Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

Тема: «Антикризове управління підприємством готельно-ресторанного бізнесу» (ID:52172)

| Размер: 2388 кб. | Объем: 50 стр. | Стоимость: 70 грн. | Добавлена: 11.10.2010 | Код продавца: 5 |
СодержаниеВступ 3
Розділ І. Теоретичні аспекти антикризового управління малим підприємством ресторанного бізнесу в сучасних умовах 5
Розділ ІІ. Характеристика підприємства готельного бізнесу ТОВ „Ніка-Сервіс” 20
Розділ ІІІ. Аналіз роботи досліджуваного підприємства з визначення ефективності антикризового управління малим підприємством 23
Розділ IV. Резерви вдосконалення роботи готелю ТОВ „Ніка-Сервіс” 34
Висновки і пропозиції 43
Список використаної літератури 47
Додатки 49
Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Литература1. Абросимов И.Д., Медведев В.П. Менеджмент как система управления хозяйственной деятельностью. – М.: Знание, 1992.
2. Андрушків Б.М., Кузмін О.Б. Основи менеджменту. – Львів: Вид-во “Світ”, 1995.
3. Антикризисное управление: теория, практика, инфраструктура: Учебно-прктическое пособие / Отв. ред. Г.А. Александров. – М.: Изд-во БЕК, 2002. – 544 с.
4. Антикризисное управление: Учебник / Под ред. Э.М. Короткова. – М.: ИНФРА-М, 2001. – 432 с.
5. Василенко В.А. Антикризове управління. – К.: ЦУЛ, 2002.
6. Василенко В.А., Мельник И.Е. Операционное и ситуационное управление в системе менеджмента: Учебное пособие. – М.: МГИУ, 2001. – 532 с.
7. Василенко В.А., Мельник И.Е. Стратегии и инновации в системе менеджмента: Учебное пособие. – М.: МГИУ, 2001. – 418 с.
8. Василенко В.О., Ткаченко Т.І. Стратегічний менеджмент. Навчальний посібник – К: ЦУЛ, 2002. – 356 с.
9. Василенко В.О., Шостка В.І. Ситуаційний менеджмент. Навчальний посібник – К: ЦУЛ, 2002. – 335 с.
10. Виханский О.С., Наумов Л.И. Менеджмент, 2-е изд. – М.: Фирма Гардарика, 1996.
11. Глухов В.В. Менеджмент: Учебник. – СПб.: Специальная литература, 1999.
12. Грузинов В.П. Экономика предприятия и предпринимательства. – М.: СОФИТ, 1994.
13. Дмитриенко Г.А. Стратегический менеджмент: целевое управление персоналом организации / Учебное пособие. – К.: МАУП, 1998. –С. 228.
14. Економічний аналіз: Навч. посібник / М.А. Болюх, В.З. Бурчевський, М.І. Горбаток; За ред. акад. НАНУ, проф. М.Г. Чумаченка. – К.: КНЕУ, 2001. – 540 с.
15. Житна І.П., Нескреба А.М. Економічний аналіз господарської діяльності підприємства. - К.: Вища школа, 1992. – 246 с.
16. Ивашенко З. Анализ показателей рентабельности (совершенствование в системе внутрипроизводственного менеджмента). // Бизнес-информ.-2002.- №10.- С. 51-53.
17. Инвестирование, финансирование, кредитование. Стратегия и тактика предприятия. / Под ред. проф. Ушаковой Н.Н. - К.: КГТЭУ, 1997. – 191 с.
18. Крайник О.П., Кляпикова З.В. Фінансовий менеджмент. Навч. посібник. – Львів: Національний університет “Львівська політехніка” (Інформаційно-видавничий центр “ІНТЕЛЕКТ+” інституту післядипломної освіти). Київ: “Дакор”, 2001. – 260 с.
19. Козловский В., Маркина Т.В., Макаров В.М. Производственный и операционный менеджмент. Учебник – СПб.: Специальная литература, 1999. – 366 с.
20. Курочкин А.С. Организация управления предприятием. – К.: МАУП, 1996.
