Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Сутність та економічне значення ресторанного господарства при готелях» (ID:55924)

| Размер: 20 кб. | Объем: 17 стр. | Стоимость: 40 грн. | Добавлена: 11.10.2010 | Код продавца: 5 |
СодержаниеЗміст

Вступ……………………………………………………………….3
1. Сутність та економічне значення ресторанного
господарства при готелях……………………………..........4
2. Характеристика основних типів підприємств
громадського харчування при готелях………………….6
3. Виробнича діяльність та планування товарообігу на підприємствах ресторанного господарства………………….12
Висновок….……………………………………………………….16
Використана література…………………………………………..17
Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
ЛитератураВикористана література

1. Агафонова Л.Г., Агафонова О.Є. Туризм, готельний та ресторанний бізнес: ціноутворення, конкуренція, державне регулювання. - К.: Знання України, 2002.- 351с.
2. Анисимов В.М. Кадровая служба и управление персоналом организации: Практическое пособие кадровика/ Центр кадрологии и эффективного персонал-менеджмента. - М.: Экономика, 2003. -703 с.
3. Байлик С.И. Гостиничное хозяйство. Проблемы, перспективы, сертификация. - К.: ВИРА-Р, "Альтерпрес", 2001. - 208 с.
4. Балабанов И.Т., Балабанов А.И. Экономика туризма: учебное пособие. - М.: Финансы и статистика, 1999.
5. Браймер Р.А. Основы управления в индустрии гостеприимства/Пер.с англ - М.: Аспект Пресс, 1995. - 382с.
6. Гостиничный и туристический бизнес: учебник. - М.: Тандем, 1998.
7. Гуляєв В.Г. Организация туристической деятельности. Учебное пособие. - М.: Нолидж, 1996. - 312с.
8. Єфремова М.В. Основи технологи туристского бизнеса. Учебное пособие. - М.: Издательство "Ось - 89", 1999. - 192с.
9. Кифяк В.Ф. Організація туристичної діяльності в Україні: Навчальний посібник. - Чернівці: Зелена Буковина, 2003. - 311с.
10. Мальська М. Основи туристичного бізнесу: Навч. Посібник. - Б.М.: Центр навчання л-ри, 2004. 270с.
11. Менеджмент туристичної індустрії: Навч. Посібник/ І.М.Школа, М.М.Ореховська, І.Д.Козлянко та ін.; За ред. І.М.Школи.- Чернівці: Зелена Буковина, 2003.- 661с.
12. Роглєв Х.Й. Основи готельного менеджменту: Навч.пос. - К.: Кондор, 2005. - 408с.
Дополнительная информацияГод написания: 2009
Заказ Заказать Купить «Сутність та економічне значення ресторанного господарства при готелях»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Організація харчування туристів в готелях
  • Виробнича діяльність та планування товарообігу на підприємствах ресторанного господарства
  • ОСНОВИ ОРГАНІЗАЦІЇ ПІДПРИЄМСТВ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ ПРИ ГОТЕЛЯХ
  • ОСНОВИ ОРГАНІЗАЦІЇ ПІДПРИЄМСТВ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ ПРИ ГОТЕЛЯХ.
  • Організація обслуговування ресторанного господарства
  • Новітні технології у харчуванні туристів
  • Конспект з предмету Організація ресторанного господарства
  • СУЧАСНИЙ СТАН І ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВА РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
  • ОСОБЛИВОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА У СУЧАСНИХ УМОВАХ
  • ОСОБЛИВОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА У СУЧАСНИХ УМОВАХ
Cгенерировано за 0.153402 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...