|
-
Новітні технології у харчуванні туристів
Вступ 3 I. ОСНОВИ ОРГАНІЗАЦІЇ ХАРЧУВАННЯ ТУРИСТІВ 5 1.1. Сутність організації харчування в підприємствах ресторанного господарства. 5 1.2. Характеристика основних типів підприємств громадського харчування при готелях. 7 Ресторани 8 Бари 9 2. НАПРЯМКИ ОРГАНІЗАЦІЇ ХАРЧУВАННЯ ТУРИСТІВ 12 2.1. Напрямки харчування в готелях 13 2.2. Нові технології в організації харчування туристів 14 Організація харчування в національних ресторанах 16 Обслуговування у номерах готелів 18 Організація харчування в спортивних походах 21 3. ВПРОВАДЖЕННЯ В УКРАЇНСЬКИХ ГОТЕЛЯХ ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧУВАННЯ ТУРИСТІВ “ШВЕДСЬКИЙ СТІЛ” 22 Висновки 31 Список використовуваної літератури: 33 Додатки 34 ∞ См. работу «Новітні технології у харчуванні туристів»
-
Організація харчування туристів в Україні
Вступ 3 І. Характеристика підприємств громадського харчування 4 1.1. Типи підприємств громадського харчування та їх характеристика 4 2.2. Класи підприємств громадського харчування та їх характеристика 6 1.3. Загальні вимоги до підприємств громадського харчування 11 ІІ. Організація харчування туристів 13 2.1. Категорії та класи обслуговування туристів 13 2.2. Організація харчування туристів в місцях проживання і масового відпочинку 14 2.3. Організація харчування туристів в місцях масового відпочинку 16 2.4. Організація харчування туристів в дорозі 17 ІІІ. Національна українська кухня – основна база харчування туристів 18 3.1. Українська кухня – предмет туристичного інтересу 18 3.2. Українська гостинність 25 Висновки і пропозиції 29 Список використаної літератури 31 ∞ См. работу «Організація харчування туристів в Україні »
-
Облік продуктів харчування в бюджетних установах
Вступ 1. Класифікація та оцінка матеріальних цінностей бюджетних установ. 2. Облік матеріалів і продуктів харчування. 3. Облік надходження продуктів харчування 4. Операції з відпуску і витрачання продуктів харчування. Типові господарські операції та кореспонденція рахунків до рахунку 23 Матеріали і продукти харчування Література ∞ См. работу «Облік продуктів харчування в бюджетних установах»
-
Наукові теорії та концепції раціонального харчування
-
Маркетинг послуг громадського харчування
ПЛАН: 1. Комплекс маркетингу в сфері громадського харчування 2. Розробка концепції маркетингу для підприємств громадського харчування 3. Особливості маркетингової діяльності підприємств громадського харчування на сучасному етапі в Україні ∞ См. работу «Маркетинг послуг громадського харчування»
-
Контрольна з основ фізіології і гігієни харчування
План 1. Особливості функціонування смакових і нюхових рецепторів, їх роль для процесів травлення і безпеки життя людини. 3 2. Коротко охарактеризувати основні альтернативні концепції харчування (вегетаріанство, роздільне харчування, харчування за групою крові) 4 3. Харчова і біологічна цінності борошна залежно від ступеня його помелу. Вимоги до якості борошна. 7 Список використаної літератури 9 ∞ См. работу «Контрольна з основ фізіології і гігієни харчування»
-
Особливості харчування туристів з Китаю
Вступ 3 1. Етнічні особливості народу Китаю 6 1.1.Національні особливості народу Китаю 6 1.2.Характеристика та аналіз туристського потоку в Україну 14 2. Особливості харчування туристів з Китаю 17 2.1. Національні смаки та особливості національного харчування туристів з Китаю 17 2.2. Національна українська кухня як база харчування для туристів з Китаю 23 2.3. Національна українська кухня як предмет туристичного інтересу і пропозиції для туристів Китаю 30 2.4. Організація харчування туристів з Китаю в підприємствах громадського харчування 32 Висновки 35 Список використаної літератури 37 Додатки 39 ∞ См. работу «Особливості харчування туристів з Китаю»
-
Основи лікувального харчування
ЗМІСТ Вступ 1. Основи лікувального харчування................................................................... 2. Лікувально – дієтичне харчування по М.И.Певзнеру.................................. 3. Меблі та обладнання залів.............................................................................. Література............................................................................................................. ∞ См. работу «Основи лікувального харчування»
-
Організація харчування туристів з Італії
Вступ 3 1. Етнічні особливості народу Італії 5 1.1. Формування національної кухні Італії та фактори, що вплинули на її формування 5 1.2. Характеристика та аналіз туристського потоку в Україну туристів з Італії 9 2. Особливості харчування туристів з Італії в Україні 13 2.1. Національний смак та особливості національного харчування туристів з Італії 13 2.2. Національна українська кухня як база харчування для туристів з Італії 19 2.3. Національна українська кухня як предмет туристичного інтересу та пропозиції для італійців 24 2.4. Організація харчування туристів з Італії в підприємствах громадського харчування м. Києва 28 Висновки 34 Список використаної літератури 36 Додатки 38 ∞ См. работу «Організація харчування туристів з Італії»
-
Особливості харчування туристів з Італії
Вступ 4 1. Етнічні особливості народу Італії 6 1.1. Національні особливості народу Італії 6 1.2. Характеристика та аналіз туристського потоку в Україну туристів з Італії 11 2. Особливості харчування туристів з Італії 16 2.1. Національні смаки та особливості національного харчування туристів з Італії 16 2.2. Національна українська кухня як база харчування для туристів з Італії 23 2.3. Національна українська кухня як предмет туристичного інтересу і пропозиції для італійців 29 2.4. Організація харчування туристів з Італії в підприємствах громадського харчування м. Києва 33 Висновки 39 Список використаної літератури 41 Додатки 43 ∞ См. работу «Особливості харчування туристів з Італії»
-
Організація харчування туристів Японії
ВСТУП 3 1. ЯПОНІЯ – КРАЇНА ІНДУСТРІЇ ТУРИЗМУ 5 1.1. Види організації харчування туристів в Японії 6 2. ЯПОНСЬКА КУХНЯ ЯК СКЛАДОВА ТУРИСТИЧНОЇ ЕКЗОТИКИ КРАЇНИ 9 2.1. Особливості харчування туристів у японських ресторанах 15 2.2. Сервіровка 19 2.3. Палички як частина японської культури 21 2.4. Поведінка туристів за столом 24 3. НАПРЯМКИ ОРГАНІЗАЦІЇ ХАРЧУВАННЯ ТУРИСТІВ В ЯПОНІЇ 26 ВИСНОВОК 35 ВИКОРИСТАНА ЛІТЕРАТУРА 37 ∞ См. работу «Організація харчування туристів Японії»
-
Організація харчування туристів з США
План Вступ 3 1. Етнічні особливості народів США 4 1.1. Національні особливості народів США 4 1.2. Характеристика і аналіз туристичного потоку в Україну туристів з США 7 2. Особливості харчування туристів з США 10 2.1. Національні смаки і особливості національного харчування у США 10 2.2. Національна українська кухня як база для харчування туристів з США 13 2.3. Національна українська кухна як предмет туристичного інтересу і пропозиції для туристів з США 18 2.4. Організація харчування туристів з США в ресторанах і кафе 24 Висновки 29 Список використаної літератури 31 ∞ См. работу «Організація харчування туристів з США»
-
Організація харчування туристів в готельному комплексі на прикладі ВАТ “Готельний комплекс “Русь”
Вступ 3 1. Роль організації харчування в обслуговуванні туристів готельними комплексами 5 1.1 Напрямки зростання ефективності функціонування підприємств харчування на ринку туристичних послуг 5 1.2 Організація обслуговування споживачів підприємствами громадського харчування готельного комплекса 10 2. Аналіз організації харчування туристів у готелі “Русь” 15 2.1. Інфраструктура готеля “Русь” та її ефективність 15 2.2 Розробка рекомендації, щодо вдосконалення обслуговування туристів що проживають у готелі “Русь” 22 Висновки і пропозиції 30 Список використаної літератури 33 ∞ См. работу «Організація харчування туристів в готельному комплексі на прикладі ВАТ “Готельний комплекс “Русь”»
-
Організація харчування туристів з Росії
ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ ХАРЧУВАННЯ ТУРИСТІВ НА МАРШРУТАХ ВИЇЗДНОГО ТУРИЗМУ 5 1.1. Організація харчування туристів за різними видами туризму 5 1.2. Особливості організації обслуговування в закладах харчування Росії 10 РОЗДІЛ 2. ОРГАНІЗАЦІЯ ХАРЧУВАННЯ ТА ОБСЛУГОВУВАННЯ ТУРИСТІВ З РОСІЇ 19 2.1. Особливості національної кухні Росії 19 2.2. Особливості організації харчування російських туристів за різними видами туризму 23 2.3. Російська національна кухня як предмет туристичного інтересу і пропозиції для туристів 31 ВИСНОВКИ 33 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 38 ДОДАТКИ 40 ∞ См. работу «Організація харчування туристів з Росії »
-
Організація харчування туристів з США (на прикладі ресторану)
Вступ 3 1. Етнічні особливості народу США 6 1.1. Формування національної кухні США та фактори, які вплинули на формування 6 1.2. Характеристика та аналіз туристичного потоку в Україну туристів з США 9 2. Особливості харчування туристів з США в Україні 17 2.1. Національні смаки та особливості національного харчування туристів з США 17 2.2. Національна українська кухня, як база харчування для туристів з США 20 2.3. Національна українська кухня, як предмет туристичного інтересу і пропозиції для туристів з США 26 2.4. Організація харчування туристів з США в ресторанному комплексі „Козацький стан” 30 Висновки 34 Список використаної літератури та джерел 36 Додатки 38-51 ∞ См. работу «Організація харчування туристів з США (на прикладі ресторану)»
-
Конспект з предмету «Гігієна громадського харчування»
ЗМІСТ 1. Предмет і завдання курсу “Гігієна і санітарія громадського харчування”. Санітарний нагляд та санітарне законодавство України в галузі гігієни харчування. 3 2. Санітарний благоустрій підприємств громадського харчування. Санітарно-гігієнічні вимоги до навколишнього середовища. 5 3. Санітарно-гігієнічні вимоги до розміщення та проектування підприємств громадського харчування 10 4. Санітарно-гігієнічні вимоги до утримання підприємств громадського харчування 13 5. Санітарно-гігієнічна оцінка якості харчових продуктів 16 6. Санітарно-гігієнічні вимоги до кулінарної обробки харчових продуктів 22 7. Харчові отруєння та їх профілактика 24 8. Гельмінтози та їх профілактика 26 Список використаної літератури 28 ∞ См. работу «Конспект з предмету «Гігієна громадського харчування»»
-
ОСОБЛИВОСТІ АУДИТУ ПІДПРИЄМСТВ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ
ВСТУП 3 Розділ 1. Теоретичні основи діяльності підприємств громадського харчування 6 Розділ 2. Особливості аудиту на підприємстві громадського харчування 20 Розділ 3. Перспективи та напрямки вдосконалення аудиту підприємств громадського харчування 34 ВИСНОВКИ 37 Список ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 39 Додатки 41 ∞ См. работу «ОСОБЛИВОСТІ АУДИТУ ПІДПРИЄМСТВ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ»
-
Особливості організації харчування туристів з Великобританії
ВСТУП 3 1. ЕТНІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ НАРОДУ ВЕЛИКОБРИТАНІЇ 5 1.1. Формування національної кухні Великобританії та фактори, що впливають на її формування 5 1.2. Характеристика та аналіз туристичного потоку в Україну туристів з Великобританії 9 2. ОСОБЛИВОСТІ ХАРЧУВАННЯ ТУРИСТІВ З ВЕЛИКОБРИТАНІЇ В УКРАЇНІ 16 2.1. Національні смаки та особливості національного харчування туристів з Великобританії 16 2.2. Національна українська кухня, як база харчування для туристів з Великобританії 19 2.3. Національна туристична кухня, як предмет туристичного інтересу і пропозиції для туристів з Великобританії 21 2.4. Організація харчування туристів з Великобританії в закладах ресторанного господарства м. Києва 25 ВИСНОВКИ 28 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 30-36 ∞ См. работу «Особливості організації харчування туристів з Великобританії »
-
Організація харчування українських туристів на території Італії
ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ ХАРЧУВАННЯ УКРАЇНСЬКИХ ТУРИСТІВ НА МАРШРУТАХ ВИЇЗДНОГО ТУРИЗМУ 6 1.1. Організація харчування туристів за різними видами туризму 6 1.2. Особливості організації обслуговування в закладах харчування Італії 11 РОЗДІЛ 2. ОРГАНІЗАЦІЯ ХАРЧУВАННЯ ТА ОБСЛУГОВУВАННЯ ТУРИСТІВ В ІТАЛІЇ 14 2.1. Особливості національної кухні Італії 14 2.2. Особливості організації харчування в Італії за різними видами туризму 18 2.3. Італійська національна кухня як предмет туристичного інтересу і пропозиції для українських туристів 26 ВИСНОВКИ 35 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 38 ДОДАТКИ 40 ∞ См. работу «Організація харчування українських туристів на території Італії »
-
Організація харчування туристів в релігійному туризмі
ВСТУП 3 І. РЕЛІГІЙНИЙ ТУРИЗМ ЯК ОДИН ІЗ ВИДІВ ТУРИСТИЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ 5 1.1. Сутність, специфіка та перспективи розвитку релігійного туризму 5 1.2. Типи закладів харчування, що використовуються в релігійному туризмі 12 ІІ. УКРАЇНСЬКА КУХНЯ – ОСНОВНА БАЗА ХАРЧУВАННЯ В РЕЛІГІЙНОМУ ТУРИЗМІ 19 2.1. Формування національної української кухні та фактори, що вплинули на її формування 19 2.2. Специфіка організації харчування для представників різних релігійних конфесій (іудаїзм, християнство) 25 ВИСНОВКИ 31 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 33 ДОДАТКИ 36 ∞ См. работу «Організація харчування туристів в релігійному туризмі »
-
Особливості харчування туристів з Великобританії
Вступ 3 1. Етнічні особливості народу Великобританії 5 1.1 Формування національної кухні Великобританії та фактори, що вплинули на її формування 5 1.2 Характеристика та аналіз туристичного потоку в Україну туристів з Великобританії 11 2. Особливості харчування туристів з Великобританії в Україні 14 2.1. Національні смаки та особливості національного харчування туристів з Великобританії 14 2.2. Національна Українська кухня, як база харчування для туристів з Великобританії 17 2.3. Національна Українська кухня, як предмет туристичного інтересу і пропозиції для туристів з Великобританії 26 2.4. Організація харчування туристів з Великобританії в закладах ресторанного господарства м. Києва 28 Висновок 30 Список використаних джерел 32 Додатки 33-34 ∞ См. работу «Особливості харчування туристів з Великобританії »
-
Особливості організації харчування туристів з Японії
Вступ 3 І. Етнічні особливості народу Японії 6 1.1. Формування національної кухні Японії та фактори які вплинули на її формування 6 1.2. Характеристика та аналіз туристичного потоку в Україну туристів з Японії 10 ІІ. Особливості харчування туристів з Японії в Україні 13 2.1. Національні смаки та особливості національного харчування туристів з Японії 13 2.2. Національна українська кухня, як база харчування туристів з Японії 19 2.3. Національна українська кухня, як предмет туристичного інтересу і пропозиції для туристів з Японії 23 2.4. Організація харчування туристів з Японії в закладах ресторанного господарства м. Києва 25 Висновки 32 Список використаних джерел 34 Додатки 37 ∞ См. работу «Особливості організації харчування туристів з Японії»
-
Особливості організації харчування туристів з Угорщини
ВСТУП 3 1. ЕТНІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ НАРОДУ УГОРЩИНИ 5 1.1. Формування національної кухні Угорщини та фактори, що впливають на її формування 5 1.2. Характеристика та аналіз туристичного потоку в Україну туристів з Угорщини 8 2. ОСОБЛИВОСТІ ХАРЧУВАННЯ ТУРИСТІВ З УГОРЩИНИ В УКРАЇНІ 14 2.1. Національні смаки та особливості національного харчування туристів з Угорщини 14 2.2. Національна українська кухня, як база харчування для туристів з Угорщини 16 2.3. Національна українська кухня, як предмет туристичного інтересу і пропозиції для туристів з Угорщини 22 2.4. Організація харчування туристів з Угорщини в закладах ресторанного господарства м. Києва 26 ВИСНОВКИ 29 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 31 ДОДАТКИ 33-40 ∞ См. работу «Особливості організації харчування туристів з Угорщини »
-
Організація харчування туристів з Польщі
ВСТУП 3 І. ЕТНІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ НАРОДУ ПОЛЬЩІ 6 1.1. Формування національної кухні Польщі та фактори, що вплинули на її формування 6 1.2. Характеристика та аналіз туристичного потоку в Україну туристів з Польщі 8 ІІ. ОСОБЛИВОСТІ ХАРЧУВАННЯ ТУРИСТІВ З ПОЛЬЩІ В УКРАЇНІ 15 2.1. Національні смаки та особливості національного харчування туристів з Польщі 15 2.2. Національна українська кухня, як база харчування для туристів з Польщі 17 2.3. Національна українська кухня, як предмет туристичного інтересу і пропозиції для туристів з Польщі 23 2.4. Організація харчування туристів з Польщі в закладах ресторанного господарства м. Києва 26 ВИСНОВКИ 29 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ ТА ДЖЕРЕЛ 31 ДОДАТКИ 33 ∞ См. работу «Організація харчування туристів з Польщі»
-
Організація харчування туристів з Грузії
ВСТУП 3 І. ЕТНІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ НАРОДУ ГРУЗІЇ 5 1.1. Формування національної кухні Грузії та фактори, що вплинули на її формування 5 1.2. Характеристика та аналіз туристичного потоку в Україну туристів з Грузії 7 ІІ. ОСОБЛИВОСТІ ХАРЧУВАННЯ ТУРИСТІВ З ГРУЗІЇ В УКРАЇНІ 12 2.1. Національні смаки та особливості національного харчування туристів з Грузії 12 2.2. Національна українська кухня, як база харчування для туристів з Грузії 16 2.3. Національна українська кухня, як предмет туристичного інтересу і пропозиції для туристів з Грузії 25 2.4. Організація харчування туристів з Грузії в закладах ресторанного господарства м. Києва 28 ВИСНОВКИ 31 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ ТА ДЖЕРЕЛ 32 ДОДАТКИ 34-38 ∞ См. работу «Організація харчування туристів з Грузії»
-
Організація послуг харчування
1. Фактори що визначають рівень науково технічної підготовки виробничих процесів (ДСТУ ІСО 9004-2-96) 3 2. Особливості організації послуг харчування у мобільних засобах розміщення 6 3. Назвіть оснвні види нормативно технологічних документів що регламентують організацію виробничих процесів послуг харчування 8 Список використаної літератури 17 ∞ См. работу «Організація послуг харчування »
-
СИСТЕМА РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА В ТУРИЗМІ
ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ЗАСАДИ ОРГАНІЗАЦІЇ ХАРЧУВАННЯ ТУРИСТІВ В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА 5 1.1. Класифікація та основні характеристики в закладах ресторанного господарства 5 1.2. Сутність комплексу послуг, що надають заклади харчування 8 РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ОРГАНІЗАЦІЇ ХАРЧУВАННЯ ТУРИСТІВ В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА 12 2.1. Аналіз методів і форм обслуговування 12 2.2. Аналіз меню, карти вин, класів та планів обслуговування туристів 16 2.3. Аналіз організації харчування іноземних туристів 29 РОЗДІЛ 3. ВДОСКОНАЛЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЇ ХАРЧУВАННЯ ТУРИСТІВ 37 3.1. Пропозиції щодо вивчення іноземного досвіду 37 3.2. Пропозиції щодо використання в туризмі закладів харчування відкритої мережі 41 ВИСНОВКИ І ПРОПОЗИЦІЇ 46 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 51 ДОДАТКИ 53 ∞ См. работу «СИСТЕМА РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА В ТУРИЗМІ »
-
Організація харчування туристів в Ізраїлі
Вступ 3 Розділ І. Етнічні особливості народу Ізраїлю 6 1.1. Національні та етнічні особливості народу Ізраїлю 6 1.2. Характеристика та аналіз туристичного потоку в Україні туристів Ізраїлю 9 Розділ ІІ. Особливості харчування туристів Ізраїлю в Україні 13 2.1. Національні смаки і особливості національного харчування туристів Ізраїлю 13 2.2. Національна українська кухня, як база для харчування туристів Ізраїлю 15 2.3. Національна українська кухня, як предмет туристичного інтересу і пропозиції в туристів Ізраїлю 18 2.4. Організація харчування туристів Ізраїлю в Києві підприємствами громадського харчування 20 Висновки і пропозиції 27 Список використаної літератури 28 Додатки 29 ∞ См. работу «Організація харчування туристів в Ізраїлі»
-
Організація харчування туристів з Польщі
ВСТУП 3 І. ХАРАКТЕРИСТИКА ТУРИСТИЧНОГО ПОТОКУ З ПОЛЬЩІ В УКРАЇНУ ТА ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ НАЦІОНАЛЬНОЇ КУХНІ 6 1.1. Характеристика та аналіз туристичного потоку в Україну туристів з Польщі 6 1.2. Формування національної кухні Польщі та фактори, що вплинули на її формування 11 ІІ. АНАЛІЗ ОСОБЛИВОСТЕЙ ОРГАНІЗАЦІЇ ХАРЧУВАННЯ ТУРИСТІВ З ПОЛЬЩІ 14 2.1. Аналіз національних смаків та особливостей національного харчування туристів з Польщі 14 2.2. Аналіз національної української кухні, як база харчування для туристів 16 ІІІ. ПІДХОДИ ДО ОРГАНІЗАЦІЇ ХАРЧУВАННЯ ТУРИСТІВ З ПОЛЬЩІ 23 3.1. Пропозиції щодо організації харчування туристів з Польщі в закладах міста Києва 23 3.2. Пропозиції щодо організації розважального харчування в ресторані української кухні «Назва» 25 ВИСНОВКИ 29 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ ТА ДЖЕРЕЛ 31 ДОДАТКИ 33 ∞ См. работу «Організація харчування туристів з Польщі »
|
Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.
Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.
Від партнерів
загрузка...
|
|
|