Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Наукові основи зберігання харчових продуктів» (ID:5485)

| Размер: 30 кб. | Объем: 12 стр. | Стоимость: 35 грн. | Добавлена: 07.07.2006 | Код продавца: 2 |
СодержаниеЗміст

1. Теоритичні основи зберігання рослинної продукції 3
2. Санітарно - гігієнічні заходи на холодильних установках для зберігання харчової продукції 7
Список використаної літератури 12

Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Заказ Заказать Купить «Наукові основи зберігання харчових продуктів»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Конспект по товарознавству продовольчих товарів
  • Контрольна з основ екологічних знань
  • Мікробіологія
  • Правове забезпечення якості та безпеки харчових продуктів і продовольчої сировини
  • Контрольна робота БЖД
  • Гігієна харчування
  • Правові основи екологічної безпеки продуктів харчування
  • Методи контролю харчових виробництв (МКХВ)
  • Методи контролю харчових виробництв (МКХВ)
  • Конспект з дисципліни: Технологія харчових виробництв
  • Хімічні властивості товарів
Cгенерировано за 0.128704 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...