Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

Тема: «Наукові основи зберігання харчових продуктів» (ID:5485)

| Размер: 30 кб. | Объем: 12 стр. | Стоимость: 35 грн. | Добавлена: 07.07.2006 | Код продавца: 2 |
СодержаниеЗміст

1. Теоритичні основи зберігання рослинної продукції 3
2. Санітарно - гігієнічні заходи на холодильних установках для зберігання харчової продукції 7
Список використаної літератури 12

Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Заказ Заказать Купить «Наукові основи зберігання харчових продуктів»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Конспект по товарознавству продовольчих товарів
  • Контрольна з основ екологічних знань
  • Мікробіологія
  • Правове забезпечення якості та безпеки харчових продуктів і продовольчої сировини
  • Контрольна робота БЖД
  • Гігієна харчування
  • Правові основи екологічної безпеки продуктів харчування
  • Методи контролю харчових виробництв (МКХВ)
  • Методи контролю харчових виробництв (МКХВ)
  • Конспект з дисципліни: Технологія харчових виробництв
  • Хімічні властивості товарів
Cгенерировано за 0.144503 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів