Институт.com.ua » Статьи

Добро пожаловать Guest

Поиск:

Институт.com.ua » Статьи » Articles » 10 причин вибрати навчання в Польщі

10 причин вибрати навчання в Польщі

Открыть PDF | Просмотр для Печати
by: mediagroup
Просмотров: 37
Кол-во слов: 61
Дата: 01.07.16 Time: 11:01.

Звичайно, здобувати освіту за кордоном престижно і цікаво (а ще важко, але про це мало хто згадує, поки не почнуться важкі студентські будні). Але давайте відкинемо узагальнення і подивимося, які конкретні переваги дає навчання в Польщі.

Ось перелік основних плюсів:

  1. Ціна навчання. У польських університетах вчитися набагато дешевше, ніж у ВНЗ інших країн Європи і навіть в деяких вітчизняних.
  2. Простий вступ. Щоб стати студентом польського ВУЗу, досить закінчити нашу середню школу. При тому допомогти зі вступом на навчання до Польщі може наприклад фірма MojaEdukacja, на їх сайті також можна підшукати собі ВУЗ в Польщі. В той же час для вступу в інші європейські ВНЗ слід закінчити 1-2 курси нашого університету.
  3. Вартість проживання. Жити в Польщі дешевше, ніж в західноєвропейських країнах. Тут доступніше житло, продукти, транспорт і навіть розваги.
  4. Дозвіл на роботу під час навчання. Навчаючись в польському ВНЗ, Ви отримуєте необмежене право легально працювати в країні.
  5. Стажування. Під час навчання Ви можете практикуватися за фахом як в самій Польщі, так і за кордоном. Досить лише знати мову для спілкування, наприклад, розмовний англійський.
  6. Вигідне працевлаштування. Польський диплом надає право і реальну можливість влаштуватися на хорошу роботу у будь-якій країні Європи, а також в США або СНД. Тут дають дійсно хорошу освіту, яка цінується у світі. Важливо, що студенти отримують відмінні знання не лише по своїй спеціальності, але також по загальному, професійному і розмовному англійському.
  7. Право на працевлаштування в Польщі. Наявність диплому автоматично дозволяє Вам шукати роботу в країні. Ніяких спеціальних дозволів не знадобиться.
  8. Легка адаптація. Якщо навчання в США або Німеччині може стати причиною своєрідного "культурного шоку", то в Польщі такого ніколи не станеться. Адже ця слов'янська держава, його традиції, звичаї і навіть мова близькі до наших. Тому адаптуватися тут набагато легше.
  9. Усі студенти польських університетів отримують шенгенські візи. Це дає можливість вільно подорожувати по усій Європі.
  10. Відстрочення від армії на час навчання.

Якщо Вас зацікавила ідея навчання в Польщі, не втрачайте часу. Усю потрібну інформацію про умови і вимоги до абітурієнтів, та базу Польські ВНЗ, Ви можете подивитися на сайті МоєїЕдукації. А паралельно займіться вивченням мов. Отримані знання допоможуть спілкуватися із студентами з інших країн. Благо, польські ВНЗ пропонують можливість вчитися на вибір на англійській або польській мові.

Об авторе:

Mediagroup


Рейтинг: 0.0