Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Організація санітарної служби підприємств ресторанного господарства» (ID:6893)

| Размер: 98 кб. | Объем: 49 стр. | Стоимость: 90 грн. | Добавлена: 14.08.2006 | Код продавца: 2 |
СодержаниеЗМІСТ
Вступ 4
1. Теоретичні аспекти досліджуваної теми 6
2. Характеристика досліджуваного підприємства 17
3. Аналіз організації санітарної служби підприємств ресторанного господарства 25
4. Резерви вдосконалення роботи досліджуваного підприємства 31
Висновки і пропозиції 39
Література 41
Додатки 43-49
1. МЕНЮ РЕСТОРАНУ "БРАТИСЛАВА"
2. МЕНЮ ОБІДІВ РЕСТОРАНУ "БРАТИСЛАВА"
3. МЕНЮ ВЕЧЕРІ РЕСТОРАНУ "БРАТИСЛАВА"
4. ПЛАН-СХЕМА РЕСТОРАНУ
5. Стан номерного фонду готелю „Братислава”
6. Організаційна структура

Метою роботи є визначення особливостей організації роботи санітарної служби в ресторані.
Заданнями роботи є: з’ясувати роль, функції санітарної служби підприємств ресторанного господарства. Обов’язково необхідно взяти до уваги основні правила та інструкції, яких треба дотримуватися в ресторані. В роботі буде розглянуто позитивні і негативні сторони роботи санітарної служби, визначено вимоги європейських стандартів, шляхи досягнення надання якомога якісного санітарного обслуговування.
Предметом роботи виступає механізм організації санітарної служби в ресторанному господарстві.
Об’єктом роботи виступає ресторан „Братислава”.
Основними методами дослідження можна визначити аналіз, синтез, порівняння, спостереження та інші
Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Заказ Заказать Купить «Організація санітарної служби підприємств ресторанного господарства»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Теоретичні аспекти організації санітарної служби підприємств ресторанного господарства
  • Конспект з предмету Організація ресторанного господарства
  • ОСОБЛИВОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА У СУЧАСНИХ УМОВАХ
  • ОСОБЛИВОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА У СУЧАСНИХ УМОВАХ
  • ВПРОВАДЖЕННЯ СУЧАСНИХ ФОРМ ОРГАНІЗАЦІЇ ВИРОБНИЦТВА НА ПІДПРИЄМСТВІ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
  • Вдосконалення організації виробництва продукції на підприємствах ресторанного господарства
  • Організація обслуговування ресторанного господарства
  • Організація готельного господарства, виробництва та обслуговування в ресторанному господарстві
  • Вдосконалення оперативного опрацювання на підприємствах ресторанного господарювання
  • ВПРОВАДЖЕННЯ СУЧАСНИХ ФОРМ ОРГАНІЗАЦІЇ ВИРОБНИЦТВА НА ПІДПРИЄМСТВАХ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
Cгенерировано за 0.148716 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...