Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Організація продовольчого постачання підприємств» (ID:47016)

| Размер: 1610 кб. | Объем: 49 стр. | Стоимость: 70 грн. | Добавлена: 11.10.2010 | Код продавца: 5 |
СодержаниеПлан
Вступ 3
1. Загальна характеристика організаційної та господарської діяльності підприємства 4
1.1. Характеристика ресторану “Козацький” 8
2. Організація продовольчого постачання підприємств ресторанного бізнесу. 12
2.1. Визначення потреби підприємств суспільного харчування в сировині і напівфабрикатах 13
2.1.1. Мета продовольчого забезпечення 14
2.1.2. Форми постачання та вибір постачальника 16
2.1.3. Управління складським господарством підприємства 18
2.1.4. Управління транспортним господарством підприємства 20
2.1.5. Оптимізація маршрутів доставки товарів 21
2.2. Продовольче постачання на прикладі ресторану “Козацький” 24
3. Удосконалення організації продовольчого постачання підприємств готельного господарства. 31
Висновки 34
Використана література: 36
Додаток 37
Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
ЛитератураВикористана література:
1. Богущева В.І. Бари і ресторани. – РнД.: 2001р.
2. Проблеми якості у громадському харчування, готельного господарства та туризму. – К.: 2001р.
3. Світлична М.Л. Організація виробництва і обслуговування у підприємствах громадського харчування. – К.:2001р.
4. Масове харчування, готельне господарство і туризм в умовах ринкових відносин. – К.:1997р.
5. П’ятницька Г.Т. Менеджмент громадського харчування. – К.: 2001р.
6. П’ятницька Н.А. Організація обслуговування на підприємствах громадського харчування. – К.: 1989р.
7. Організація виробництва й обслуговування в громадському харчуванні. – К.:1990р.
8. П’ятницька Н.А. Організація громадського харчування в готельному комплексі. – К.: 1984р.
9. Усов В.В. Організація обслуговування в ресторанах. – М.: 1990р.
10. Туризм і готельне господарство. – М.: 2000р.
11. Аграновский Е.Д. Організація виробництва в громадському харчуванні. – М.: 1980р.
Дополнительная информацияГод написания: 2009
Заказ Заказать Купить «Організація продовольчого постачання підприємств»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Організація продовольчого постачання підприємств ресторанного бізнесу
  • Організація продовольчого постачання в підприємствах ресторанного бізнесу (на прикладі ВАТ „Ресторан „Вітряк”)
  • Облік процесу постачання
  • Підвищення ефективності матеріально-технічного постачання в підприємствах ресторанного господарства
  • Організація виробництва
  • Організація пересувних пунктів харчування, речового та продовольчого забезпечення
  • Фактори розміщення виробництва
  • Економічний аналіз туристичних підприємств
  • Основи охорони праці
  • Економічний аналіз діяльності туристичних підприємств
Cгенерировано за 0.158610 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...