Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Аналіз фінансових результатів діяльності підприємств громадського харчування» (ID:58148)

| Размер: 782 кб. | Объем: 34 стр. | Стоимость: 70 грн. | Добавлена: 11.10.2010 | Код продавца: 5 |
СодержаниеВступ 3
1. Основні завдання та джерела аналізу фінансових результатів підприємств громадського харчування 5
2. Характеристика фінансово-господарської діяльності підприємства та постановки аналітичної роботи 9
3. Аналіз фінансових результатів діяльності підприємства 14
4. Факторний аналіз фінансових результатів діяльності підприємства 19
5. Використання результатів аналізу прибутку в управлінні 25
Висновки та пропозиції 31
Список використаної літератури 34
Додатки
Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
ЛитератураСписок використаної літератури

1. Закон України “Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в України” зі змінами і доповненнями № 996-ХІV від 16.07.1999 р.
2. П(С)БО 1 “Загальні вимоги до фінансової звітності”, затверджене наказом Міністерства фінансів України від 31 березня 1999р. за № 87 зі змінами і доповненнями
3. П(С)БО 3 “Звіт про фінансові результати”, затверджений наказом Міністерства фінансів України від 31 березня 1999 року № 87.
4. П(С)БО 15 “Дохід”, затверджений наказом Міністерства фінансів України від 29 листопада 1999 року № 290.
5. П(С)БО 16 “Витрати”, затверджений наказом Міністерства фінансів України від 31 грудня 1999 року № 318.
6. П(С)БО 17 “Податок на прибуток”, затверджений наказом Міністерства фінансів України від 28 грудня 2000 року №353.
7. Абрютина М.С., Грачев. Анализ финансово-экономической деятельности предприятия: Учебно-практическое пособие. – М.: Издательство “Дело и Сервис”, 1998. – 256 с.
8. Анализ хозяйственной деятельности в промышленности / Под ред. В.И. Стражева. Минск: Вышеэйшая школа, 1995.-269 с.
9. Балабанов И.Т. Фининсовый анализ и планирование хозяйственного субъекта: Учебник для вузов .- М.: Финансы и статистика, 2000.
10. Бланк И.А. Основи финансового менеджмента. К.: Ника-Центр, Ольга. –2001.
11. Економічний аналіз. Навч. посібник / За ред. акад.. НАНУ, проф. М.Г. Чумаченька. - К.: КНЕУ, 2001.
12. Івахненко В.М. Курс економічного аналізу.-К.: Знання, 2000. - 234с.
13. Ізмайлова К.В. Фінансовий аналіз: Навч. посібник – К.: МАУП, 2000. – 152с.
14. Ковбасюк М.Р. Економічний аналіз діяльності комерційних банків і підприємств.-К.: Видавничий дім “Скарби”, 2001.-336с.
15. Ковалев В.В., О.Н. Волкова. Анализ хозяйственной деятельности предприятия: Учебник. – М.: Проспект, 2000. – 420 с.
16. Кононенко. Читаємо фінансову звітність. – Х.: Фактор, 2000. – 96 с.
17. Коробов М.Я. Фінансово-економічний аналіз діяльності підприємства.-К.: Знання, 2002. – 294с.
18. Любушин Н.П., Лицева В.Б., Дьякова В.Г. Анализ финансово-экономической деятельности предприятия: Учебное пособие для вузов / Под ред. проф. Н.П. Любушина. – М.: ЮНИТИ – ДАНА, 1999. – 471 с.
19. Мазур И.И. и др. Реструктуризация предприятий и компаний: Справочное пособие / Под ред. И.Н. Мазура – М.: Высшая школа, 2000. – 587 с.
20. Мец В.О. Економічний аналіз фінансових результатів та фінансового стану підприємства: Навч. посібник. - Київ : КНЕУ, 1999. – 133 с.
21. Савицкая Г.В. Анализ хозяйственной деятельности предприятия.-Минск: ООО Новое знание, 2002. – 688 с.
22. Экономика фирмы / Под ред. И.О. Волкова, В.К. Скляренко – М.: Инфра – М, 2000. – 279 с.
Дополнительная информацияГод написания: 2009
Заказ Заказать Купить «Аналіз фінансових результатів діяльності підприємств громадського харчування»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Аналіз фінансових результатів діяльності підприємств громадського харчування
  • Маркетинг послуг громадського харчування
  • Підприємства громадського харчування як складова туристичної індустрії України
  • ОСОБЛИВОСТІ АУДИТУ ПІДПРИЄМСТВ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ
  • Організація харчування туристів в Україні
  • Конспект з предмету «Гігієна громадського харчування»
  • АНАЛІЗ ФІНАНСОВИХ РЕЗУЛЬТАТІВ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ
  • Санітарно-гігієнічна оцінка м`яса та м`ясних продуктів
  • Санітарно-гігієнічна оцінка м`яса та м`ясних продуктів
  • Факторний аналіз фінансових результатів діяльності підприємств роздрібної торгівлі
Cгенерировано за 0.131685 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...