|
Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів!
Це мабуть найбільший банк рефератів в Україні.
На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.
|
Шукаєте реферат - просто зайдіть на Інститут.com.ua! |
|
-
Сучасний стан навколишнього природного середовища в Україні
Вступ 3 1. Характеристика стану повітряного середовища України 5 2. Радіоактивне забруднення природного середовища 7 3. Проблеми антропогенного забруднення, рекультивації земель та меліорації 10 Висновки 15 Література 18
-
Прокурорський нагляд, як вищий нагляд за додержанням і правильним застосуванням законів
Зміст
1. Прокурорський нагляд, як вищий нагляд за додержанням і правильним застосуванням законів 3
2. Особливості нагляду прокурора за додержанням законів органами, що ведуть боротьбу зі злочинністю 10
3. Нагляд за додержанням законів органами, які проводять оперативно-розшукову діяльність, дізнання, досудове слідство 13
5. Прокурорський нагляд за дотриманням кримінально-виконавчого законодавства 14
6.Участь прокурора в судовому розгляді кримінальної справи 15
Література: 17
-
Визначення санітарних норм, їх класифікація, значення для працюючих
Зміст
1. Визначення санітарних норм, їх класифікація, значення для працюючих 3
2. Технічні, організаційні, психофізіологічні причини нещасних випадків на виробництві 5
3. Відшкодування моральної шкоди постраждалому на виробництві 8
Список використаної літератури 10
-
Визначення санітарних норм, їх класифікація, значення для працюючих
Зміст
1. Визначення санітарних норм, їх класифікація, значення для працюючих 3
2. Технічні, організаційні, психофізіологічні причини нещасних випадків на виробництві 5
3. Відшкодування моральної шкоди постраждалому на виробництві 8
Список використаної літератури 10
-
Проблеми гармонізації середовища бізнес-діяльності України та ЄС.
ОЦІНКА СТАНУ НАЦІОНАЛЬНОГО БІЗНЕС-СЕРЕДОВИЩА УКРАЇНИ 2
МЕХАНІЗМ ТА ІНСТРУМЕНТИ АДАПТАЦІЇ СЕРЕДОВИЩА МІЖНАРОДНОЇ ЕКОНОМІЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ УКРАЇНИ ДО ВИМОГ СПІЛЬНОГО РИНКУ ЄС 9
ЛІТЕРАТУРА 14
1. ОЦІНКА СТАНУ НАЦІОНАЛЬНОГО БІЗНЕС-СЕРЕДОВИЩА УКРАЇНИ 2
2. МЕХАНІЗМ ТА ІНСТРУМЕНТИ АДАПТАЦІЇ СЕРЕДОВИЩА МІЖНАРОДНОЇ ЕКОНОМІЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ УКРАЇНИ ДО ВИМОГ СПІЛЬНОГО РИНКУ ЄС 9
-
Естетичні вимоги до робочого середовища
Вступ 3
1. Сутність та значення умов праці на виробництві 4
2. Поняття і види робочих місць, їх раціональна організація 6
3. Характеристика естетичних вимог до робочого середовища 9
Висновок 13
Список використаної літератури 14
-
Відповідальність за порушення законодавства України про охорону праці
ПЛАН
Вступ 3
Розділ І. Охорона праці в Україні 5
Глава 1. Законодавство України про охорону праці 5
Основні напрямки державної політики у галузі охорони праці 6
Гарантії прав на охорону праці 7
Глава 2. Державний нагляд і контроль за додержанням трудового законодавства 15
Поняття та основні види нагляду і контролю за додержанням законодавства про працю, охорону здоров'я на виробництві 15
Державний нагляд і контроль за додержанням законодавства про працю й охорону здоров'я на виробництві 21
Розділ ІІ 44
Види правової відповідальності за порушення законодавства про охорону праці 44
Глава 1. Кримінальна відповідальність за порушення законодавства про охорону
праці 45
Порушення вимог законодавства про охорону праці 46
Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою на виробництві або будь-якому підприємстві особою, яка зобов'язана їх дотримувати 47
Порушення правил безпеки на вибухонебезпечних підприємствах або у вибухонебезпечних цехах 49
Порушення правил ядерної або радіаційної безпеки 51
Глава 2. Адміністративна відповідальність за порушення законодавства про охорону праці 53
Порушення вимог законодавства про працю та охорону праці 56
Ухилення від участі у переговорах по укладанні, зміні або доповненню трудового договору, угоди 57
Порушення або невиконання колективного договору, угоди 59
Ненадання інформації для ведення колективних переговорів і здійснення контролю за виконанням колективних договорів, угод 60
Глава 3. Інші види відповідальності за порушення законодавства про охорону праці 61
Дисциплінарна відповідальність за невиконання вимог законодавства про охорону праці 61
Матеріальна відповідальність за порушення вимог охорони праці 62
Фінансова відповідальність підприємств 63
Глава 4. Відповідальність за порушення вимог охорони праці за законодавством Російської Федерації 68
Державні нормативні вимоги охорони праці 68
Гарантії, що надаються працівникам у галузі охорони праці 69
Організація охорони праці 72
Види відповідальності за порушення норм охорони праці за законодавством Російської Федерації 73
Глава 5. Порівняльний аналіз українського та російського законодавства у галузі охорони праці 74
Висновки 78
Література: 82
-
Державна дисципліна та її види
Вступ 3
1. Поняття та види державної дисципліни 4
2. Контроль і нагляд за дотриманням законності в адміністративно-юрисдикційній діяльності 6
Висновок 12
Література: 14
-
. Медична екпертиза та вимоги щодо фізичного стану членів екіпажу повітряного судна
1. Медична екпертиза та вимоги щодо фізичного стану членів екіпажу повітряного судна 2
2. Проаналізуйте данний документ з точки зору регулювання діяльності екіпажу повітряного судна: Паризька угода про комерційні права при нерегулярних повітряних сполученнях в Европі від 30.04.1956 9
Список використаної літератури 12
-
Виробнича програма підприємства
2. Технологічний розділ. 4
2.1. Виробнича програма підприємства 4
2.2. Схема виробничого процесу підприємства 5
2.3. Розрахунок та проектування складських приміщень 6
2.3.1 Проектування складських приміщень втілює в себе висвітлення таких питань: 6
2.3.2 Розподіл сировини за місцем її зберігання та розрахунок площі складських приміщень. 9
2.4. Проектування процесу механічної кулінарної обробки сировини 13
2.4.1 Проектування процесу механічної кулінарної обробки сировини в овочевому цеху 14
2.4.2 Проектування процесу механічної кулінарної обробки сировини в м’ясо-рибному цеху. 17
2.4.3. Проектування процесу механічної кулінарної обробки сировини та приготування холодних закусок у цеху холодних закусок. 21
2.4.4 Проектування процесу механічної кулінарної обробки сировини у борошняному цеху. 25
2.5. Проектування процесу теплової кулінарної обробки продукції в гарячому цеху. 28
2.6 Проектування торговельних, адміністративних, технічних та інших приміщень 39
4.2. Заходи по раціональному використанню енергоресурсів 49
4.2.1 Формування витрат електричної енергії 49
4.2.2. Визначення витрат теплоенергетичних ресурсів, річних витрат тепла на опалення. 55
2.10. Санітарно-гігієнічне забезпечення на підприємстві 56
2.10.1. Забезпечення виконання санітарно-гігієнічних вимог на території забудови. 56
2.10.2 Забезпечення санітарних умов при зберіганні та переробці сировини, виготовленні н/ф та реалізації продукції. 57
2.10.3 Порядок здійснення контролю санітарного стану, забезпечення підприємства мийними та дизенфікційними засобами. 58
2.10.4. Заходи по підвищенню санітарної культури та освідченності співробітників підприємства, організація медоглядів. 59
2.11. Рекламне забезпечення діяльності підприємства. 60
4.2. Заходи з охорони праці, техніки безпеки та охорони навколишнього середовища. 61
4.3.1 Виявлення потенційних небезпек та виробничих шкідливостей. 62
4.3.2. Заходи, які враховувались при розробці проекту будівлі та розміщенні устаткування. 62
4.3.3 Заходи щодо оформлення приміщень. 64
4.3.4 Заходи щодо врахування вимог в боротьбі з шумом та вібрацією. 65
4.3.5. Заходи до вимог освітлення. 66
4.3.6 Заходи по техніці безпеки при обслуговуванні устаткування. 67
4.3.7 Забезпечення вимог пожежної безпеки. 68
4.3.8 Евакуація людей при пожежі. 70
4.3.9 Заходи по охороні навколишнього середовища. 70
5. Економічна частина 71
5.1. Розрахунок об’єма товарооборота та валового доходу 71
5.2. Розрахунок чисельності працівників підприємства та фонду оплати праці. 81
5.2.1. Розрахунок чисельності працівників підприємства. 81
5.2.2. Розрахунок фонду оплати праці. 84
5.3 Розрахунок витрат підприємства 89
5.4 Результати виробничої та торгової діяльності. 99
5.5. Розрахунок ефективності інвестицій 101
Cгенерировано за 0.010004 секунд
|