21. Курс экономики: учебник /Под. ред. Б. А. Райзберга. – М.: ИНФРА-М, 1997.
22. Люкшинов А.Н. Стратегический менеджмент: Учебное пособие для вузов. – М.: ЮНИТИ-ДАНА, 2000. – 375 с.
23. Мангейм М.Л. Иерархические структуры. – М.: Мир, 1990.
24. Менеджмент организации. Учебное пособие: под общ. ред. Румянцевой И.В., Саломатина Н.А. – М.: ИНФРА-М, 1995.
25. Мескон М., Альберт М., Хедоури Ф. Основы менеджмента. / пер. с англ. – М.: Дело, 1994.
26. Мец В.О. Економічний аналіз фінансових результатів та фінансового стану підприємства: Навч. посібник. – К.: КНЕУ, 1999. – 132 с.
27. Савицкая Г.В. Анализ хозяйственной деятельности предприятия: 4-е изд., перераб. и доп. – Минск: ООО “Новое знание”, 2000. – 688 с.
28. Основы предпринимательской деятельности / под ред. В.М. Власовой. – М.: Финансы и статистика, 1995.
29. Переходы и катастрофы: опыт социально-экономического развития / Под ред. И.Н. Осипова. – М.: Изд-во Моск. ун-та, 1994.
30. Практический менеджмент. Методы и приемы деятельности / Авт. сост. Сацков Н.Я. – Донецк: Стальнед, 1998.
31. Смирнов Э. А. Основы теории организации: Учебное пособие для вузов. – М.: Аудит, ЮНИТИ, 1998. – 375 с.
32. Смирнов Э.А. Разработка управленческих решений: Учебник для вузов. – М.: ЮНИТИ-ДАНА, 2002. – 271 с.
33. Сугонятко О.А. Аналіз фінансового стану підприємств і шляхи його оздоровлення. // Фінанси України. - 2001. - №3. - С. 42-45.
34. Томпсон А.А., А. Дж. Стрикленд. Стратегический менеджмент / пер. с англ. – М.: "ЮНИТИ", 1998.
35. Фатхутдинов Р.А. Производственный менеджмент: Учебник для вузов. – М.: Банки и биржи ЮНИТИ, 1997.
36. Чернявский А.Д. Организация управления. Учебное пособие. – К.: МАУП, 1998.
37. Шершньова З.Е., Оборська С.В. Стратегія управління. Навч. посібник. – К., 1998.
38. Щекин Г.В. Практическая психология менеджмента. Научно-практическое пособие. – К.: Видавництво “Україна”, 1994.
39. Экономическая стратегия фирмы. / Под ред. проф. Градова А.П. – 2-е изд. – СПб: Специальная литература, 1999. – 589 с.
Дополнительная информацияГод написания: 2009
Заказ Заказать Купить «Антикризове управління підприємством готельно-ресторанного бізнесу»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • ВЗАЄМОДІЯ ПІДПРИЄМСТВ ТУРИСТИЧНОЇ ІНФРАСТРУКТУРИ З ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИМ БІЗНЕСОМ
  • ВЗАЄМОДІЯ ПІДПРИЄМСТВ ТУРИСТИЧНОЇ ІНФРАСТРУКТУРИ З ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИМ БІЗНЕСОМ
  • Оцінка внутрішнього середовища підприємства готельного господарства (на прикладі)
  • СУЧАСНИЙ СТАН І ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВА РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
  • Контрольна робота з менеджменту туризму
  • Готельно-ресторанні комплекси і їх роль в організації пізнавального туризму
  • Аналіз витрат робочого часу працівників підприємства готельного господарства
  • „Ліцензування туристичної діяльності та готельно-ресторанний бізнес”
  • Умови та види співробітництва туристичних фірм з підприємствами готельно-ресторанного бізнесу
  • Вдосконалення обслуговування на підприємствах ресторанного бізнесу (на прикладі будь-якого ресторану Києва)
Cгенерировано за 0.123911 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів