|
Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів!
Це мабуть найбільший банк рефератів в Україні.
На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.
|
Шукаєте реферат - просто зайдіть на Інститут.com.ua! |
|
-
Вплив термінів реалізації продукції на ціну
Зміст
1. Врахування якості в ціні товару 3
2. Вплив термінів реалізації продукції на ціну 13
Література 21
-
. Врахування якості в ціні товару
Зміст
1. Врахування якості в ціні товару 3
2. Вплив термінів реалізації продукції(сезонності) на ціну товару 11
Література 14
-
. Врахування якості в ціні товару
Зміст
1. Врахування якості в ціні товару 3
2. Вплив термінів реалізації продукції(сезонності) на ціну товару 11
Література 14
-
Сутність та роль цінової політики в реалізації товарів і послуг
Зміст
Вступ 3
1 Сутність та роль цінової політики в реалізації товарів і послуг 4
2. Організаційно-правові засади розробки цінової політики 5
3. Основні завдання цінової політики 7
4. Проблеми ціноутворення у перехідній економіці 11
5. Встановлення цін на експортну і імпортну продукцію. 12
6. Етапи і методи встановлення цін на продукцію фірми. 15
7. Врахування якості в ціні товару 18
8. Вплив термінів реалізації продукції(сезонності) на ціну товару 25
9.Методи корекції ціни 27
Висновки 32
Список використаної літератури 33
-
Сутність та показники реалізації продукції
Вступ 3
1. Сутність та показники реалізації продукції 5
2. Необхідність проведення аналізу реалізації продукції 8
3. Факторний аналіз реалізації продукції 11
4. Внутрішній аналіз реалізації продукції 16
5. Аналіз реалізації окремих видів продукції 21
6. Аналіз виконання договорів поставки 24
7. Резерви збільшення обсягів реалізації продукції 27
Висновки та пропозиції 30
Список використаної літератури 32
-
Форми та використання виручки від реалізації продукції.
Зміст
ВСТУП
1. Отримання виручки від реалізації продукції – основна задача промислового підприємства
1.1. Правова основа реалізації продукції
1.2. Поняття реалізації продукції і виручки від реалізації . Оптова і роздрібна торгівля
2. Облік виручки від реалізації продукції
2.1. Відображення в бухгалтерському обліку виручки від реалізації продукції
2.2. Визнання факту отримання виручки від реалізації
3. Відображення виторгу від реалізації продукції у фінансовій звітності підприємства
Висновок
Список літератури
-
Контрольна робота менеджмент
1. Поняття організації, її ознаки. Різновиди організації 3
2. Технологія як елемент внутрішнього середовища організації 6
Задача 9
Визначити при якому обсязі виробництва і реалізації продукції підприємство в умовах інфляції отримає базовий прибуток, якщо воно змінить ціну продажу продукції.
1. Обсяг виробництва і реалізації продукції – 8 000 шт.
2. Ціна виробу, грн – 32
3. Змінні витрати на 1 вир., грн – 24
4. Постійні витрати, тис. грн. – 46,2
5. Інфляція, % - 5
6. Зміна ціни, % - 2 (зменшення)
Список використаних джерел 10
-
Облік готової продукції та її реалізації
Вступ 2
1. Економічна сутність та значення готової продукції та її реалізації 4
2. Економіко-правовий аналіз нормативної бази та огляд спеціальної літератури 11
3. Формування первісної і фактичної собівартості продукції 15
4. Облік реалізації готової продукції 17
5. Шляхи вдосконалення обліку готової продукції та її реалізації 26
Висновки і пропозиції 31
Література 35
Додаток А. Модель факторної системи обсягу реалізації продукції 38
-
Методичні основи обліку реалізації продукції
Вступ 3
Розділ 1. Реалізація продукції (товарів, послуг) як основне джерело доходів підприємства 6
1.1. Економічна сутність реалізації продукції (товарів, послуг) підприємством 6
1.2. Методика формування в обліку інформації про доходи від реалізації продукції (товарів, послуг) 8
1.3. Нормативно-правове забезпечення системи обліку, аналізу і аудиту реалізації продукції (товарів, робіт, послуг) 12
1.4. Організаційно-економічна характеристика ресторану “Експрес” 16
Розділ 2. Методичні основи обліку реалізації продукції (товарів, послуг) 24
2.1. Оцінка стану організації аналітичного обліку реалізації продукції (товарів, послуг) 24
2.2. Синтетичний облік реалізації продукції (товарів, послуг) 31
Розділ 3. Аналіз та аудит реалізації продукції (товарів, послуг) 36
3.1. Інформаційна база та основні методи економічного аналізу реалізації продукції (товарів, послуг) 36
3.2. Методика загального аналізу результатів реалізації продукції (товарів, послуг) 39
3.3. Основні концепції методики аудиту реалізації продукції (товарів, послуг) 46
Висновки та пропозиції 50
Список використаної літератури 53
Додатки 561
-
Договірні відносини з приводу реалізації готової продукції.
ЗМІСТ
стор.
Вступ.............................................................................................................................3
Розділ 1. Теоретичні основи поняття готова продукція..........................................6
1.1. Зміст поняття „готова продукція”, її класифікація та порядок оцінки в бухгалтерському обліку..............................................................................................6
1.2. Договірні відносини з приводу реалізації готової продукції...........................9
1.3. Техніко-економічна характеристика діяльності ВАТ ЧКФ ”Стріла”............12
Розділ 2. Облік готової продукції та її реалізації...................................................21
2.1. Нормативно-правова база, що регулює питання обліку готової продукції та її реалізації.................................................................................................................21
2.2. Документальне оформлення наявності та руху готової продукції .....................................................................................................................................26
2.3. Формування первинної вартості готової продукції та її ціни........................30
2.4. Облік готової продукції та її реалізації.........................................................34
Розділ 3. Аналіз готової продукції та її реалізації..................................................49
3.1. Організація та методика аналізу.......................................................................49
3.2. Аналіз структури продукції...............................................................................
3.3. Аналіз обсягу і асортименту............................................................................
3.4. Аналіз рівня якості продукції..........................................................................
3.5. Аналіз реалізації готової продукції..............................................................
3.6. Шляхи і резерви збільшення випуску продукції та обсягів реалізації......
Висновки....................................................................................................................
Список використаних джерел..................................................................................
Додатки....................................................................................................................
Cгенерировано за 0.009834 секунд
|