Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...
Контрольная Тема: Контрольна з основ фізіології і гігієни харчування
| Размер: 12 кб. | Объем: 9 стр. | Стоимость: 1 СМС | Добавлена: 17.04.2006 | Код продавца: 2 |
Содержание План
1. Особливості функціонування смакових і нюхових рецепторів, їх роль для процесів травлення і безпеки життя людини. 3
2. Коротко охарактеризувати основні альтернативні концепції харчування (вегетаріанство, роздільне харчування, харчування за групою крові) 4
3. Харчова і біологічна цінності борошна залежно від ступеня його помелу. Вимоги до якості борошна. 7
Список використаної літератури 9

Просмотр
Просмотр Просмотреть с сайта...
Скачивание
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...