Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Санітарні вимоги до кулінарної обробки холодних страв та закусок

 У нас Ви маєте можливість замовити матеріал за темою «Санітарні вимоги до кулінарної обробки холодних страв та закусок», або знайти вже готові матеріали, які містять певну інформацію за даним запитом

  • Характеристика технологічних властивостей холодних страв та закусок
  • Розширення асортименту, удосконалення технології та дослідження якості холодних закусок із риби і рибпродуктів
  • Розширення асортименту удосконалення технології та дослідження якості банкетних холодних страв
  • Виробнича програма підприємства
  • Технологія виробництва страв з картоплі
  • Особливості технології та асортименту продукції і яєць в українській національній кухні (на прикладі ресторану)
  • Гігієна харчування
  • Технологія харчування
  • Організація обслуговування
  • Конспект з предмету «Гігієна громадського харчування»
  • Гігієна води і водопостачання підприємств громадського харчування
  • Гігієна води і водопостачання підприємств громадського харчування
  • Приготування страв з морепродуктів та правила їх подачі
  • Санітарні норми, їх види та класифікація
  • Санітарні норми, їх види та класифікація
  • Новітні технології м’ясних січених страв
  • Технологія приготування страви або виробу
  • Туреччина та її кухня
  • Організація обслуговування у закладах господарства
  • Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства
  • Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства
  • Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства
  • Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства
  • "Технологія приготування страв з м'яса (""Стейк свинний на кості та можливі гарніри"")"
  • Дослідження використання грибів в кулінарії, розробка асортименту страв із грибів, визначення якості страв
  • Тушкована качка
  • Тушкована качка
  • Аналіз технологічних прийомів і процесів, які відбуваються при приготуванні напівфабрикатів і страв із вареної картоплі і забезпечують їх якість
  • ТОРТ „МОНАСТИРСЬКА ІЗБА” (кулінарія)
  • Особливості технології використання пернатої дичини для розроблення асортименту страв у ресторані
Дивитись наступні >>>
Cгенерировано за 0.006824 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...