Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

Тема: «Особливості харчування туристів з Болгарії » (ID:5916)

| Размер: 56 кб. | Объем: 33 стр. | Стоимость: 85 грн. | Добавлена: 25.07.2006 | Код продавца: 2 |
СодержаниеЗміст
Вступ 3
1. Етнічні особливості народу Болгарії 5
1.1 Формування національної кухні Болгари та фактори, що вплинули на її формування 5
1.2 Характеристика та аналіз туристичного потоку в Україну туристів з Болгарії 7
2. Особливості харчування туристів з Болгарії в Україні 12
2.1. Національні смаки та особливості національного харчування туристів з Болгарії 12
2.2. Національна Українська кухня, як база харчування для туристів з Болгарії 16
2.3. Національна Українська кухня, як предмет туристичного інтересу і пропозиції для туристів з Болгарії 26
2.4. Організація харчування туристів з Болгарії в закладах ресторанного господарства м. Києва 28
Висновок 30
Список використаних джерел 32

Мета даної роботи детально дослідити особливості організації харчування туристів з Болгарії, проаналізувати українську кухню, як предмет пропозиції туристам з Болгарії.
Для досягнення поставленої мети, автор ставить перед собою такі завдання:
- дослідити етнічні особливості народів Болгарії, формування національної кухні Болгарії та фактори які вплинули на їх формування;
- дослідити туристичний потік туристів з Болгарії в Україну;
- дослідити та проаналізувати національну українську кухню, як базу харчування туристів з Болгарії;
- дослідити організацію харчування туристів з Болгарії в закладах ресторанного господарства м. Києва.
Джерельна база курсової роботи складає 28 джерел і охоплює спеціальну літературу по ресторанному бізнесу та міжнародному туризму, а також проспекти та журнали щодо сучасного становища закладів громадського харчування в Україні і Болгарії, та статистику, зокрема: путівник «Болгария: Путеводитель» , книгу «Страви національної кухні», навчальний посібник «Українське народознавство» , інформація щодо київських ресторанів взята з сайтів , також були використані інші джерела.
Структура роботи складається з вступу, основної частини, висновків, використаної літератури.
Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Заказ Заказать Купить «Особливості харчування туристів з Болгарії »
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Організація харчування туристів з США
  • Організація харчування туристів з США (на прикладі ресторану)
  • Особливості харчування туристів з Китаю
  • Особливості харчування туристів з Італії
  • Організація харчування туристів з Італії
  • Особливості організації харчування туристів з Великобританії
  • Організація харчування туристів з Росії
  • Особливості організації харчування туристів з Японії
  • Особливості харчування туристів з Великобританії
  • Особливості організації харчування туристів з Угорщини
Cгенерировано за 0.120878 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів