні ресурси: риба та морепродукти
План Вступ 3 1. Світові сировинні ресурси: риба та морепродукти 4 2. Асортимент страв із риби і морепродуктів, що може бути запропонований туристам 7 2.1. Морський гребінь 7 2.2. Креветки 8 2.3. Мідії 8 2.4. Кальмари 9 2.5. Трепанги 10 2.6. Морська капуста 10 2.7. Використання риби в асортименті страв різних країн 11 Висновок 13 Література 14 >>>>
-
Класифікація і асортимент керамічних товарів
Зміст 1 Характеристика керамічних матеріалів та сировини для виробництва кераміки. Технологія виробництва 3 2 Класифікація і асортимент керамічних товарів. 8 3 Вимоги нормативних документів до керамічних виробів 11 4 Вимоги до упаковки і транспортування 12 Висновки 15 Література 16 >>>>
-
Класифікація і асортимент керамічних товарів
Зміст 1 Характеристика керамічних матеріалів та сировини для виробництва кераміки. Технологія виробництва 3 2 Класифікація і асортимент керамічних товарів. 8 3 Вимоги нормативних документів до керамічних виробів 11 4 Вимоги до упаковки і транспортування 12 Висновки 15 Література 16 >>>>
-
Аналіз асортименту хутряних та овчинно-шубних виробів у торговому підприємстві
Вступ 2 1. Стан ринку хутряних виробів в Україні. 3 2. Класифікація хутряних та овчинно-шубних виробів. 10 3. Споживні властивості хутряних та овчинно-шубних виробів та їх формування у процесі виробництва. 16 4. Аналіз структури асортименту хутряних та овчинно-шубних виробів, що реалізуються у підприємстві «...». 30 5. Порівняльна характеристика асортименту хутряних та овчинно-шубних виробів різних виробників. 37 Висновки та пропозиції 42 Список літератури 44 >>>>
-
Класифікація речей
Зміст 1. Класифікація речей 1.1 Речі рухомі та нерухомі 1.2 За ступенем свободи участі в цивільному оборот 1.3 Речі індивідуально-визначені і родові 1.4 Речі головні та їх приналежність 1.5 Речі споживні та не споживні 1.6 Речі подільні і неподільні 1.7 Продукція, плоди і доходи 1.8 Гроші та валютні цінності 1.9 Цінні папери Список літератури >>>>
-
Залізобетонні будівельні вироби
План Вступ 3 1. Загальна характеристика матеріалів і виробів 4 1.1. Вихідні матеріали для виготовлення залізобетонних виробів, вимоги до них і виготовлення суміші 4 1.2. Споживчі властивості залізобетонних виробів, їх використання, класифікація 10 2. Будівельні залізобетонні вироби 15 2.1. Види, виготовлення та асортимент продукції 15 2.2.Застосування, класифікація і маркування будівельних залізобетонних виробів 19 3. Контроль якості та визначення сортності залізобетонних будівельних виробів 25 Висновок 33 Використана література 34 >>>>
-
Порівняльна характеристика DVD-плеєрів за матеріалами ТОВ Назва
Вступ 3 1. Загальна характеристика DVD-плеєрів та їх класифікація 5 2. Споживчі властивості DVD-плеєрів 10 3. Асортимент DVD-плеєрів які реалізуються в "Техноярмарок" 15 4. Порівняльна характеристика споживчих властивостей DVD-плеєрів різних виробників "Техноярмарок" 21 Висновки та пропозиції 26 Список використаних джерел 30 Додатки 32-46 >>>>
-
Галогенпохідні вуглеводні
План. І. Вступ. ІІ. Основна частина. 1. Класифікація галогенопохідних вуглеводнів. 2. Моногалогеноалкани. а) Номенклатура; б) Ізомерія в) Методи добування г) Фізичні властивості д) Хімічні властивості 3. Дигалогенопохідні алкани. 4. Полігалогенпохідні алкани. 5. Галогенпохідні ненасичених вуглеводнів. а) Методи одержання б) Хімічні властивості ІІІ. Висновок. ІV. Література. >>>>
-
Споживчі властивості круп
Вступ 3 1. Характеристика сировини для виготовлення круп 4 2. Види, якість круп 6 3. Асортимент круп 7 Висновок 11 Список літератури 12 >>>>
-
Класифікація і характеристика асортименту рибальських товарів
Зміст 1. Наведіть приклади впливу різноманітних факторів на властивості пластмаси 2 4. Порівняйте отримання, властивості і використання мила господарського і синтетичних миючих засобів 6 50. Дайте порівняльну характеристику асортименту та відмінних ознак іграшок різного призначення та матеріалу 10 49. Класифікація і характеристика асортименту рибальських товарів 15 49. Дайте порівняльну характеристику натуральних шкір із ворсового поверхнею, їх застосування 18 50. Охарактеризуйте склад, споживчі властивості синтетичних гум для низу взуття, їх застосування 19 Література 23 >>>>
-
Класифікація і характеристика асортименту рибальських товарів
Зміст 1. Наведіть приклади впливу різноманітних факторів на властивості пластмаси 2 4. Порівняйте отримання, властивості і використання мила господарського і синтетичних миючих засобів 6 50. Дайте порівняльну характеристику асортименту та відмінних ознак іграшок різного призначення та матеріалу 10 49. Класифікація і характеристика асортименту рибальських товарів 15 49. Дайте порівняльну характеристику натуральних шкір із ворсового поверхнею, їх застосування 18 50. Охарактеризуйте склад, споживчі властивості синтетичних гум для низу взуття, їх застосування 19 Література 23 >>>>
-
Експертиза меблів закордоного вробництва
Вступ 3 1. Стан, проблеми та перспективи розвитку ринку меблів в Україні 5 2. Класифікація та асортимент меблів 12 3. Фактори, що формують споживчі властивості та якості меблів 17 3.1. Сировинні матеріали 17 3.2. Проектування, конструювання 19 3.3. Технологічний процес 23 3.4. Оздоблення меблів 26 4.Експертиза меблів закордонного виробництва 28 Висновки і пропозиції 31 Список використаної літератури 34 Мета роботи – розгляд стану ринку меблів та основних споживчих властивостей меблів, які реалізуються в Україні, а також порядку проведення експертизи меблів >>>>
-
Ферменти мікроорганізмів, властивості, умови дії, класифікація. Використання в народному господарстві
ЗМІСТ 11. Ферменти мікроорганізмів, властивості, умови дії, класифікація. Використання в народному господарстві 3 27. Суть основного біохімічного процесу, що протікає при квашенні і виготовленні кисломолочних продуктів. Збудники, їх характеристика. Практичне використання 5 69. Система санітарно-епідеміологічної служби України 13 Список використаної літератури 18 >>>>
-
Ферменти мікроорганізмів, властивості, умови дії, класифікація. Використання в народному господарстві
ЗМІСТ 11. Ферменти мікроорганізмів, властивості, умови дії, класифікація. Використання в народному господарстві 3 27. Суть основного біохімічного процесу, що протікає при квашенні і виготовленні кисломолочних продуктів. Збудники, їх характеристика. Практичне використання 5 69. Система санітарно-епідеміологічної служби України 13 Список використаної літератури 18 >>>>
-
Поняття про потреби та їх класифікація, властивості і чинники формування потреб.
ЗМІСТ 1. Поняття про потреби та їх класифікація, властивості і чинники формування потреб. 3 2. Методи дослідження якості товарів з використанням евристичних способів оцінки. 8 3. Управління асортиментом 13 4. Наведіть 2-3 приклади маркування продовольчих товарів, до складу яких входять різні харчові добавки та вкажіть їх значення. 18 5. Ситуація для аналізу 19 Література 20 >>>>
-
Поняття про потреби та їх класифікація, властивості і чинники формування потреб.
ЗМІСТ 1. Поняття про потреби та їх класифікація, властивості і чинники формування потреб. 3 2. Методи дослідження якості товарів з використанням евристичних способів оцінки. 8 3. Управління асортиментом 13 4. Наведіть 2-3 приклади маркування продовольчих товарів, до складу яких входять різні харчові добавки та вкажіть їх значення. 18 5. Ситуація для аналізу 19 Література 20 >>>>
-
Товарознавча характеристика та кулінарне застосування молюсків
Вступ 3 1. Значення хімічного складу молюсків в харчуванні людини та його характеристика 5 2. Класифікація молюсків 11 3. Обробка нерибних морепродуктів 15 4. Кулінарне застосування молюсків 19 4.1. Кальмари з цибулею 19 4.2. „Фаршировані кальмари під томатним соусом” 21 Висновок 24 Література 25 Додатки 26 >>>>
-
Маркетингова товарна політика підприємства
ПЛАН. Вступ 1. Поняття товару 1.1. Єдність товару та послуги 1.2. Рівні товару 1.3. Класифікації товарів 1.4. Організації, особи, місця та ідеї 1.5. Властивості товару 1.6. Дизайн товару 1.7. Використання марочних назв 1.8. Вибір назви торгової марки 1.9. Власник торгової марки 1.10. Ліцензування 1.11. Спільне використання марок 1.12. Марочна стратегія 1.13. Багато марочний підхід 2. Товарний асортимент 2.1. Суть понять „товарний асортимент” і „товарна номенклатура” 2.2. Товарний асортимент та товарна номенклатура на прикладі ЗАТ „Баштанській сирзавод” 2..2.1. Торгова марка „Славія” ЗАТ „Баштанськійсир завод”. Загальна характеристика 2.2.2. Рішення щодо товарної номенклатури 3. Маркетинг послуг 3.1. Поняття послуг 3.2. Природа та характер послуги 3.3. Маркетингові стратегії для організації сфери послуг 3.4. Управління диференціацією 3.5. Контроль якості обслуговування 3.6. Контроль продуктивності 3.7. Маркетинг міжнародних товарів та послуг Висновки Перелік використаної літератури >>>>
-
Біохімія
1) Класифікація білків за фізико-хімічними властивостями, характеристика протеїнів. 3 2) Поняття про ферменти як білкові речовини, що мають каталітичні властивості. 3 3) Фотофосфорилювання, циклічне та нециклічне фосфорилювання. 4 4) Фізико-хімічні властивості білків, розчинність білків, поняття ізоелектричної точки білків. 5 5) Властивості ферментів, їх відмінності від неорганічних каталізаторів. 7 6) Ацетил-КоА як центральний метаболіт у процесі розкладу і синтезу жирних кислот. 9 7) Будова і властивості моносахаридів природного походження, механізм утворення меланоїдинів, їх роль у різних галузях АПК. 9 8) Гідролази, загальна характеристика основних підкласів. 13 9) Хімізм та енергетика спиртового бродіння, його значення в харчовій промисловості. 14 Список використаної літератури 16 >>>>
-
Порівняльна характеристика побутових пральних машин
План Вступ 2 1. Ринок та асортимент 3 2. Споживчі властивості непродовольчих товарів (пральних машин) 5 3. Порівняльна характеристика технічних параметрів 9 Висновки 14 Література 15 >>>>
-
Ферменти мікроорганізмів, властивості, умови дії, класифікація
ЗМІСТ 11. Ферменти мікроорганізмів, властивості, умови дії, класифікація. Використання в народному господарстві 3 36. Мікрофлора води. Кількісний і якісний склад мікроорганізмів залежно від природи води. Методи очистки питних і стічних вод. Оцінка якості води за мікробіологічними показниками 5 54. Мікрофлора свіжих яєць і яєчних продуктів. Види вад. Яйце водоплавної птиці - джерело сальмонел. Захворювання, які передаються людині через яйця. Санітарні норми і вимоги 11 Список літератури 13 >>>>
-
Ферменти мікроорганізмів, властивості, умови дії, класифікація
ЗМІСТ 11. Ферменти мікроорганізмів, властивості, умови дії, класифікація. Використання в народному господарстві 3 36. Мікрофлора води. Кількісний і якісний склад мікроорганізмів залежно від природи води. Методи очистки питних і стічних вод. Оцінка якості води за мікробіологічними показниками 5 54. Мікрофлора свіжих яєць і яєчних продуктів. Види вад. Яйце водоплавної птиці - джерело сальмонел. Захворювання, які передаються людині через яйця. Санітарні норми і вимоги 11 Список літератури 13 >>>>
Дивитись наступні >>>
Cгенерировано за 0.042067 секунд
|
Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.
Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.
Від партнерів
загрузка...
|
|
|