Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Особливості компонування квіткових композицій для столів» (ID:47675)

| Размер: 38 кб. | Объем: 14 стр. | Стоимость: 40 грн. | Добавлена: 11.10.2010 | Код продавца: 5 |
СодержаниеЗавдання:

1. Особливості компонування квіткових композицій для столів
2. Організація роботи цехів для виготовлення фабрикатів і обробки зелені
3. Організація приймання продовольчих товарів за кількістю та якістю
4. Характеристика барів різних класів
Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
ЛитератураСписок використаної літератури:


1. Инструкция №6 - Инструкция о порядке приемки продукции производственно-технического назначения и товаров народного потребления по количеству, утвержденная постановлением Госарбитража при Совете Министров СССР от 15.06.65 №П-6.
2. Инструкция №7 - Инструкция о порядке приемки продукции производственно-технического назначения и товаров народного потребления по качеству, утвержденная постановлением Госарбитража при Совете Министров СССР от 25.04.66 №П-7.
3. Наказ №193 - Наказ Мінстату України від 21.06.96 №193 "Про затвердження типових форм первинних документів по обліку сировини і матеріалів"
4. Наказ №95 - Наказ Гос. комітету України по стандартизації, метрології і сертифікації від 30.06.93 №95.
5. Захарченко М.К., Кучер Л.С. Обслуживание на предприятиях общественного питания. – М.: Экономика, 1986. – 372 с.
6. Организация производства и управления прнедприятием общественного питания/ Бондарыкина Т.Н., Кучер Л.С., Лифанова Р.Ф. – М.: Экономика, 1980. – 264 с.
7. Усов В.В. Организация обслуживания в ресторанах. – М.: Высш.шк., 1990. – 208 с.
Дополнительная информацияГод написания: 2009
Заказ Заказать Купить «Особливості компонування квіткових композицій для столів»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Влаштування квітників: проектування, форми квітників, вибір рослин. Газони, їх устаткування
  • Характеристика насіння квіткових рослин
  • Характеристика насіння квіткових рослин
  • "Прийом ""Сніданок"""
  • Прийом Келих вина
  • Прийом Келих вина
  • Бенкет-чай
  • Характеристика продуктової бази
  • Одиничне, серійне, масове виробництво .Організація процесу вдосконалення продукції і виробництва
  • Банкет-Чай
Cгенерировано за 0.533828 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...