Получить логин и пароль для предварительного просмотра материала можно одним из следующих способов:
Отправив SMS на короткий номер 7190 |
|
|
Инструкция по получению логина и пароля по SMS:
Шаг 1. Отправьте SMS на короткий номер 7190 с текстом сообщения 7526284
Шаг 2. В ответ Вам будет выслано сообщение, содержащее логин и пароль*.
Шаг 3. Для просмотра материала введите пришедшие в SMS-сообщении логин и пароль:
*Услуга доступна для абонетов всех национальных GSM операторов Украины (кроме Beeline) (абоненты других операторов мобильной связи в т.ч. абоненты росcийских и зарубежных операторов - для получения кода доступа воспользуйтесь этой ссылкой...
Тариф 10 грн. Тариф наведено у гривнях з урахуванням ПДВ без ПФ).
|
*Ознакомительная версия подразумевает только просмотр работы с целью дальнейшего ее приобретения в случае соответствия Вашим пожеланиям. Копирование и печать ознакомительной версии работы с сайта запрещена. За 1 SMS просмотреть можно не более 20 любых страниц работы.
См. также:
-
Бухгалтерський та податковий облік малоцінних та швидкозношуваних предметів на підприємстві харчової промисловості
Вступ 3
І РОЗДІЛ. Техніко-економічна характеристика підприємства 5
ІІ РОЗДІЛ. Теоретичні основи обліку малоцінних та швидкозношуваних предметів 12
2.1. Поняття та класифікація малоцінних та швидкозношуваних предметів 12
2.2. Економіко-правовий аналіз нормативної бази та огляд спеціальної літератури 20
ІІІ РОЗДІЛ. Організація облік малоцінних та швидкозношуваних предметів 29
3.1. Документування господарських операцій з обліку малоцінних та швидкозношуваних предметів 29
3.2. Бухгалтерський облік малоцінних та швидкозношуваних предметів 38
3.3. Податковий облік малоцінних та швидкозношуваних предметів 43
3.4. Облік малоцінних та швидкозношуваних предметів умовах використання комп’ютерної техніки 46
Висновки та пропозиції 51
Список використаної джерел 53
Додатки 56
-
Облік малоцінних та швидкозношуваних предметів на підприємстві
Вступ 3
1. Поняття та класифікація МШП 5
2. Економіко-правовий аналіз нормативної бази та огляд спеціальної літератури 13
3. Коротка організаційно-економічна характеристика підприємства ТОВ „***” 21
4. Документування господарських операцій з обліку МШП 26
5. Бухгалтерський облік операцій з руху МШП 35
6. Шляхи удосконалення обліку МШП в умовах використання комп’ютерної техніки 43
Висновки та пропозиції 48
Список використаної джерел 50
Додатки 53-60
Метою даної роботи є всебічний розгляд економічних і організаційних засад оцінки і обліку МШП; а саме організації первинного обліку, документування придбання і вибуття МШП, відображення обліку придбання і вибуття МШП в бухгалтерському обліку.
Об’єкт дослідження є комплекс теоретичних і практичних питань бухгалтерського обліку МШП підприємства ТОВ.
Предметом дослідження є Методологія та діюча практика обліку МШП, первинні документи, регістри бухгалтерського обліку, звітність підприємства та інші документи, які пов’язані з обліком МШП на підприємстві ТОВ.
Інформаційною базою дослідження стали закони та інші урядові нормативні документи, міжнародні (стандарти) бухгалтерського обліку (М(С)БО), національні положення (стандарти) бухгалтерського обліку (П(С)БО), спеціальна література, планова та звітна інформація підприємства (ТОВ)
-
Облік малоцінних та швидкозношуваних предметів
Вступ
Розділ 1. Визначення малоцінних та швидкозношуваних предметів та їх обліку
Розділ 2. Облік малоцінних і швидкозношуваних предметів зі строком корисного використання менше одного року (або одного операційного циклу)
Розділ 3. Облік малоцінних необоротних матеріальних активів (зі строком корисного використання більше одного року)
Висновки
Список використаної літератури
-
Облік надходження та руху малоцінних та швидкозношуваних предметів
Вступ 3
1. Характеристика підприємства. 4
2. Технологія обліку надходження та руху малоцінних та швидкозношуваних предметів до бухгалтерії підприємства 7
3. Характеристика первинних документів обліку надходження та руху малоцінних та швидкозношуваних предметів 10
4. Технологія синтетичного і аналітичного обліку надходження та руху малоцінних та швидкозношуваних предметів 13
5. Характеристика вихідних документів обліку надходження та руху малоцінних та швидкозношуваних предметів 20
Висновки 24
Література 25
Додатки 27-30
практична
-
Облік розрахунків з підзвітними особами. Облік малоцінних і швидкозношуваних предметів
Облік розрахунків з підзвітними особами 3
Облік малоцінних і швидкозношуваних предметів 9
Список використаної літератури 17
-
Облік, аналіз та аудит малоцінних та швидкозношуваних предметів в сучасних умовах господарювання
Вступ 5
Розділ 1. Основи побудови обліку малоцінних і швидкозношуваних предметів на підприємстві 8
1.1. Розробка та обґрунтування економічних показників малоцінних та швидкозношуваних предметів 8
1.2. Економіко-правовий аналіз та склад нормативної бази МШП підприємства 13
1.3. Організаційно-економічна характеристика підприємства 19
Розділ 2. Розробка системи обліку та контролю МШП 23
2.1. Розробка системи первинної документації та документообороту МШП 23
2.2. Розробка системи бухгалтерського та податкового обліку МШП 29
2.3. Розробка системи управлінського обліку МШП 37
2.4. Поточний контроль МШП 53
Розділ 3. Розробка методики економічного аналізу та аудиту МШП підприємства 58
3.1. Система економічних показників, інформаційна база та методи економічного аналізу МШП 58
3.2. Методика аналізу МШП 61
3.3. Концепція аналізу та обліку операцій з МШП 82
Розділ 4. Система автоматизації обліково-аналітичних робіт з МШП на підприємстві 83
4.1. Склад та постановка задач 83
4.2. Автоматизація задач обліку і аналізу МШП 89
4.3. Вихідні машинограми та їх використання в управлінні підприємством і з операціями МШП 95
Висновок 99
Додатки 107
-
Облік малоцінних та швидкозношуючих предметів на підприємстві
Зміст
Вступ. 3
1. Виробничо-фінансова характеристика підприємства та організація облікової роботи;
Загальні дані про підприємство; 6
Виробничо-фінансова характеристика підприємства; 8
1.1. Організація облікової роботи; 17
2. Стан та напрями удосконалення обліку малоцінних та швидкозношуючих предметів на підприємстві;
2.1. Економічний зміст малоцінних та швидкозношуючих предметів, їх класифікація і завдання обліку; 20
2.2. Методи оцінки МШП при надходженні та вибутті; 28
2.3. Первинна документація оприбуткування, передачі і списання; 32
2.4. Облік МШП на складах і місцях використання; 41
2.5. Синтетичний та аналітичний облік МШП. 43
Висновок 51
Список використаної літератури
-
Бухгалтерський облік грошових коштів підприємства харчової промисловості
Зміст
Вступ 3
Розділ 1. Основи бухгалтерського обліку грошових коштів 5
1.1. Економічна сутність грошових коштів 5
1.2. Огляд нормативної бази з обліку грошових коштів 8
Розділ 2. Фінансовий облік грошових коштів на підприємстві ТОВ „Бак Хауз” 13
2.1. Історичні дані підприємства, структура підприємства ТОВ „Бак Хаус” 13
2.2. Техніко-економічна характеристика виробничо-господарської діяльності підприємства ТОВ „Бак Хаус” 17
2.3. Облікова політика підприємства ТОВ „Бак Хаус” 21
2.4. Документальне оформлення і облік господарських операцій з грошовими коштами підприємства ТОВ „Бак Хауз” 24
Розділ 3. Комп’ютеризація обліку грошових коштів на підприємстві ТОВ „Бак Хауз” 35
3.1. Огляд сучасних комп’ютерних технологій бухгалтерського обліку 35
3.2. Застосування комп’ютерних технологій для організації обліку грошових коштів на підприємстві ТОВ „Бак Хауз” 38
Висновки 44
Список використаної джерел 47
Додатки Звітність, первинні документи 49-51
Об'єктом дослідження є комплекс теоретичних і практичних питань бухгалтерського обліку організації грошових коштів підприємства ТОВ „Бак Хаус”.
Предметом дослідження є методологія та діюча практика обліку грошових коштів підприємства ТОВ „Бак Хаус”.
Основним принципом проведеного дослідження є системний підхід до узагальнення економічної інформації відповідно до поставлених завдань.
-
Бухгалтерський облік грошових коштів підприємства харчової промисловості
Зміст
Вступ 3
Розділ 1. Основи бухгалтерського обліку грошових коштів 5
1.1. Економічна сутність грошових коштів 5
1.2. Огляд нормативної бази обліку грошових коштів 10
Розділ 2. Облік грошових коштів 15
2.1. Історичні дані підприємства ДП київський хлібокомбінат №11. Структура його управління 15
2.2. Техніко-економічна характеристика виробничо-господарської діяльності підприємства ДП київський хлібокомбінат №11 19
2.3. Облікова політика підприємства ДП київський хлібокомбінат №11 25
2.4. Документальне оформлення та облік господарських операцій з грошовими коштами 27
2.4.1. Документальне оформлення господарських операцій з грошовими коштами 27
2.4.2. Облік господарських операцій в касі підприємства ДП київський хлібокомбінат №11 31
2.4.2. Синтетичні та аналітичні облік грошових коштів на рахунках в банківських установах 33
2.4.3. Відображення у звітності наявності та руху грошових коштів на підприємстві ДП київський хлібокомбінат №11 38
Розділ 3. Комп’ютеризація обліку грошових коштів 41
3.1. Огляд сучасних комп’ютерних технологій ведення обліку 41
3.2. Застосування комп’ютерних технологій з обліку грошових коштів 44
Висновки 50
Список використаної джерел 53
Додатки. Звітність, первинні документи 55-61
Метою бухгалтерського обліку грошових коштів - є контроль за дотриманням касової і розрахункової дисципліни, правильністю і ефективністю використання грошових коштів і кредитів, забезпечення збереження грошової готівки і документів в касі. В умовах ринкової економіки будь-який бухгалтер повинен виходити з принципу, що уміле використовування грошей і грошових коштів саме по собі може приносити підприємству додатковий дохід.
З цієї мети витікають наступні основні завдання бухгалтерського обліку грошових коштів:
- своєчасне і правильне документування операцій по руху грошових коштів і розрахунків;
- контроль за збереженням грошових коштів в касі підприємства;
- використанням грошових коштів по їх цільовому призначенню;
- своєчасність розрахунків з постачальниками, покупцями (замовниками), бюджетом, банками, органами соціального страхування, робітниками і службовцями і др.;
- своєчасна перевірка розрахунків з дебіторами і кредиторами для попередження простроченої заборгованості;
- своєчасне виявлення результатів інвентаризації грошових коштів, документів і розрахунків.
Об'єктом дослідження є комплекс теоретичних і практичних питань бухгалтерського обліку організації грошових коштів підприємства ДП AT „Київ хліб” хлібокомбінат №11.
Предметом дослідження є методологія та діюча практика обліку грошових коштів підприємства ДП AT „Київ хліб” хлібокомбінат №11.
В розвиток методології з питань обліку грошових коштів зробили вагомий внесок праці: І.А. Басманова, І.О. Белебехи, О.С. Бородкина, Б.І. Валуєва, М.В.Кужельного, А.М.Кузьмінського, Ю.Я.Литвина, А.Ш.Маргуліса, І.С.Мацкевичюса, В.Б.Моссаковського, В.Ф.Палія, П.Т.Саблука, В.В.Сопко, А.М.Фабричнова, М.Г.Чумаченка, С.А.Щенкова та інших.
Основним принципом проведеного дослідження є системний підхід до узагальнення економічної інформації відповідно до поставлених завдань
-
Бухгалтерський облік грошових коштів підприємства харчової промисловості
Вступ 3
Розділ 1. Основи бухгалтерського обліку грошових коштів 5
1.1. Економічна сутність грошових коштів 5
1.2. Огляд нормативної бази обліку грошових коштів 10
Розділ 2. Облік грошових коштів 15
2.1. Техніко-економічна характеристика виробничо-господарської діяльності підприємства ТОВ «__» 15
2.2. Облікова політика підприємства ТОВ «__» 20
2.3. Документальне оформлення та облік господарських операцій з грошовими коштами 23
2.3.1. Документальне оформлення господарських операцій з грошовими коштами 23
2.3.2. Облік господарських операцій в касі підприємства ТОВ «Бак Хауз» 26
2.3.3. Синтетичні та аналітичні облік грошових коштів на рахунках в банківських установах 29
2.3.4. Відображення у звітності наявності та руху грошових коштів на підприємстві ТОВ «__» 33
Розділ 3. Комп’ютеризація обліку грошових коштів 36
3.1. Огляд сучасних комп’ютерних технологій ведення обліку 36
3.2. Застосування комп’ютерних технологій з обліку грошових коштів 39
Висновки 42
Список використаної джерел 44
Додатки 46-50
-
Бухгалтерський облік грошових коштів підприємства харчової промисловості
Вступ 3
Розділ 1. Основи бухгалтерського обліку грошових коштів 5
1.1. Економічна сутність грошових коштів 5
1.2. Огляд нормативної бази з обліку грошових коштів 8
Розділ 2. Фінансовий облік грошових коштів на підприємстві ТОВ „...” 13
2.1. Історичні дані підприємства, структура підприємства ТОВ „...” 13
2.2. Техніко-економічна характеристика виробничо-господарської діяльності підприємства ТОВ „...” 17
2.3. Облікова політика підприємства ТОВ „...” 21
2.4. Документальне оформлення і облік господарських операцій з грошовими коштами підприємства ТОВ „...” 24
Розділ 3. Комп’ютеризація обліку грошових коштів на підприємстві ТОВ „...” 35
3.1. Огляд сучасних комп’ютерних технологій бухгалтерського обліку 35
3.2. Застосування комп’ютерних технологій для організації обліку грошових коштів на підприємстві ТОВ „...” 38
Висновки 44
Список використаної джерел 47
Додатки 49
Cгенерировано за 0.222586 секунд
|
|