Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

Санітарні вимоги до кулінарної обробки холодних страв та закусок

 У нас Ви маєте можливість замовити матеріал за темою «Санітарні вимоги до кулінарної обробки холодних страв та закусок», або знайти вже готові матеріали, які містять певну інформацію за даним запитом

  • Характеристика технологічних властивостей холодних страв та закусок
  • Розширення асортименту, удосконалення технології та дослідження якості холодних закусок із риби і рибпродуктів
  • Розширення асортименту удосконалення технології та дослідження якості банкетних холодних страв
  • Виробнича програма підприємства
  • Технологія виробництва страв з картоплі
  • Особливості технології та асортименту продукції і яєць в українській національній кухні (на прикладі ресторану)
  • Гігієна харчування
  • Технологія харчування
  • Організація обслуговування
  • Конспект з предмету «Гігієна громадського харчування»
  • Гігієна води і водопостачання підприємств громадського харчування
  • Гігієна води і водопостачання підприємств громадського харчування
  • Приготування страв з морепродуктів та правила їх подачі
  • Санітарні норми, їх види та класифікація
  • Санітарні норми, їх види та класифікація
  • Новітні технології м’ясних січених страв
  • Технологія приготування страви або виробу
  • Туреччина та її кухня
  • Організація обслуговування у закладах господарства
  • Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства
  • Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства
  • Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства
  • Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства
  • "Технологія приготування страв з м'яса (""Стейк свинний на кості та можливі гарніри"")"
  • Дослідження використання грибів в кулінарії, розробка асортименту страв із грибів, визначення якості страв
  • Тушкована качка
  • Тушкована качка
  • Аналіз технологічних прийомів і процесів, які відбуваються при приготуванні напівфабрикатів і страв із вареної картоплі і забезпечують їх якість
  • ТОРТ „МОНАСТИРСЬКА ІЗБА” (кулінарія)
  • Особливості технології використання пернатої дичини для розроблення асортименту страв у ресторані
Дивитись наступні >>>
Cгенерировано за 0.018568 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів