|
речовини навколо нас
У нас Ви маєте можливість замовити матеріал за темою «речовини навколо нас», або знайти вже готові матеріали, які містять певну інформацію за даним запитом
-
Організація і порядок проведення спеціальної обробки
Зміст Вступ......................................................................................................................... 3 1. Загально – теоретичні аспекти щодо спеціальної обробки............................ 4 2. Дегазація.............................................................................................................. 6 2.1. Дегазуючі речовини..........................................................................................10 3. Дезактивація........................................................................................................15 3.1. Дезактивуючі речовини....................................................................................18 4. Дезинфекція.........................................................................................................20 4.1. Дезинфікуючі речовини...................................................................................22 5. Приготування дегазуючих, дезактивуючих та дезинфікуючих речовин в авторозлівних станціях.......................................................................................25 6. Міри безпеки при проведенні спеціальної обробки........................................27 7. Санітарна обробка..............................................................................................28 Висновки...................................................................................................................31 Перелік використаної літератури...........................................................................32 >>>>
-
Поживні речовини і мікроелементи (біохімія)
Вступ 3 1. Поживні речовини 4 1.1. Білки 4 1.2. Вуглеводи та їх обмін 7 1.3. Жири 10 2. Мікроелементи 12 3. Вітаміни і ферменти в життєдіяльності організмів 16 Висновок 22 Список використаної літератури 23 >>>>
-
Хімічні властивості товарів
1. Неорганічні речовини харчових продуктів 3 1.1. Вода 3 1.2. Мінеральні елементи. 4 2. Органічні речовини харчових продуктів 8 2.1. Білки 8 2.2. Вуглеводи 10 2.3. Ліпіди 13 2.4. Вітаміни і ферменти 15 Список використаної літератури 19 >>>>
-
Ехінацея пурпурна
Вступ 3 1. Фармакологічна характеристика ехінацеї пурпурної 4 1.1. Загальна ботанічна характеристика ехінацеї, аралії місцеперебування, екологічні особливості 4 1.2. Відмінності від морфологічно подібних видів 5 1.3. Раціональні прийоми збору речовини 5 1.4. Фітохімічний склад ехінацеї 6 1.4.1. Екстрактивні речовини 6 1.4.2. Гідрофільні сполуки 6 1.4.3. Фенольні сполуки 7 1.4.4. Похідні кофейної кислоти 7 1.4.5. Ліпофільні речовини 8 1.4.6. Смоли 8 1.5. Макро- та мікроелементи 9 2. Якісний аналіз трави ехінацеї пурпурної 9 3. Історія застосування в медицині. Роль вітчизняних та зарубіжних вчених в її вивченні. 10 Висновок 13 Література 14 >>>>
-
Органічні і неорганічні забруднюючі речовини та екологічна безпека
Вступ 3 1. Органічні і неорганічні забруднюючі речовини в навколишньому середовищі 4 2. Поняття екологічної безпеки 13 3. Фактори екологічної безпеки 15 Висновки 20 Список використаної літератури 21 >>>>
-
Органічні і неорганічні забруднюючі речовини та екологічна безпека
План Вступ 2 1. Екологічна безпека 3 2. Екологічні фактори 5 3. Органічні і неорганічні забруднюючі речовини в навколишньому середовищі 8 Висновки 15 Список використаних джерел 16 >>>>
-
Мінеральні речовини харчової сировини і продуктів: їх роль у харчуванні та зміни під час переробки сировини
ЗМІСТ 1. МІНЕРАЛЬНІ РЕЧОВИНИ ХАРЧОВОЇ СИРОВИНИ І ПРОДУКТІВ: ЇХ РОЛЬ У ХАРЧУВАННІ ТА ЗМІНИ ПІД ЧАС ПЕРЕРОБКИ СИРОВИНИ 3 2. МЕТОДИ КОНТРОЛЮ ЯКОСТІ І ВЛАСТИВОСТЕЙ СИРОВИНИ І ПРОДУКТІВ 5 3. ЕКСТРАГУВАННЯ РЕЧОВИН ІЗ СИРОВИНИ. УМОВИ ПРОВЕДЕННЯ ПРОЦЕСУ ТА ЙОГО ВИКОРИСТАННЯ У ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВАХ 7 ЛІТЕРАТУРА 10 >>>>
-
Мінеральні речовини харчової сировини і продуктів: їх роль у харчуванні та зміни під час переробки сировини
ЗМІСТ 1. МІНЕРАЛЬНІ РЕЧОВИНИ ХАРЧОВОЇ СИРОВИНИ І ПРОДУКТІВ: ЇХ РОЛЬ У ХАРЧУВАННІ ТА ЗМІНИ ПІД ЧАС ПЕРЕРОБКИ СИРОВИНИ 3 2. МЕТОДИ КОНТРОЛЮ ЯКОСТІ І ВЛАСТИВОСТЕЙ СИРОВИНИ І ПРОДУКТІВ 5 3. ЕКСТРАГУВАННЯ РЕЧОВИН ІЗ СИРОВИНИ. УМОВИ ПРОВЕДЕННЯ ПРОЦЕСУ ТА ЙОГО ВИКОРИСТАННЯ У ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВАХ 7 ЛІТЕРАТУРА 10 >>>>
-
УДОСКОНАЛЕННЯ РОБОТИ МОТОРВАГОННОГО ДЕПО
Вступ 5 1. Характеристика приміських перевезень залізничним транспортом навколо міста Києва 8 1.1. Означення приміського перевезення 8 1.2. Стан приміських перевезень в Україні 11 1.3. Організація приміських перевезень навколо м. Києва 16 1.4. Характеристика моторвагонного депо 19 1.5. Основні проблеми приміських перевезень 24 2. Аналіз роботи моторвагонного депо 32 2.1. Обсяги роботи 32 2.2. Контингент 37 2.3. Фонд оплати праці та продуктивність праці 40 2.4. Основні фонди 44 2.5. Експлуатаційні витрати 48 2.6. Доходи, прибуток 56 2.7. Підсобно-допоміжна діяльність 58 3. Основні напрямки удосконалення роботи депо 63 3.1. Прогнозування обсягів роботи 63 3.2. Зміна форм власності 73 3.3. Удосконалення організаційної структури 78 3.4. Розробка заходів, спрямованих на поліпшення роботи моторвагонного депо Фастів -1 89 Висновок 97 Список використаних джерел 105 >>>>
-
Охорона праці варіант 2
Вступ 2 1. Санітарно-гігієнічна характеристика приміщення 3 Розглянуте приміщення має висоту 2,5 м, довжину 6,0 м та ширину 3,5 м. 2. Оцінка небезпечних і шкідливих виробничих факторів при виконуваній роботі і розробці заходів щодо поліпшення умов труда. 6 2.1. Мікроклімат. 6 2.2. Шкідливі речовини. 8 2.3. Аналіз освітлення 8 2.4. Виробничий шум. 12 2.5. Виробниче випромінювання. 12 3. Електробезпека. 13 4. Пожежна безпека. 14 Вступ 2 1. Санітарно-гігієнічна характеристика приміщення 3 2. Розробка заходів щодо поліпшення (нормалізації) умов праці 4 2.1. Мікроклімат. 4 2.2. Шкідливі речовини. 4 2.3. Освітлення 4 2.4. Виробничий шум. 5 2.5. Виробниче випромінювання. 5 3. Електробезпека. 6 4. Пожежна безпека. 6 ЛІТЕРАТУРА 7 Вступ 3 1. Санітарно-гігієнічна характеристика приміщення 3 2. Розробка заходів щодо поліпшення (нормалізації) умов праці 4 2.1. Мікроклімат. 4 2.2. Шкідливі речовини. 4 2.3. Освітлення 4 2.4. Виробничий шум. 5 2.5. Виробниче випромінювання. 5 3. Електробезпека. 5 4. Пожежна безпека. 6 ЛІТЕРАТУРА 7 >>>>
-
Охорона праці
Вступ 3 1. Санітарно-гігієнічна характеристика приміщення 3 В даному приміщенні спеціалісти 85% робочого часу працюють з комп’ютерами. На робочих місцях в приміщенні встановлені комп’ютери типу Duron 1.2 Ггц, 256 Мб ОЗУ, монітори Samsung SyncMaster 795 Mb. Також в приміщені знаходиться лазерний принтер LaserJet 1100. В приміщенні працюють 2 спеціалісти. 2. Оцінка небезпечних і шкідливих виробничих факторів 5 2.1. Мікроклімат. 5 2.2. Шкідливі речовини. 6 2.3. Освітлення (штучне, природне). 7 2.4. Виробничий шум. 8 2.5. Виробниче випромінювання. 9 3. Електробезпека. 9 4. Пожежна безпека. 10 Вступ 12 1. Санітарно-гігієнічна характеристика приміщення 2 2. Розробка заходів щодо поліпшення (нормалізації) умов праці 2 2.1. Мікроклімат. 2 2.2. Шкідливі речовини. 3 2.3. Освітлення 4 2.4. Виробничий шум. 4 2.5. Випромінювання 4 3. Електробезпека 5 4. Пожежна безпека. 6 ЛІТЕРАТУРА 8 Вступ 2 1. Санітарно-гігієнічна характеристика приміщення 2 2. Розробка заходів щодо поліпшення (нормалізації) умов праці 2 2.1. Мікроклімат. 2 2.2. Шкідливі речовини. 3 2.3. Освітлення 4 2.4. Виробничий шум. 4 2.5. Випромінювання 4 3. Електробезпека 5 4. Пожежна безпека. 6 ЛІТЕРАТУРА 8 >>>>
-
Конспект з дисципліни: Технологія харчових виробництв
ЗМІСТ 1. Мета і значення дисципліни “теоретичні основи технології харчових виробництв” 3 2. Загальні уявлення про технологічний процес виробництва продуктів харчування 5 3. Головні харчові речовини харчових продуктів. 6 3.1. Білкові системи, їхня характеристика. 6 3.2. Вуглеводи, їхнє значення у формуванні продуктів харчування. 9 3.3. Крохмаль, використання його властивостей у технологічному процесі виробництва продуктів харчування 12 3.4. Жири. Вплив технологічних факторів на якість жирів. 13 3.5. Вітаміни, їхнє місце у технологічному процесі виробництва продуктів харчування 16 3.6. Мінеральні речовини, їхня роль у технології виробництва продуктів харчування 19 Список використаної літератури 23 >>>>
-
Контрольна охорона праці
Вступ 3 1. Санітарно-гігієнічна характеристика приміщення 3 2. Оцінка небезпечних і шкідливих виробничих факторів при виконуваній роботі і розробці заходів щодо поліпшення умов труда. 5 2.1. Мікроклімат. 5 2.2. Шкідливі речовини. 7 2.3. Аналіз освітлення 7 2.4. Виробничий шум. 11 2.5. Виробниче випромінювання. 11 3. Електробезпека. 12 4. Пожежна безпека. 13 Вступ 3 1. Санітарно-гігієнічна характеристика приміщення 4 2. Розробка заходів щодо поліпшення (нормалізації) умов праці 5 2.1. Мікроклімат. 5 2.2. Шкідливі речовини. 5 2.3. Освітлення 6 2.4. Виробничий шум. 6 2.5. Виробниче випромінювання. 6 3. Електробезпека. 7 4. Пожежна безпека. 8 Література 10 >>>>
-
Дайте токсикологічну характеристику (ГДКГП, ГДКРГ, ЛПШ, клас небезпеки, вплив на людину і рослини) вказаних забруднювачів водойми: зважені речовини, сульфати, нітрати, аміак, нафтопродукти, хром (+6)
Зміст Завдання 1: 3 Дайте токсикологічну характеристику (ГДКГП, ГДКРГ, ЛПШ, клас небезпеки, вплив на людину і рослини) вказаних забруднювачів водойми: зважені речовини, сульфати, нітрати, аміак, нафтопродукти, хром (+6). Завдання 2: 7 Розрахуйте екологічний збиток та плату за забруднення водойм. Завдання 3: 9 Запропонуйте методи очистки, утилізації аміаку та сульфатів. Визначте економічний ефект. Література 12 >>>>
-
Дайте токсикологічну характеристику (ГДКГП, ГДКРГ, ЛПШ, клас небезпеки, вплив на людину і рослини) вказаних забруднювачів водойми: зважені речовини, сульфати, нітрати, аміак, нафтопродукти, хром (+6)
Зміст Завдання 1: 3 Дайте токсикологічну характеристику (ГДКГП, ГДКРГ, ЛПШ, клас небезпеки, вплив на людину і рослини) вказаних забруднювачів водойми: зважені речовини, сульфати, нітрати, аміак, нафтопродукти, хром (+6). Завдання 2: 7 Розрахуйте екологічний збиток та плату за забруднення водойм. Завдання 3: 9 Запропонуйте методи очистки, утилізації аміаку та сульфатів. Визначте економічний ефект. Література 12 >>>>
-
Хімічні речовини в побуті
Вступ 3 1. Види побутових хімікатів 4 2. Законодавчі документи 6 3. Проблема безпечності продуктів харчування 8 Висновки 11 Список літератури 12 >>>>
-
Безпека життєдіяльності
План 1. Коротка характеристика можливих стихійних лих, аварій та катастроф на території України 3 2. Шкідливі речовини в робочій зоні. Санітарні норми 8 3. Профілактика виробничих отруєнь 14 Список використаної літератури 19 >>>>
-
Контрольна з екології
1. Кругообіг енергії та речовини в природі. Вплив антропогенного фактору на кругообіг 3 2. Гідросфера, її склад, екологічне значення 5 3. Види еколого-правової відповідальності 6 Список використаної літератури 8 >>>>
-
Сучасне розуміння предмету соціології, дискусії навколо цього
