Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «АНАЛІЗ ТА ОЦІНКА ПРОЦЕСУ ОПТИМІЗАЦІЇ ПОТОЧНИХ ВИТРАТ У ГОТЕЛЬНИХ КОМПЛЕКСАХ» (ID:51744)

| Размер: 1274 кб. | Объем: 35 стр. | Стоимость: 70 грн. | Добавлена: 11.10.2010 | Код продавца: 5 |
СодержаниеВСТУП 3
РОЗДІЛ 1. НАУКОВО-ТЕОРЕТИЧНІ ТА МЕТОДОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ УПРАВЛІННЯ ВИТРАТАМИ У ГОТЕЛЬНИХ КОМПЛЕКСАХ 5
1.1. Економічна сутність витрат та їх класифікація 5
1.2. Методологічні аспекти процесу управління витратами у готельних комплексах 10
РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ТА ОЦІНКА ПРОЦЕСУ ОПТИМІЗАЦІЇ ПОТОЧНИХ ВИТРАТ У ГОТЕЛЬНИХ КОМПЛЕКСАХ 14
2.1. Загальна характеристика готельного комплексу “Ніка-Сервіс” 14
2.2. Аналіз та оцінка господарсько-фінансової діяльності готельного комплексу “Ніка-Сервіс” 16
2.3. Діагностика процесу управління витратами у готельному комплексі “Ніка-Сервіс” 22
РОЗДІЛ 3. ШЛЯХИ ОПТИМІЗАЦІЇ ПОТОЧНИХ ВИТРАТ У ГОТЕЛЬНИХ КОМПЛЕКСАХ 28
ВИСНОВКИ 31
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ ТА ДЖЕРЕЛ 33
Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Литература1. Бойчук І.М., Харів П.С., Хопчан М.І. Піга Ю.В. Економіка підприємства: навч. посібник для студентів економічних спеціальностей вищих навчальних закладів І-ІV рівнів акредитації. 2-ге вид., доп. і виправл. – К.: “Каравела”; Львів: “Новий світ”, 2001. – 298 с.
2. Бутинець Ф.Ф., Чижевська Л.В., Герасимчук Н.В. Бухгалтерський управлінський облік: Навч. посібник. – Житомир: ЖІТІ, 2000. – 448 с.
3. Василенко В.О., Ткаченко Т.І. Стратегічний менеджмент. Навчальний посібник — К: ЦУЛ, 2002. — 356 с.
4. Грузинов В.П. Экономика предприятия и предпринимательства. — М.: СОФИТ, 1994.
5. Денисова И.П. Управление издержками и ценообразование. - М.: Экспкртное бюро, 1998. – 186 с.
6. Економіка підприємства: Підручник / За заг. ред. С.Ф. Покропивного. – Вид. 2-ге, перероб. та доп. – К: КНЕУ, 2000. – 528 с.
7. Економічний аналіз: Навч. посібник / М.А. Болюх, В.З. Бурчевський, М.І. Горбаток; За ред. акад. НАНУ, проф. М.Г. Чумаченка. – К.: КНЕУ, 2001. – 540 с.
8. Житна І.П., Нескреба А.М. Економічний аналіз господарської діяльності підприємства. - К.: Вища школа, 1992. – 246 с.
9. Івахненко В.М. Курс економічного аналізу. – К.: Знання-Прес, 2000. – 207 с.
10. Карпова Т.П. Управленческий учет: Москва, 1998, 410 с.
11. Карпухин Д.Н. Современное управление: Москва, 1997, 460 с.
12. Климко Г.Н., Нестеренко В.П. Основи економічної теорії: політ економічний аспект: Підручник. – 2-ге вид., доп. і перероб. – К.: Вища школа – Знання, 1997. – 743 с.
13. Козловский В., Маркина Т.В., Макаров В.М. Производственный и операционный менеджмент. Учебник — СПб.: Специальная литература, 1999. — 366 с.
14. Котляров С.А. Управление затратами: Учебное пособие. – СПб.: ПИТЕР, 2001. – 160 с.
15. Кулішов В. В. Економіка підприємства: теорія і практика. - К.: Ніка-Центр, 2002. - 212с.
16. Курочкин А.С. Операционный менеджмент: Учебное пособие. - К.: МАУП, 2000. – 144 с.
17. Курочкин А.С. Организация управления предприятием. — К.: МАУП, 1996.
18. Курс экономики: учебник /Под. ред. Б. А. Райзберга. — М.: ИНФРА-М, 1997.
19. Люкшинов А.Н. Стратегический менеджмент: Учебное пособие для вузов. — М.: ЮНИТИ-ДАНА, 2000. — 375 с.
20. Макаренко М.В., Махалина О.М. Производственный менеджмент: Учебное пособие для вузов. – М.: «Издательство ПРИОР», 1998. – 384 с.
21. Манів З.О., Луцький І.М. Економіка підприємства: Навч. посібник. – К.: Знання, 2004. – 580 с.
22. Менеджмент организации. Учебное пособие: под общ. ред. Румянцевой И.В., Саломатина Н.А. — М.: ИНФРА-М, 1995.
23. Практический менеджмент. Методы и приемы деятельности / Авт. сост. Сацков Н.Я. — Донецк: Стальнед, 1998.
24. Управление затратами на предприятии: Учебник / В.Г. Лебедев, Дроздова Т.Г., В.П. Кустарев и др.; под общ. ред. Г.А. Краюхина. – СПб.: «Издательский дом «Бизнес-пресса», 2000. – 277 с. 122.
25. Фатхутдинов Р.А. Производственный менеджмент: Учебник для вузов. — М.: Банки и биржи ЮНИТИ, 1997.
26. Экономическая стратегия фирмы. / Под ред. проф. Градова А.П. — 2-е изд. — СПб: Специальная литература, 1999. — 589 с.
Дополнительная информацияГод написания: 2009
Заказ Заказать Купить «АНАЛІЗ ТА ОЦІНКА ПРОЦЕСУ ОПТИМІЗАЦІЇ ПОТОЧНИХ ВИТРАТ У ГОТЕЛЬНИХ КОМПЛЕКСАХ»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Управління поточними витратами торговельного підприємства
  • Аналіз та оцінка якості в діяльності готельного комплексу
  • Управління поточними витратами торговельного підприємства
  • Оптимізація поточних витрат на підприємствах готельних комплексів
  • Особливості надання готельних послуг
  • Організація обслуговування в готелях
  • Контрольна робота економіка підприємства
  • Аналіз поточних активів
  • Особливості харчування народів світу
  • Управління витратами та шляхи їх зниження на підприємстві
Cгенерировано за 0.128164 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...