Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Організація обслуговування ділових туристів на прикладі готелю» (ID:52359)

| Размер: 961 кб. | Объем: 30 стр. | Стоимость: 70 грн. | Добавлена: 11.10.2010 | Код продавца: 5 |
СодержаниеВступ 3
Розділ 1. Діловий туризм та перспективи його розвитку в Україні 6
1.1. Місце і роль ділового туризму в загальній кваліфікації видів туризму 6
1.2. Стан та перспективи розвитку ділового туризму в м. Києві 9
Розділ 2. Організація обслуговування ділових туристів на прикладі готелю 16
2.1. Особливості надання основної послуги розміщення 16
2.2. Додаткові послуги для ділових туристів 23
Висновки 27
Список використаної літератури 30
Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Литература1. Актуальные проблемы развития торговли, гостиничного хозяйства и туризма в условиях рыночных отношений. – К.: КТЭИ, 1993. – 82 с.
2. Алексеев А.И., Ковалев С.А., Ткаченко А.А. География сферы обслуживания: основные понятия и методы. – Тверь: Изд-во Твер. университета, 1991. – 117 с.
3. Гуляев Н.И. Организация туристской деятельности. – М.: Полидж, 1996. – 474 с.
4. Євдокименко В.І. Регіональна політика розвитку туризму. – Чернівці: Прут, 1996. – 288 с.
5. Жигалов В.Т., Шимановська Л.М. Основи менеджменту і управлінської діяльності. – К.: Вища школа, 1994.
6. Ильина Е.Н. Туризм – путешествия. Создание туристской фирмы. Агентский бизнес: Учебник для туристских колледжей и вузов. – М.: РМАТ, 1998. – 262 с.
7. Кабушкин И.И. Менеджмент туризма.- Минск: БГЕУ, 1999.
8. Квартальнов В.А. Туризм. – М.: Финансы и статистика, 2000. – 320 с.
9. Квартальнов О.А. Туристический бизнес. – М.: Высшая школа, 1990. – 418 с.
10. Котляров Е.А. География отдыха и туризма. – М.: Мысль, 1978. – 217 с.
11. Крачило Н.П. Основы туризмоведения. – Киев: Вища школа. головное изд-во, 1980. – 427 с.
12. Курилова В.И. Туризм. – М.: Просвещение, 1988. – 314 с.
13. Пятницька Н.А. Організація виробництва та обслуговування у громадському харчуванні. – К.: Вища школа, 1990. – 385 с.
14. Скоробогатова Т.Н. Проблемы и перспективы развития туризма в Украине. //Бизнес. – 2002. - №156. – с. 13.
15. Статистичний щорічник України за 1999 рік. Державний комітет статистики України. – К.: Техніка, 2000. – 670 с.
16. Туристский терминологический словарь / Авт. – сост. И.В.Зорин, В.А. Квартальнов. – М.: Советский спорт, 1999. – 427 с.
17. Чудновский А.Д. Гостиничный и туристский бизнес. – М.: Экмос, 1997. - 280 с.
Дополнительная информацияГод написания: 2009
Заказ Заказать Купить «Організація обслуговування ділових туристів на прикладі готелю»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Особливості харчування туристів у закладах ресторанного господарства в ГК
  • Організація харчування туристів в готельному комплексі на прикладі ВАТ “Готельний комплекс “Русь”
  • ОРГАНІЗАЦІЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ НА ЖИТЛОВИХ ПОВЕРХАХ ГОТЕЛЮ
  • Підвищення ефективності служб обслуговування в підприємстві готельного господарства .
  • Особливості обслуговування іноземних туристів в готелях
  • САНІТАРНА СЛУЖБА ГОТЕЛЮ
  • САНІТАРНА СЛУЖБА ГОТЕЛЮ
  • Організація надання послуг діловим туристам у засобах розміщення
  • ВИКОРИСТАННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ПРИБИРАННЯ НОМЕРІВ НА ПРИКЛАДІ ГОТЕЛЮ УЖГОРОД
  • “Організація діяльності з обслуговування туристів” (на прикладі готелю „Дніпро”)
Cгенерировано за 0.126709 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...