Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Аналіз технологічного процесу виготовлення морозива» (ID:44019)

| Размер: 537 кб. | Объем: 26 стр. | Стоимость: 70 грн. | Добавлена: 11.10.2010 | Код продавца: 5 |
СодержаниеЗМІСТ

ВСТУП..................................................................................................... 3
1 АНАЛІТИЧНИЙ РОЗДІЛ............................................................. 5
1.1 Характеристика об’єкта виробництва, масштабів його попиту, умов задоволення потреб у ньому..................................................... 5
1.2 Об’єкт аналізу як система............................................................. 6
1.3 Аналіз діючого технологічного процесу, оцінка рівня його прогресивності..............................................................................
10
1.3.1 Застосування прогресивних технологічних процесів.................. 12
1.3.2 Середній вік технологічного процесу.......................................... 13
1.3.3 Рівень використання матеріальних ресурсів................................ 14
1.3.4 Стан технологічної дисципліни.................................................... 15
2 ОРГАНІЗАЦІЙНО – ТЕХНІЧНИЙ РОЗДІЛ................................. 17
2.1 Протиріччя в системі.................................................................... 17
2.2 Задачі, що потребують вирішення............................................... 19
2.3 Шляхи вирішення поставлених задач.......................................... 20
2.4 Розрахунок техніко – економічних характеристик технологічної системи..................................................................
22
Висновки.................................................................................................. 24
Перелік використаної літератури............................................................ 25
Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
ЛитератураПЕРЕЛІК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ

1. Справочник технолога молочного производства. Т.5: Продукты из обезжиренного молока, пахты и молочной сыворотки, 2004 г. - с 567.
2. Справочник технолога молочного производства. Т.7: Оборудование молочных предприятий. Справочник - каталог, 2004 г., - с. 832.
3. Справочник по вторичному молочному сырью под общей редакцией Кравченко Э.Ф., 2002 г. – с. 150.
4. Мороженое и замороженные десерты. Маршалл Р. Т., Гофф Г. Д., Гартел Р. У. Перевод с англ. 6-е изд. Под общ. науч. ред. Ю.Г. Базарновой, - 2003 г. – с. 450.
5. Технологии пищевых производств: Учеб. для вузов/ Нечаев А.П.. М, 2005. - 769 с.
6. Новые технологии в производстве молочных продуктов. Кунижев С. М., Шуваев В. А. - М., 2004. - 208 с.
7. Справочник по производству мороженого. Оленев Ю.А., - 2004 г., - с. 900.
8. Общая технология молока и молочных продуктов. Шалыгина А.М., Калинина Л.В., 2004 г. – с. 240.
9. Справочник технолога молочного производства. Технология и рецептура. В 3-х томах, Степанова Л.И., С.-Пб., 2004. 2-е изд.
10. Справочник технолога молочного производства. Технология и рецептура. Т 4. "МОРОЖЕНОЕ"., 2003.
11. Биохимия молока и молочных продуктов., 2003 г.
12. Физико – химические и биохимические основы производства молочных продуктов. Горбатова Н.Н. - СПб, 2003. – с. 352.
13. Химия и физика молока. Горбатова К.К. - СПБ., 2003. – с. 288.
14. Производство вафель для мороженого. Оленев Ю.А. - М.:, 2002. - 116 с.
15. Производство молочных продуктов. Практическое пособие. Оноприйко А.В., Храмцов А.Г., Оноприйко В.А., 2004 г., - с. 384.
16. Технология молока и молочных продуктов: учеб. для вузов/ Крусь Г.Н., Храмцов А.Г., Волокитина З.В. и др. М., 2004. – с. 455.
17. С.А. Бредихин и др. Технология и техника переработки молока, 2003 г.
18. Глазурь для мороженого. Творогова А.А., Оленев Ю.А. - М., 2001. – с. 157
19. Оленев Ю. А. Технология и оборудование для производства мороженого, 2001.
Дополнительная информацияГод написания: 2009
Заказ Заказать Купить «Аналіз технологічного процесу виготовлення морозива»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Характеристика технологічних властивостей холодних страв та закусок
  • Технологічний процес в магазині та шляхи його вдосконалення
  • Характеристика технологічних властивостей свинини
  • Технологія виготовлення паперу
  • Удосконалення технологічного процесу виробництва універсальної продукції ресторанного господарства
  • Технологія продукції міні виробництв
  • Оперативне управління операційною системою
  • Оперативне управління операційною системою
  • Технологія обслуговування на житлових поверхах готелю на прикладі готелю "Назва"
  • Особливост технолог чного процесу обслуговування турист в по класу "VIP" (на приклад д ючого п дпри мства).
  • Вплив сировини та технології виготовлення на формування якості м’яких меблів за матеріалами фабрики
Cгенерировано за 0.182023 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...