Меню

Реклама

TOP реферати

Цікаве

Тема: «Загальна характеристика ВАТ “Київська макаронна фабрика”» (ID:49065)

| Размер: 51 кб. | Объем: 21 стр. | Стоимость: 40 грн. | Добавлена: 11.10.2010 | Код продавца: 5 |
Содержание 1. Загальна характеристика ВАТ “Київська макаронна фабрика” 2
2. Якісний аналіз персоналу на прикладі відділу постачання та збуту продукції 14
3.Методи підбору персоналу на ВАТ “Київська макаронна фабрика” 17
2. Диференціація індивідуальних трудових доходів ВАТ “Київська макаронна фабрика” 18
5. Розвиток соціального партнерства на ВАТ “Київська макаронна фабрика” 20
Cписок використаної літератури 21
Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Литература Cписок використаної літератури
1. Мескон М.Х., Альберт М., Хедоури Ф. II Основы менеджмента. — М.: Дело, 1992.
2. Байдаченко П.Г. Служба управления персоналом предприятия, М., 1996
3. Маслов Е.В. Управление персоналом предприятия: Учебное пособие. М., «Инфра», М, 1999
4. Фалмер Р. Энциклопедия современного управления (в пяти томах). — М.: ВИПКэнерго, 1992.
5. Файоль А., Эмерсон Г., Тейлор Ф., Форд Г. Управление — это наука и искусство. — М.: Республика, 1992.
6. Якокка Л Карьера менеджера / Пер. с англ. — М., Прогресс, 1990.
7. Форд Г Моя жизнь, мои достижения / Пер. с англ. — К.: Грай-лык, 1993.
8. Румянцева З.П. и др. Менеджмент организации: Учебное посо¬бие. — М.: ИНФРА, 1995.
9. Андрушків Б.М., Кузьмін О. Є. Основи менеджменту. — Львів: Світ, 1995.
10. Хміль Ф.І Менеджмент. Підручник. — К.: Вища школа, 1995.
11. Мартыненко Н.М. Менеджмент фирмы: Кн. для предприни¬мателя. — К.: МП «Леся», 1995.
12. Тарнавська Н.П., Пушкар Р М. Менеджмент: Теорія та прак¬тика: Підручник для вузів. —Тернопіль: Картбланш, 1997.
13. Жигалов В Т., Шимановська Л.М. Основи менеджменту та управлінської діяльності: Підручник. — К.: Вища школа, 1994.
14. Слиньео В.Н. Управление персоналом: Практические рекоомендации. – Алерта. – К., 2004. – 236 с..
15. Егоршин А.П "Управление персоналом" -Н.Новгород НИМБ, 2001
16. Горнев А.З. "Проблемы управления персоналом" -М.: Бином, 1999
17. Десслер Г. "Управление персоналом" -М.: Бином, 1997
Дополнительная информация Год написания: 2009
Заказ Заказать Купить «Загальна характеристика ВАТ “Київська макаронна фабрика”»
Просмотр Просмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ УПРАВЛІННЯ КАДРОВИМ ПОТЕНЦІАЛОМ НА ПІДПРИЄМСТВІ
  • Організація взаємодії як функція менеджменту
  • Діяльність ВАТ “Київська макаронна фабрика”
  • Підвищення ефективності виробництва овочів закритого ґрунту на підприємстві «Київська овочева фабрика
  • Операційний аналіз в управлінні прибутком підприємства
  • Операційний аналіз в управлінні прибутком підприємства
  • Сутність та види операційних доходів
  • Контрольна з операційного менеджменту
  • Товарний кредит та оцінка ефективності його використання в діяльності підприємства (на прикладі ВАТ «Київська друкарня»)
  • Товарний кредит та оцінка ефективності його використання в діяльності підприємства (на прикладі ВАТ «Київська друкарня»)
Cгенерировано за 0.136984 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Від партнерів

Оновлення

Реклама

Від партнерів