-
Аналіз менеджменту підприємства ТОВ агрофірма “Обрій”
ВСТУП…………………………………………………………..3
РОЗДІЛ 1. ЦІЛІ ТА ЗАДАЧІ ОРГАНІЗАЦІЇ……………………………..5
1.1 Місія підприємства…………………………………………….5
1.2 Характеристика стратегічних цілей………………………….7
1.3 Розробка тактичного плану…………………………………..8
РОЗДІЛ 2. ОРГАНІЗАЦІЯ ТА ЇЇ ВНУТРІШНЄ СЕРЕДОВИЩЕ………..10
2.1 Організаційна структура управління…………………………10
2.2 Оцінка персоналу……………………………………………....13
2.3 Опис технології…………………………………………………19
РОЗДІЛ 3. РОЗГЛЯД ЗОВНІШНЬОГО СЕРЕДОВИЩА…………………22
3.1 Оцінка зовнішнього середовища ……………………………..22
3.2 Постачальники і їх характеристика…………………………...25
3.3 Аналіз головних конкурентів………………………………….26
3.4 Порівняння основних споживачів……………………………..29
РОЗДІЛ 4. СТРУКТУРА ВИРОБНИЧОГО ПРОЦЕСУ……………………31
4.1 Основні операції виробничого процесу…………………….…31
4.2 Розрахунок виробничої програми……………………………..35
4.3 Шляхи вдосконалення виробництва…………………………..38
ВИСНОВКИ…………………………………………………….41
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ…………………43
ДОДАТКИ
-
Аналіз менеджменту підприємства ТОВ агрофірма “Обрій”
ЗМІСТ
ВСТУП………………………………………………………..............................3
РОЗДІЛ 1. ЦІЛІ ТА ЗАДАЧІ ОРГАНІЗАЦІЇ………………………............5
1.1 Місія підприємства………………………………………....…...5
1.2 Характеристика стратегічних цілей……………………....…...7
1.3 Розробка тактичного плану………………………………….....8
РОЗДІЛ 2. ОРГАНІЗАЦІЯ ТА ЇЇ ВНУТРІШНЄ СЕРЕДОВИЩЕ…....…...10
2.1 Організаційна структура управління…………………........….10
2.2 Оцінка персоналу…………………………………………….....13
2.3 Опис технології………………………………………............…18
РОЗДІЛ 3. РОЗГЛЯД ЗОВНІШНЬОГО СЕРЕДОВИЩА………….......….21
3.1 Оцінка зовнішнього середовища ……………………………..21
3.2 Постачальники і їх характеристика…………………………...24
3.3 Аналіз головних конкурентів………………………………….25
3.4 Порівняння основних споживачів…………………………….27
РОЗДІЛ 4. СТРУКТУРА ВИРОБНИЧОГО ПРОЦЕСУ………………...…29
4.1 Основні операції виробничого процесу……………………....29
4.2 Розрахунок виробничої програми…………………………......33
4.3 Шляхи вдосконалення виробництва………………………......36
ВИСНОВКИ……………………………………..…………….........28
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ…….......…...........…40
ДОДАТКИ.........................................................................................42
-
Аналіз ефективності менеджменту підприємства ТОВ «Gold frost»
Зміст
Вступ.........................................................................................................................3
РОЗДІЛ 1. Місія і стратегічна мета організації....................................................5
РОЗДІЛ 2. Аналіз внутрішнього середовища організації....................................9
2.1. Організаційна структура підприємства..........................................9
2.2. Політика управління персоналом.................................................14
2.3. Технологія виробничого процесу.................................................21
РОЗДІЛ 3. Комплексний аналіз зовнішнього середовища.............................24
РОЗДІЛ 4. Аналіз структури виробничого процесу...........................................32
ВИСНОВКИ...........................................................................................................39
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ.......................................................41
ДОДАТКИ
-
Аналіз менеджменту ВАТ “Агромаш”
ЗМІСТ
Вступ....................................................................................................................3
1. Загальна характеристика ВАТ "Агромаш"......................................................5
1.1. Спеціалізація підприємства.....................................................................5
1.2. Цілі та задачі функціювання...................................................................7
2. Аналіз внутрішнього середовища ВАТ "Агромаш"......................................10
2.1. Вивчення структури управління підприємством................................10
2.2. Персонал як елемент внутрішнього середовища організації.............13
2.3. Загальний опис технологій, які використовує підприємство для виробництва продукції..........................................................................20
3. Дослідження зовнішнього середовища..........................................................25
3.1. Основні споживачі продукції підприємства........................................25
3.2. Аналіз конкурентного середовища.......................................................28
3.3. Постачальники як один з факторів зовнішнього середовища...........32
3.4. Законодавча база щодо діяльності підприємства...............................33
4. Структура виробничого процесу.....................................................................36
Висновки..................................................................................................... 39
Список використаної літератури...............................................................41
Додатки.........................................................................................................43
-
Аналіз менеджменту ВАТ "Сумсільмаш"
ЗМІСТ
Вступ...................................................................................................................3
1. Загальна характеристика ВАТ "Сумсільмаш".........................................5
1.1. Спеціалізація підприємства....................................................................5
1.2. Цілі та задачі функціювання...................................................................7
2. Аналіз внутрішнього середовища ВАТ "Сумсільмаш".........................10
2.1. Вивчення структури управління підприємством...............................10
2.2. Персонал як елемент внутрішнього середовища організації............14
2.3. Загальний опис технологій, які використовує підприємство для виробництва продукції..........................................................................23
3. Дослідження зовнішнього середовища......................................................27
3.1. Основні споживачі продукції підприємства.......................................28
3.2. Аналіз конкурентного середовища......................................................30
3.3. Постачальники як один з факторів зовнішнього середовища...........34
3.4. Законодавча база щодо діяльності підприємства...............................35
4. Структура виробничого процесу..................................................................39
Висновки..................................................................................................... 43
Список використаної літератури...............................................................45
Додатки........................................................................................................46
-
АНАЛІЗ ЕФЕКТИВНОСТІ ДІЯЛЬНОСТІ МЕНЕДЖМЕНТУ ПІДПРИЄМТСВА
ВСТУП 3
РОЗДІЛ 1. СУЧАСНІ ПІДХОДИ ДО УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ 5
1.1 Методі управління персоналом організації взаємопоєднання та різниці. 5
1.2 Команда як організаційна форма колективного управління 12
1.3 Реформування організації 23
РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ЕФЕКТИВНОСТІ ДІЯЛЬНОСТІ МЕНЕДЖМЕНТУ ПІДПРИЄМТСВА ТОВ “КРИВБАСТАРА” 35
2.1 Організаційна структура управління та структура підрозділів підприємства 35
2.2 Техніко економічні показники діяльності ТОВ “Кривбастара” 42
2.3 Аналіз стану системи управління персоналом на ТОВ “Крибастара” 44
РОЗДІЛ 3. УДОСКОНАЛЕННЯ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ НА ТОВ “КРИВБАСТАРА” 48
3.1 Напрямки удосконалення системи управління персоналом 48
3.2.Оптимізація системи управління 52
ВИСНОВКИ 58
СПИСОК ВИКОРИСТАННОЇ ЛІТЕРАТУРИ 59
ДОДАТКИ 61
-
АНАЛІЗ ЕФЕКТИВНОСТІ ДІЯЛЬНОСТІ МЕНЕДЖМЕНТУ ПІДПРИЄМТСВА
ВСТУП 3
РОЗДІЛ 1. СУЧАСНІ ПІДХОДИ ДО УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ 5
1.1 Методі управління персоналом організації взаємопоєднання та різниці. 5
1.2 Команда як організаційна форма колективного управління 12
1.3 Реформування організації 23
РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ЕФЕКТИВНОСТІ ДІЯЛЬНОСТІ МЕНЕДЖМЕНТУ ПІДПРИЄМТСВА ТОВ “КРИВБАСТАРА” 35
2.1 Організаційна структура управління та структура підрозділів підприємства 35
2.2 Техніко економічні показники діяльності ТОВ “Кривбастара” 42
2.3 Аналіз стану системи управління персоналом на ТОВ “Крибастара” 44
РОЗДІЛ 3. УДОСКОНАЛЕННЯ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ НА ТОВ “КРИВБАСТАРА” 48
3.1 Напрямки удосконалення системи управління персоналом 48
3.2.Оптимізація системи управління 52
ВИСНОВКИ 58
СПИСОК ВИКОРИСТАННОЇ ЛІТЕРАТУРИ 59
ДОДАТКИ 61
-
Аналіз застосування функцій менеджменту підприємством
ЗМІСТ
Вступ 3
1. Теоретичні основи функцій менеджменту. 4
2. Аналіз застосування функцій менеджменту підприємством. 11
Висновок 20
Література 21
-
Аналіз застосування функцій менеджменту підприємством
ЗМІСТ
Вступ 3
1. Теоретичні основи функцій менеджменту. 4
2. Аналіз застосування функцій менеджменту підприємством. 11
Висновок 20
Література 21
-
АНАЛІЗ ЕФЕКТИВНОСТІ ДІЯЛЬНОСТІ МЕНЕДЖМЕНТУ ПІДПРИЄМТСВА ТОВ “...”
ВСТУП 3
РОЗДІЛ 1. СУЧАСНІ ПІДХОДИ ДО УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ 5
1.1 Методі управління персоналом організації взаємопоєднання та різниці. 5
1.2 Команда як організаційна форма колективного управління 12
1.3 Реформування організації 23
РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ЕФЕКТИВНОСТІ ДІЯЛЬНОСТІ МЕНЕДЖМЕНТУ ПІДПРИЄМТСВА ТОВ “КРИВБАСТАРА” 35
2.1 Організаційна структура управління та структура підрозділів підприємства 35
2.2 Техніко економічні показники діяльності ТОВ “Кривбастара” 42
2.3 Аналіз стану системи управління персоналом на ТОВ “Крибастара” 44
РОЗДІЛ 3. УДОСКОНАЛЕННЯ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ НА ТОВ “КРИВБАСТАРА” 48
3.1 Напрямки удосконалення системи управління персоналом 48
3.2.Оптимізація системи управління 52
ВИСНОВКИ 58
СПИСОК ВИКОРИСТАННОЇ ЛІТЕРАТУРИ 59
ДОДАТКИ 61
-
Аналіз нормативно-правового забезпечення менеджменту персоналу
Зміст
Завдання 1 - Загальна характеристика підприємства 3
Завдання 2 16
2.1 Аналіз нормативно-правового забезпечення менеджменту персоналу 16
2.2. Планування потреб у персоналі 17
2.3 Сучасні методи стимулювання персоналу 19
Використана література 25