Вступ 3 1. Сучасне розуміння предмету соціології 4 2. Визначення предмета соціології у зв'язку зі структурою соціологічної науки 11 Висновок 17 Список використаної літератури 19 >>>>
-
Забруднення атмосфери транспортними засобами
Вступ 3 1. Загальна характеристика забруднюючого впливу транспортних засобів на атмосферу 5 2. Забруднюючі речовини, що викидаються транспортними засобами 7 Бібліографія 18 >>>>
-
Основи охорони праці
1. Класифікація шкідливих речовин у повітрі за токсичністю дії. Граничне допустима концентрація шкідливої речовини в повітрі робочої зони 3 2. Переваги та недоліки стаціонарних засобів гасіння пожеж 10 Література 16 >>>>
-
Охорона праці
1. Класифікація шкідливих речовин у повітрі за токсичністю дії. Гранично допустима концентрація шкідливої речовини в повітрі робочої зони 3 2. Переваги та недоліки стаціонарних засобів гасіння пожеж 7 Список використаної літератури. 12 >>>>
-
Сценарій анімаційної програми «Івана Купала» в санаторії
Зміст Вступ 3 Реквізити 3 Головні персонажі 3 Сценарій анімаційної програми 4 Сцена 1. Вінкоплетення 4 Сцена 2. Купалочка-Фортуночка 4 Сцена 3. Хороводи навколо гільця 5 Сцена 4. Звук литаври сповіщає про початок дійства 5 Література 14 >>>>
-
Забруднення атмосферного повітря від автомобільного транспорту
Вступ 3 1. Автомобільний транспорт — одне з основних штучних джерел забруднення довкілля 4 2. Основні шкідливі речовини, що виділяються під час роботи двигунів автомобілів 10 Висновки 11 Список використаної літератури 12 >>>>
-
Контрольна робота мікробіологія
1. Бактерицидні та бактеріостатичні речовини, принципи їх впливу на мікроорганізми, практичне використання 2 2. Процес гниття білкових речовин. Проміжні й кінцеві продукти гниття 3 3. Поживні середовища для культивування мікроорганізмів 5 СПИСОК ЛІТЕРАТУРИ. 8 >>>>
-
Основи технологій
ВСТУП 3 1. Драглі: будова і структурно-механічні властивості. Зв’язана та вільна вода. Старіння драглів 4 2. Мінеральні речовини як складова частина продуктів. Класифікація, фізіологічне значення. Вплив на якість продукту 10 ВИСНОВКИ 14 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 15 >>>>
-
Теорія і пізнання Е.Канта
Вступ 3 1. Реальність пізнання Е.Канта 5 1.1. Внесок Канта в розвиток судження в філософії. 6 1.2. Побудова мислення за Е. Кантом 7 2. Судження Е.Канта 9 2.1. Синтетичне судження. 10 2. Судження Канта навколо евклідівських фігур та геометричних форм та їх розвиток. 14 Висновки 19 Список використаної літератури 21 >>>>
-
Статус міста Севастополь
Вступ 3 1. Статус міста Севастополя в СРСР, РСФСР та УРСР 4 2. Міжнародно-правовий аспект статусу міста Севастополя після проголошення незалежності України 6 3. Російсько-Українські спори навколо статусу Севастополя 8 4. Проблеми законодавчого визначення статусу міста Севастополя 14 Висновки 23 Література 25 >>>>
-
Вплив повітряного транспорту на навколишнє середовище
Вступ 3 1. Вплив аерокосмічного транспорту 4 2. Шум, вібрація, електромагнітні поля 5 3. Токсичні речовини в продуктах згоряння палива літаків 6 4. Вплив на гідросферу та ґрунти 9 5. Вплив на атмосферу 10 Висновок 12 Список використаної літератури 13 >>>>
-
Контрольна з охорони праці
Вступ 1. Санітарно-гігієнічна характеристика приміщення (шкільна аудиторія), при виконуваній роботі 2. Оцінка небезпечних та шкідливих виробничих факторів при виконуваній роботі 2.1. Мікроклімат 2.2. Шкідливі речовини 2.3. Освітлення 2.4. Шум і вібрація 2.5. Випромінювання 3. Електробезпека 4. Пожежна безпека Використана література >>>>
Дивитись наступні >>>
Cгенерировано за 0.024706 секунд
|
Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.
Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.
|
|