Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

Тема: «Організація і проведенняекспертизи» (ID:47345)

| Размер: 25 кб. | Объем: 17 стр. | Стоимость: 40 грн. | Добавлена: 11.10.2010 | Код продавца: 5 |
Содержание1. Організація і проведення експертизи
2. Фальсифікація смакових товарів
3. Критерії ідентифікації м”ясних товарів
Список використаної літератури
Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
ЛитератураСписок використаної літератури:


Батуріна А.П., Ємченко І.В. Експертиза товарів. Навч.посібник. – К.: ЦУЛ, 2003- 278 с.
Сирохман І.В., Пономарьов П.Х., Задорожній І.М. Товарознавство продовольчих товарів. – К.: Лібра, 1997. – 723с.
Пуговкин В.Н. Товароведение вкусовых товаров. Учебн. Пособие для товаровед.фак.торг.вузов., М.: Экономика, 1980. – 299с.
Шаповал М.І. Основи стандартизації, управління якістю і сертифікація. – Київ: Вид-во ЕУФІМБ, 2000. – 74 с.
Дополнительная информацияГод написания: 2009
Заказ Заказать Купить «Організація і проведенняекспертизи»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Основи організації виготовлення деталі
  • Основи організації виготовлення деталі
  • Організація виробничої діяльності підприємства
  • Організація виробничої діяльності підприємства
  • Основи організації виробництва
  • Основи організації виробництва
  • Організація обліку зобов’язань
  • Організація технічної підготовки виробництва
  • Організація технічної підготовки виробництва
  • Організація технічної підготовки виробництва
  • Організація технічної підготовки виробництва
Cгенерировано за 0.120066 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів