Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

Тема: «Особливості компонування квіткових композицій для столів» (ID:47675)

| Размер: 38 кб. | Объем: 14 стр. | Стоимость: 40 грн. | Добавлена: 11.10.2010 | Код продавца: 5 |
СодержаниеЗавдання:

1. Особливості компонування квіткових композицій для столів
2. Організація роботи цехів для виготовлення фабрикатів і обробки зелені
3. Організація приймання продовольчих товарів за кількістю та якістю
4. Характеристика барів різних класів
Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
ЛитератураСписок використаної літератури:


1. Инструкция №6 - Инструкция о порядке приемки продукции производственно-технического назначения и товаров народного потребления по количеству, утвержденная постановлением Госарбитража при Совете Министров СССР от 15.06.65 №П-6.
2. Инструкция №7 - Инструкция о порядке приемки продукции производственно-технического назначения и товаров народного потребления по качеству, утвержденная постановлением Госарбитража при Совете Министров СССР от 25.04.66 №П-7.
3. Наказ №193 - Наказ Мінстату України від 21.06.96 №193 "Про затвердження типових форм первинних документів по обліку сировини і матеріалів"
4. Наказ №95 - Наказ Гос. комітету України по стандартизації, метрології і сертифікації від 30.06.93 №95.
5. Захарченко М.К., Кучер Л.С. Обслуживание на предприятиях общественного питания. – М.: Экономика, 1986. – 372 с.
6. Организация производства и управления прнедприятием общественного питания/ Бондарыкина Т.Н., Кучер Л.С., Лифанова Р.Ф. – М.: Экономика, 1980. – 264 с.
7. Усов В.В. Организация обслуживания в ресторанах. – М.: Высш.шк., 1990. – 208 с.
Дополнительная информацияГод написания: 2009
Заказ Заказать Купить «Особливості компонування квіткових композицій для столів»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Влаштування квітників: проектування, форми квітників, вибір рослин. Газони, їх устаткування
  • Характеристика насіння квіткових рослин
  • Характеристика насіння квіткових рослин
  • "Прийом ""Сніданок"""
  • Прийом Келих вина
  • Прийом Келих вина
  • Бенкет-чай
  • Характеристика продуктової бази
  • Одиничне, серійне, масове виробництво .Організація процесу вдосконалення продукції і виробництва
  • Банкет-Чай
Cгенерировано за 0.165663 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів