-
Бухгалтерський та податковий облік малоцінних та швидкозношуваних предметів на підприємстві харчової промисловості
Вступ 3
І РОЗДІЛ. Техніко-економічна характеристика підприємства 5
ІІ РОЗДІЛ. Теоретичні основи обліку малоцінних та швидкозношуваних предметів 12
2.1. Поняття та класифікація малоцінних та швидкозношуваних предметів 12
2.2. Економіко-правовий аналіз нормативної бази та огляд спеціальної літератури 20
ІІІ РОЗДІЛ. Організація облік малоцінних та швидкозношуваних предметів 29
3.1. Документування господарських операцій з обліку малоцінних та швидкозношуваних предметів 29
3.2. Бухгалтерський облік малоцінних та швидкозношуваних предметів 38
3.3. Податковий облік малоцінних та швидкозношуваних предметів 43
3.4. Облік малоцінних та швидкозношуваних предметів умовах використання комп’ютерної техніки 46
Висновки та пропозиції 51
Список використаної джерел 53
Додатки 56
-
Тема: Аналіз МШП
Вступ 3
1. Характеристика складу малоцінних та швидкозношуваних предметів 5
2. Аналіз складу та структури малоцінних та швидкозношуваних предметів 8
3. Аналіз надходження малоцінних та швидкозношуваних предметів 12
4. Аналіз нарахування зносу малоцінних та швидкозношуваних предметів 16
5. Аналіз результатів інвентаризації малоцінних та швидкозношуваних предметів 20
6. Узагальнення результатів аналізу та шляхи удосконалення аналітичної роботи 23
Висновки 28
Література
-
Облік малоцінних та швидкозношуваних предметів
Вступ
Розділ 1. Визначення малоцінних та швидкозношуваних предметів та їх обліку
Розділ 2. Облік малоцінних і швидкозношуваних предметів зі строком корисного використання менше одного року (або одного операційного циклу)
Розділ 3. Облік малоцінних необоротних матеріальних активів (зі строком корисного використання більше одного року)
Висновки
Список використаної літератури
-
Облік надходження та руху малоцінних та швидкозношуваних предметів
Вступ 3
1. Характеристика підприємства. 4
2. Технологія обліку надходження та руху малоцінних та швидкозношуваних предметів до бухгалтерії підприємства 7
3. Характеристика первинних документів обліку надходження та руху малоцінних та швидкозношуваних предметів 10
4. Технологія синтетичного і аналітичного обліку надходження та руху малоцінних та швидкозношуваних предметів 13
5. Характеристика вихідних документів обліку надходження та руху малоцінних та швидкозношуваних предметів 20
Висновки 24
Література 25
Додатки 27-30
практична
-
Облік малоцінних швидкозношуванних предметів
1. Визначення малоцінних та швидкозношуваних предметів(МШП) . 2
2. Аналітичний облік 5
3. Завдання обліку 9
4. Облік МШП на складах і в експлуатації. 13
5. Приклади 22
6. Література 27
-
Ревізія малоцінних і швидкозношуваних активів
1.1 Перелік об’єктів ревізії малоцінних і швидкозношуваних активів 3
2.2 Перелік основних нормативно-правових документів, які регламентують контрольно-ревізійну роботу ревізії малоцінних і швидкозношуваних активів 3
3.3. Орієнтована програма проведення ревізії малоцінних і швидкозношуваних активів 5
4.4. Методичні прийоми контролю і ревізії малоцінних і швидкозношуваних активів 10
5.5. Зміст пояснювальної записки: мета, завдання, послідовність перевірок, основні порушення з вилучанням документів або з пояснювальними записками 12
6.6. Проміжний акт 16
Список використаної джерел 19
-
Бухгалтерський облік в бюджетних установах
1. Порядок проведення видатків органами Державного казначейства. 3
2. Облік розрахунків з Пенсійним Фондом. 7
3. Особливості обліку малоцінних і швидкозношуваних предметів бюджетних установ. 9
Список використаної літератури 13
-
Облік наявності і надходження виробничих запасів та розрахунків
ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ВИРОБНИЧІ ЗАПАСИ ТА ЇХ ЗНАЧЕННЯ В ПІДВИЩЕННІ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИРОБНИЦТВА 4 1.1. Поняття виробничих запасів та їх класифікація 4 1.2. Зарубіжний досвід поняття та класифікації запасів 10 1.3. Визнання та оцінка запасів 11 РОЗДІЛ 2. ОРГАНІЗАЦІЯ ОБЛІКУ ЗАПАСІВ НА ПІДПРИЄМСТВІ 15 2.1. Облік виробничих запасів 15 2.2. Облік малоцінних та швидкозношуваних предметів і витрат на виробництво 18 2.3. Інвентаризація матеріальних запасів та облік її результатів 22 ВИСНОВКИ 30 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 32
-
Облік, аналіз та аудит малоцінних та швидкозношуваних предметів в сучасних умовах господарювання
Вступ 5
Розділ 1. Основи побудови обліку малоцінних і швидкозношуваних предметів на підприємстві 8
1.1. Розробка та обґрунтування економічних показників малоцінних та швидкозношуваних предметів 8
1.2. Економіко-правовий аналіз та склад нормативної бази МШП підприємства 13
1.3. Організаційно-економічна характеристика підприємства 19
Розділ 2. Розробка системи обліку та контролю МШП 23
2.1. Розробка системи первинної документації та документообороту МШП 23
2.2. Розробка системи бухгалтерського та податкового обліку МШП 29
2.3. Розробка системи управлінського обліку МШП 37
2.4. Поточний контроль МШП 53
Розділ 3. Розробка методики економічного аналізу та аудиту МШП підприємства 58
3.1. Система економічних показників, інформаційна база та методи економічного аналізу МШП 58
3.2. Методика аналізу МШП 61
3.3. Концепція аналізу та обліку операцій з МШП 82
Розділ 4. Система автоматизації обліково-аналітичних робіт з МШП на підприємстві 83
4.1. Склад та постановка задач 83
4.2. Автоматизація задач обліку і аналізу МШП 89
4.3. Вихідні машинограми та їх використання в управлінні підприємством і з операціями МШП 95
Висновок 99
Додатки 107
-
Облік виробничих запасів
Вступ
Розділ 1. Визнання та оцінка виробничих запасів
Розділ 2. Облік надходження та вибуття виробничих запасів
Розділ 3. Облік малоцінних і швидкозношуваних предметів
Висновки
Список використаної літератури
-
Територіальна організація харчової промисловості
Вступ 3
Розділ 1. Визначення місця і значення харчової промисловості в господарському комплексі України 5
Розділ 2. Сучасний стан харчової промисловості в Україні 8
Розділ 3 Територіальна організація харчової промисловості 11
Розділ 4. Перспективи розвитку і розміщення харчової промисловості в умовах ринкової економіки 23
Висновки 29
Список використаної літератури 31