Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Антикризове управління підприємством готельно-ресторанного бізнесу» (ID:52172)

| Размер: 2388 кб. | Объем: 50 стр. | Стоимость: 70 грн. | Добавлена: 11.10.2010 | Код продавца: 5 |
СодержаниеВступ 3
Розділ І. Теоретичні аспекти антикризового управління малим підприємством ресторанного бізнесу в сучасних умовах 5
Розділ ІІ. Характеристика підприємства готельного бізнесу ТОВ „Ніка-Сервіс” 20
Розділ ІІІ. Аналіз роботи досліджуваного підприємства з визначення ефективності антикризового управління малим підприємством 23
Розділ IV. Резерви вдосконалення роботи готелю ТОВ „Ніка-Сервіс” 34
Висновки і пропозиції 43
Список використаної літератури 47
Додатки 49
Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Литература1. Абросимов И.Д., Медведев В.П. Менеджмент как система управления хозяйственной деятельностью. – М.: Знание, 1992.
2. Андрушків Б.М., Кузмін О.Б. Основи менеджменту. – Львів: Вид-во “Світ”, 1995.
3. Антикризисное управление: теория, практика, инфраструктура: Учебно-прктическое пособие / Отв. ред. Г.А. Александров. – М.: Изд-во БЕК, 2002. – 544 с.
4. Антикризисное управление: Учебник / Под ред. Э.М. Короткова. – М.: ИНФРА-М, 2001. – 432 с.
5. Василенко В.А. Антикризове управління. – К.: ЦУЛ, 2002.
6. Василенко В.А., Мельник И.Е. Операционное и ситуационное управление в системе менеджмента: Учебное пособие. – М.: МГИУ, 2001. – 532 с.
7. Василенко В.А., Мельник И.Е. Стратегии и инновации в системе менеджмента: Учебное пособие. – М.: МГИУ, 2001. – 418 с.
8. Василенко В.О., Ткаченко Т.І. Стратегічний менеджмент. Навчальний посібник – К: ЦУЛ, 2002. – 356 с.
9. Василенко В.О., Шостка В.І. Ситуаційний менеджмент. Навчальний посібник – К: ЦУЛ, 2002. – 335 с.
10. Виханский О.С., Наумов Л.И. Менеджмент, 2-е изд. – М.: Фирма Гардарика, 1996.
11. Глухов В.В. Менеджмент: Учебник. – СПб.: Специальная литература, 1999.
12. Грузинов В.П. Экономика предприятия и предпринимательства. – М.: СОФИТ, 1994.
13. Дмитриенко Г.А. Стратегический менеджмент: целевое управление персоналом организации / Учебное пособие. – К.: МАУП, 1998. –С. 228.
14. Економічний аналіз: Навч. посібник / М.А. Болюх, В.З. Бурчевський, М.І. Горбаток; За ред. акад. НАНУ, проф. М.Г. Чумаченка. – К.: КНЕУ, 2001. – 540 с.
15. Житна І.П., Нескреба А.М. Економічний аналіз господарської діяльності підприємства. - К.: Вища школа, 1992. – 246 с.
16. Ивашенко З. Анализ показателей рентабельности (совершенствование в системе внутрипроизводственного менеджмента). // Бизнес-информ.-2002.- №10.- С. 51-53.
17. Инвестирование, финансирование, кредитование. Стратегия и тактика предприятия. / Под ред. проф. Ушаковой Н.Н. - К.: КГТЭУ, 1997. – 191 с.
18. Крайник О.П., Кляпикова З.В. Фінансовий менеджмент. Навч. посібник. – Львів: Національний університет “Львівська політехніка” (Інформаційно-видавничий центр “ІНТЕЛЕКТ+” інституту післядипломної освіти). Київ: “Дакор”, 2001. – 260 с.
19. Козловский В., Маркина Т.В., Макаров В.М. Производственный и операционный менеджмент. Учебник – СПб.: Специальная литература, 1999. – 366 с.
20. Курочкин А.С. Организация управления предприятием. – К.: МАУП, 1996.
21. Курс экономики: учебник /Под. ред. Б. А. Райзберга. – М.: ИНФРА-М, 1997.
22. Люкшинов А.Н. Стратегический менеджмент: Учебное пособие для вузов. – М.: ЮНИТИ-ДАНА, 2000. – 375 с.
23. Мангейм М.Л. Иерархические структуры. – М.: Мир, 1990.
24. Менеджмент организации. Учебное пособие: под общ. ред. Румянцевой И.В., Саломатина Н.А. – М.: ИНФРА-М, 1995.
25. Мескон М., Альберт М., Хедоури Ф. Основы менеджмента. / пер. с англ. – М.: Дело, 1994.
26. Мец В.О. Економічний аналіз фінансових результатів та фінансового стану підприємства: Навч. посібник. – К.: КНЕУ, 1999. – 132 с.
27. Савицкая Г.В. Анализ хозяйственной деятельности предприятия: 4-е изд., перераб. и доп. – Минск: ООО “Новое знание”, 2000. – 688 с.
28. Основы предпринимательской деятельности / под ред. В.М. Власовой. – М.: Финансы и статистика, 1995.
29. Переходы и катастрофы: опыт социально-экономического развития / Под ред. И.Н. Осипова. – М.: Изд-во Моск. ун-та, 1994.
30. Практический менеджмент. Методы и приемы деятельности / Авт. сост. Сацков Н.Я. – Донецк: Стальнед, 1998.
31. Смирнов Э. А. Основы теории организации: Учебное пособие для вузов. – М.: Аудит, ЮНИТИ, 1998. – 375 с.
32. Смирнов Э.А. Разработка управленческих решений: Учебник для вузов. – М.: ЮНИТИ-ДАНА, 2002. – 271 с.
33. Сугонятко О.А. Аналіз фінансового стану підприємств і шляхи його оздоровлення. // Фінанси України. - 2001. - №3. - С. 42-45.
34. Томпсон А.А., А. Дж. Стрикленд. Стратегический менеджмент / пер. с англ. – М.: "ЮНИТИ", 1998.
35. Фатхутдинов Р.А. Производственный менеджмент: Учебник для вузов. – М.: Банки и биржи ЮНИТИ, 1997.
36. Чернявский А.Д. Организация управления. Учебное пособие. – К.: МАУП, 1998.
37. Шершньова З.Е., Оборська С.В. Стратегія управління. Навч. посібник. – К., 1998.
38. Щекин Г.В. Практическая психология менеджмента. Научно-практическое пособие. – К.: Видавництво “Україна”, 1994.
39. Экономическая стратегия фирмы. / Под ред. проф. Градова А.П. – 2-е изд. – СПб: Специальная литература, 1999. – 589 с.
Дополнительная информацияГод написания: 2009
Заказ Заказать Купить «Антикризове управління підприємством готельно-ресторанного бізнесу»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • ВЗАЄМОДІЯ ПІДПРИЄМСТВ ТУРИСТИЧНОЇ ІНФРАСТРУКТУРИ З ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИМ БІЗНЕСОМ
  • ВЗАЄМОДІЯ ПІДПРИЄМСТВ ТУРИСТИЧНОЇ ІНФРАСТРУКТУРИ З ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИМ БІЗНЕСОМ
  • Оцінка внутрішнього середовища підприємства готельного господарства (на прикладі)
  • СУЧАСНИЙ СТАН І ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВА РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
  • Контрольна робота з менеджменту туризму
  • Готельно-ресторанні комплекси і їх роль в організації пізнавального туризму
  • Аналіз витрат робочого часу працівників підприємства готельного господарства
  • „Ліцензування туристичної діяльності та готельно-ресторанний бізнес”
  • Умови та види співробітництва туристичних фірм з підприємствами готельно-ресторанного бізнесу
  • Вдосконалення обслуговування на підприємствах ресторанного бізнесу (на прикладі будь-якого ресторану Києва)
Cгенерировано за 0.140267 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...