|
Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів!
Це мабуть найбільший банк рефератів в Україні.
На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.
|
Шукаєте реферат - просто зайдіть на Інститут.com.ua! |
|
-
Контрольна з економіки туристичного підприємства
1. Виробнича програма підприємств харчування, структура планування. 3
2. Техніко-економічні показники роботи транспорту. 7
Задача
Визначте доцільність залучення кредиту під обігові кошти на 3 квартал поточного року:
Вихідні дані:
1 Обсяг реалізації на 3 кв. - 20081 грн.;
2 Норму прибутку, що включається до розрахунку – 27%;
3 Власні обігові кошти-2853 грн.;
4 Рентабельність обігових коштів в 1 кв. -32 %;
5 Плановий обіг товарів-21 день;
6 Відсоток банку-130%.
Список використаної літератури. 15
-
Контрольна робота з економіки туристического підприємства
1. Виробнича програма підприємств харчування, структура планування 3
2. Техніко-економічні показники роботи транспортних засобів 8
Задача №6 13
Визначте доцільність залучення кредиту під обігові кошти на 3 квартал поточного року.
Вихідні дані:
1.Обсяг реалізації на 3 кв. – 20081 грн.
2.Норма прибутку, що включається до розрахунку – 27%.
3.Власні обігові кошти – 2853 грн.
4.Рентабельність обігових коштів в 1 кв. – 32%.
5.Плановий обіг товарів – 21 день.
6.Відсоток банку – 130%.
Список літератури 14
-
Інформаційна база фінансового менеджменту
Зміст
3. Інформаційна база фінансового менеджменту 3
15. Методи розрахунку прибутку. Рентабельність підприємства 7
18. Обігові кошти підприємства 11
Рис. 1. 1 Склад і розміщення оборотних коштів 13
Література 20
-
Інформаційна база фінансового менеджменту
Зміст
3. Інформаційна база фінансового менеджменту 3
15. Методи розрахунку прибутку. Рентабельність підприємства 7
18. Обігові кошти підприємства 11
Рис. 1. 1 Склад і розміщення оборотних коштів 13
Література 20
-
Економічний зміст оборотних (обігових) активів та розробка заходів, спрямованих на підвищення їх використання
Зміст
Вступ. 3
1. Оборотні (обігові) активи промислового підприємства : склад, структура, та покращення їх кругообороту.
1.1 Сутність, склад та структура оборотних активів. 4-7
1.2 Місце оборотних активів у складі активів промислового
підприємства. 8 1.3 Кругооборот оборотних активів та фактори, що впливають на його швидкість. 8-10
1.4 Показники, що характеризують ефективність використання оборотних активів промислового підприємства. 10-13
1.5 Чинники прискорення оборотності оборотних активів. 13-17
1.6 Планування потреби підприємства в формуванні
обігових активів. 17-24
2. Оцінка використання оборотних активів промислового підприємства (на прикладі ВАТ "Суха Балка").
2.1 Загальна характеристика ВАТ "Суха Балка" та його
техніко-економічні показники. 25-27
2.2 Економічна оцінка використання оборотних активів
підприємства. 28-31
2.2.1 Динаміка та структура оборотних активів. 28-32
2.2.2 Показники використання оборотних активів. 32-35
2.2.3 Ефективність використання оборотних активів. 35-38
3. Шляхи удосконалення, формування та використання оборотних активів ВАТ "Суха Балка". 39-41
Висновки. 42-45
Список посилань. 46
-
Прибуток від реалізації продукції
Зміст
1. Прибуток від реалізації продукції 3
2. Обігові кошти підприємств 9
Література 21
-
Прибуток від реалізації продукції
Зміст
1. Прибуток від реалізації продукції 3
2. Обігові кошти підприємств 9
Література 21
-
Фінансовий менеджмент
ПЛАН
3.Інформаційна база фінансового менеджменту: 3
а) інформаційне забезпечення фінансової звітності підприємства 3
б) баланс підприємства 8
в) звіт про фінансові результати 10
г) звіт про рух грошових коштів. 11
18.Обігові кошти підприємств: 13
а) сутність обігових коштів та їх організація 13
б) склад і розміщення обігових коштів 16
в) джерела формування обігових коштів: власні позичені й залучені 17
27. Банкрутство підприємства: причини та наслідки 25
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 34
-
Шляхи підвищення ефективності використання основних фондів підприємства (на прикладі підприємства)
ВСТУП 3
РОЗДІЛ І. ТЕОРЕТИЧНА ЧАСТИНА 5
1.1. Економічна сутність, склад і структура основних фондів 5
1.2. Ефективність відтворення основних фондів підприємства 7
1.3. Ефективність використання основних фондів підприємства 14
РОЗДІЛ ІІ. АНАЛІТИЧНА ЧАСТИНА 19
2.1. Коротка характеристика підприємства 19
2.2. Аналіз фінансових показників діяльності підприємства 20
РОЗДІЛ ІІІ. РОЗРАХУНКОВА ЧАСТИНА 23
3.1. Аналіз основних фондів підприємства 23
3.2. Ефективність використання основних фондів підприємства 24
РОЗДІЛ ІV. МАТЕМАТИЧНИЙ РОЗДІЛ (РОЗРАХУНОК НА ЕОМ) 29
ВИСНОВКИ 35
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 37
ДОДАТКИ 40
-
"ЕКОНОМІЧНА ЕФЕКТИВНІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ ОСНОВНИХ ВИРОБНИЧИХ ФОНДІВ ТА ШЛЯХИ ЇЇ ПІДВИЩЕННЯ НА ПІДПРИЄМСТВІ"
Зміст
Вступ 4
Розділ 1. Роль та значення основних виробничих фондів для сільськогосподарського виробництва і показники їх використання 5
1.1. Поняття, класифікація та значення основних фондів для сільськогосподарського виробництва 5
1.2. Показники стану, руху та економічної ефективності використання основних фондів підприємства та їх визначення 12
Розділ 2. Сучасний рівень та економічна ефективність використання основних виробничих фондів підприємства 19
2.1. Виробничо-економічна характеристика підприємства 19
2.2. Аналіз забезпеченості підприємства основними виробничими фондами та їх структура 21
2.3. Економічна ефективність використання основних виробничих фондів підприємства 23
Розділ 3. Динаміка та ефективність використання основних виробничих фондів в господарстві 27
3.1 Динаміка середньорічної вартості основних виробничих фондів 27
3.2. Факторний аналіз зміни виробництва валової продукції 35
Розділ 4. Основні шляхи підвищення економічної ефективності використання основних виробничих фондів підприємства 39
Висновки 41
Список використаної літератури 44
Додатки 47
-
Планування виробництва і реалізації продукції на підприємстві (підприємство харчової промисловості)
ВСТУП 3
1. ПЛАНУВАННЯ ВИРОБНИЦТВА І РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОДУКЦІЇ 6
1.1. Планування виробництва та аналіз собівартості продукції, як основа планування. 6
1.2. Аналіз реалізованої продукції 8
2. АНАЛІЗ ВИРОБНИЧО-ГОСПОДАРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ВАТ "***" 13
2.1. Організаційно-правова форма підприємства 13
2.2. Потужність та асортимент продукції 14
2.3. Основні показники діяльності підприємства 15
2.4. Сировинна база 17
2.5. Збут продукції 18
2.6. Організаційна структура управління підприємства 19
2.7. Виробнича структура та організація основного процесу виробництва. Інфраструктура підприємства 19
2.8. Аналіз господарської діяльності ВАТ «***» 24
3. ЗАХОДИ, ЩОДО ПОКРАЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИРОБНИЦТВА ТА РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОДКУЦІЇ 36
ВИСНОВКИ 43
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 46
Додатки 48
Ключові слова – економічне зростання, ринкова ефективність, конкурентоспроможність, фінансовий стан, кредити, обігові кошти , платоспроможність, прибутковість, фінансова стабільність, фінансова активність, фінансово-економічні результати.
Об’єкт досліджень – виробничо-господарської і комерційної діяльності, показники фінансового і техніко-економічного рівня виробництва ВАТ “***”.
Мета дослідження – виявлення резервів покращення фінансово-економічних результатів виробничо-господарської діяльності ВАТ “***”
Cгенерировано за 0.013310 секунд
|