|
Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів!
Це мабуть найбільший банк рефератів в Україні.
На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.
|
Шукаєте реферат - просто зайдіть на Інститут.com.ua! |
|
-
Методи управління в діяльності підприємств в ринкових умовах
Вступ 3
1. Поняття та сутність управління 5
1.1. Сутність процесу управління 5
1.2. Функції управління 10
2. Характеристика основних методів управління 13
2.1. Економічні методи управління 13
2.2. Організаційно-розпорядчі методи управління 14
2.3 Соціально-психологічні методи управління 17
3. Аналіз методів управління, які використовуються на підприємстві (на прикладі АТВТ "...") 25
3.1 Загальна характеристика підприємства 25
3.2 Організація управління за цілями на підприємстві 27
Висновки 37
Література 39
-
Методи керівництва персоналом у ресторанному комплексі
Вступ 3
1. Економічні методи менеджменту, їх значення й ефективність використання в ресторанному господарстві 5
2. Організаційно-адміністративні методи управління 9
3. Соціально-психологічні методи управління 13
Висновок 16
Література 17
-
Система управління персоналом туристичного підприємства
План
І. Система управління персоналом туристичного підприємства 3
1.1. Концепція управління персоналом 3
1.2. Роль керівництва туристського підприємства в забезпеченні ефективності управління персоналом 8
1.3. Функіональні підрозділи управління людськими ресурсами на туристичних підприємствах 10
1.4. Планування потреби в персоналі 14
1.5. Підбір персоналу 14
1.6. Оцінка та прийом на роботу 21
ІІ. Методи управління персоналом туристичного підприємства 32
2.1. Сутність та класифікація методів управління
персоналом 32
2.2. Адміністративні методи 33
2.3. Економічні методи 35
2.4. Соціально-психологічні методи управління 45
2.5. Комунікації. Переговори 58
2.6. Діловий етікет 63
Додатки 69
-
Контрольна робота з менеджмента туристичної галузі
1. Економічна межа ринку 3
1.1 Основні економічні школи 4
1.2 Закони ринкової економіки 6
1.3 Бюджетне обмеження 8
2. Управління ринком 10
2.1 Державне регулювання ринку 10
2.2 Економічні і адміністративні методи 11
3. Методи вимірювання ринку 14
3.1 Місткість ринку 14
3.1 Еластичність попиту 16
3.3 Вивчення цін 17
Список літератури 18
-
Методи управління персоналом
Вступ..3
Розділ 1.Концепція управління персоналом...5
Розділ 2.Принципи і методи побудови системи управління персоналом..8
Розділ 3.Адміністративні методи керування...15
3.1.Розпорядницькі впливи....16
3.2.Дисциплінарна, адміністративна і матеріальна відповідальність і стягнення...17
Розділ 4.Економічні методи керування...19
Розділ 5. Соціально-психологічні методи...22
5.1. Соціологічні методи керування....23
5.2. Психологічні методи керування.....26
Висновок....36
Список літератури...38
-
Методи управління персоналом
Вступ
Розділ 1.Концепція управління персоналом
Розділ 2.Принципи і методи побудови системи управління персоналом
Розділ 3.Адміністративні методи керування
3.1.Розпорядницькі впливи
3.2.Дисциплінарна, адміністративна і матеріальна відповідальність і стягнення
Розділ 4.Економічні методи керування
Розділ 5. Соціально-психологічні методи
5.1. Соціологічні методи керування
5.2. Психологічні методи керування
Висновок
Список літератури
-
Методи управління персоналом
Вступ. 3
Розділ 1.Концепція управління персоналом....5
Розділ 2.Принципи і методи побудови системи управління персоналом....8
Розділ 3.Адміністративні методи керування........15
3.1.Розпорядницькі впливи..16
3.2.Дисциплінарна, адміністративна і матеріальна відповідальність і стягнення....17
Розділ 4.Економічні методи керування.....19
Розділ 5. Соціально-психологічні методи.....22
5.1. Соціологічні методи керування.....23
5.2. Психологічні методи керування.....26
Висновок..36
Список літератури...38
-
Методи управління на підприємствах готельного господарства (і в туризмі) та підвищення ефективності їх використання
Вступ
3
Розділ 1. Значення системи методів управління на підприємствах готельного господарства та туристичних фірмах 6
1.1. Економічні методи управління 6
1.2. Організаційно-адміністративні методи управління 11
1.3. Соціально-психологічні методи управління 14
Розділ 2. Особливості застосування методів управління на підприємстві готельного господарства "Сонячна долина" 18
2.1. Загальна характеристика готелю "Сонячна долина" 18
2.2. Застосування методів управління в готелі "Сонячна долина" 19
Розділ 3. Підвищення ефективності використання методів управління 23
3.1. Удосконалення методів системи прийняття рішень в готелі "Сонячна долина" 23
3.2. Стимулювання праці як основний метод управління в готелі "Сонячна долина" 27
Висновки 36
Список використаної літератури 40
-
МЕТОДИ УПРАВЛІННЯ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА (І В ТУРИЗМІ) ТА ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ЇХ ВИКОРИСТАННЯ
ЗМІСТ
ВСТУП 3
Розділ 1. Значення системи методів управління на підприємствах готельного господарства та туристичних фірмах 6
1.1. Економічні методи управління 6
1.2. Організаційно-адміністративні методи управління 11
1.3. Соціально-психологічні методи управління 14
Розділ 2. Особливості застосування методів управління на підприємстві готельного господарства „Сонячна долина” 18
2.1. Загальна характеристика готелю „Сонячна долина” 18
2.2. Застосування методів управління в готелі „Сонячна долина” 19
Розділ 3. Підвищення ефективності використання методів управління 23
3.1. Удосконалення методів системи прийняття рішень в готелі „Сонячна долина” 23
3.2. Стимулювання праці як основний метод управління в готелі „Сонячна долина” 27
ВИСНОВКИ 36
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 40
-
Економічні та неекономічні методи мотивації
1. Економічні та неекономічні методи мотивації
2. Класична школа управління та її внесок в розвиток науки управління
3. Терміни
Задача
Список використаної літератури
-
Види і методи технічного контролю якості продукції на підприємстві
1.Організація, види і методи технічного контролю якості продукції на підприємстві 3
2. Економічні методи управління якістю продукції 10
Література 21
Cгенерировано за 0.012225 секунд
|