Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Ресторанне» (ID:46519)

| Размер: 870 кб. | Объем: 30 стр. | Стоимость: 40 грн. | Добавлена: 11.10.2010 | Код продавца: 5 |
СодержаниеЗМІСТ
Вступ 4
Розділ І. Виробничий потенціал підприємств громадського харчування, його суть і розвиток на сучасному етапі 5
1.1. Раціональне використання виробничого потенціалу, передумова успішного розвитку підприємств громадського харчування 5
Розділ ІІ. Аналіз організаційно-торговельної діяльності досліджуваного підприємства 9
2.1. Аналіз використання просторових ресурсів 9
2.2. Аналіз ефективності використання трудових ресурсів досліджуваного підприємства 17
Розділ ІІІ. Резерви підвищення організаційно-торгівельної діяльності ресторану "Козацький" 21
3.1. Рекомендації по вдосконаленню роботи структурних підрозділів підприємства 21
3.2. Шляхи підвищення ефективності використання трудових ресурсів досліджуваного підприємства 25
Висновки 28
Список використаної літератури 30
Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
ЛитератураСПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
1. Аграновский Е.Д. Организация производства и обслуживания. - М.: Экономика, 1990.
2. Беляев М.И. й др. Организация производства и обслуживания в общественном питаний. - М.: Экономика, 1986.
3. Беляев М.И., Винокуров Г.А., Черевко А.И. Производство полуфабрикатов для предприятий общественного питания. М.: Экономика, 1989.
4. Ванукевич М.И. Организация общественного питания. - М.: Экономика, 1988.
5. Пятницкая Н.А. Организация общественного питания в гостиничных комплексах. — К.: Вища школа, 1984.
Дополнительная информацияГод написания: 2009
Заказ Заказать Купить «Ресторанне»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Раціональна організація виробничих процесів у закладах ресторанного господарства
  • Споживчий попит та реклама в ресторанному господарстві
  • Особливості організації та управління сучасними готельними та ресторанними ланцюгами
  • Організація обслуговування святкових заходів для дітей в закладах ресторанного господарства
  • Кейтерінг як популярний вид обслуговування підприємств ресторанного бізнесу
  • Організація інженерно-технічного обслуговування в підприємствах ресторанного господарства
  • Особливості харчування туристів у закладах ресторанного господарства в ГК
  • Вдосконалення технології надання додаткових послуг і їх значення в роботі підприємств ресторанного господарства (на прикладі діючого підприємства)
  • Вдосконалення використання трудових ресурсів в підприємствах готельного господарства
  • Вдосконалення використання трудових ресурсів в підприємствах готельного господарства
  • Товарне виробництво в Україні
Cгенерировано за 0.107915 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...