|
Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів!
Це мабуть найбільший банк рефератів в Україні.
На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.
|
Шукаєте реферат - просто зайдіть на Інститут.com.ua! |
|
-
Санаційна спроможність підприємства: сутність, критерії, порядок визначення
Зміст
1. Санаційна спроможність підприємства: сутність, критерії, порядок визначення 3
2. Комплексне практичне завдання 11
Література 16
Додатки 17
-
Билеты по финансам предприятия
1. Зміст оперативного фінансового плану і його призначення ………………………3
2. Сутність значення бюджетування ……………………………………………………5
3. Класифікація основних видів бюджетів за ознаками ………………………………7
4. Консолідований ( зведений) бюджет підприємства, його структура…………...….9
5. Порядок управління бюджетуваням на підприємстві ……………………………..11
6. Фінансова криза на підприємстві , та фактори що її спричиняють………………12
7. Економічна сутність санації підприємства………………………………………...14
8. Порядок проведення фінансової санації …………………………………………..16
9. Санаційна спроможність підприємства та оцінка……………...………………….18
10. Внутрішні фінансові джерела санації підприємства…………………………….20
11. Санація з залучення коштів власників підприємства…………………………….22
12. Участь кредиторів у фінансовому оздоровленні боржника…………………..…24
13. Державна фінансова підтримка санації підприємства…………………….…….26
14. Необхідність, функції та завдання інституту банкрутства
підприємства ………………………………………………………………………..28
15. Порядок оголошення підприємства банкрутом ………….……………………….30
16. Порядок задоволення претензій кредиторів ………………………………………32
17. Фінансова санація на ухвалу господарського суду ………………...…………….34
18. Мирова угода між боржником та кредиторами …………………………………..36
19. Санація через реорганізацію ( реструктуризацію) ……………………………….38
20. Приховане, фіктивне та власне банкрутство ……………………………………..40
Список використаної літератури ……………………………….……………………..42
-
Організація експертної роботи МСЕК
План
1. Групи інвалідності, критерії їх визначення. 2
1.1. Інвалідність, її фактори, правові основи встановлення. 2
1.2. Критерії визначення І - ІІ - ІІІ груп інвалідності. 4
1.3. Правове значення встановлення інвалідності. 7
2. Організація експертної роботи МСЕК. 7
2.1. Нормативна основа організації експертної роботи. 7
2.2. Коло осіб, що направляються на МСЕК, необхідні при цьому документи. 8
2.3. Місця проведення експертних засідань, приміщення для роботи та їх обладнання 10
2.4. Порядок проведення експертного засідання МСЕК. 12
2.5. Строки і порядок проведення повторної експертизи. 14
2.6. Оскарження рішень МСЕК. 15
Використана література 16
-
Організація експертної роботи МСЕК
План
1. Групи інвалідності, критерії їх визначення. 2
1.1. Інвалідність, її фактори, правові основи встановлення. 2
1.2. Критерії визначення І - ІІ - ІІІ груп інвалідності. 4
1.3. Правове значення встановлення інвалідності. 7
2. Організація експертної роботи МСЕК. 7
2.1. Нормативна основа організації експертної роботи. 7
2.2. Коло осіб, що направляються на МСЕК, необхідні при цьому документи. 8
2.3. Місця проведення експертних засідань, приміщення для роботи та їх обладнання 10
2.4. Порядок проведення експертного засідання МСЕК. 12
2.5. Строки і порядок проведення повторної експертизи. 14
2.6. Оскарження рішень МСЕК. 15
Використана література 16
-
Фінанси
Вступ / 1. Сутність і форми прояву фінансів підприємства / 2. Види і призначення банківського рахунку підприємства. Порядок їх відкриття / 3. Порядок визначення, підготовки і страхування запасів обігових коштів / 4. Методи прогнозування банкрутства підприємств / Задача / Використана література
-
Охорона праці
1. Порядок проведення вступного інструктажу з питань охорони праці. 3
2. Горіння, форми горіння, їх характеристика. Вибухова спроможність 9
Список використаної літератури 15
-
ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ ТА ОБЛІКУ ПРОДУКЦІЇ ТА РОЗРАХУНКУ ЇЇ ОБСЯГІВ
Вступ
Розділ І. Теоретичні аспекти організації та обліку продукції та визначення її обсягів.
1.1 Сутність організації та обліку продукції та визначення її обсягів
1.2 Стратегії ефективної організації та обліку продукції та визначення її обсягів
Розділ II. Методологія організації та обліку продукції та визначення її обсягів
2.1. Модель (методи) організації та обліку продукції та визначення її обсягів
2.2. Критерії оцінки ефективної організації та обліку продукції та визначення її обсягів
Розділ III. Аналіз та оцінка існуючої організації та обліку продукції та визначення її обсягів в умовах ЗАТ «Корпорація «СТАЛЬ»
3.1. Загальна характеристика підприємства
3.1. Загальна характеристика підприємства
3.2. Аналіз та оцінка існуючої організації та обліку продукції та визначення її обсягів
Розділ IV. Шляхи підвищення організації організації та обліку продукції та визначення її обсягів в умовах ЗАТ «Корпорація СТАЛЬ»
4.1. Сутність запропонованих заходів
4.2. Алгоритм впровадження запропонованих заходів
4.3. Ефективність впровадження запропонованих заходів
Висновки
Використана література
-
ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ ТА ОБЛІКУ ПРОДУКЦІЇ ТА РОЗРАХУНКУ ЇЇ ОБСЯГІВ
Вступ
Розділ І. Теоретичні аспекти організації та обліку продукції та визначення її обсягів.
1.1 Сутність організації та обліку продукції та визначення її обсягів
1.2 Стратегії ефективної організації та обліку продукції та визначення її обсягів
Розділ II. Методологія організації та обліку продукції та визначення її обсягів
2.1. Модель (методи) організації та обліку продукції та визначення її обсягів
2.2. Критерії оцінки ефективної організації та обліку продукції та визначення її обсягів
Розділ III. Аналіз та оцінка існуючої організації та обліку продукції та визначення її обсягів в умовах ЗАТ «Корпорація «СТАЛЬ»
3.1. Загальна характеристика підприємства
3.1. Загальна характеристика підприємства
3.2. Аналіз та оцінка існуючої організації та обліку продукції та визначення її обсягів
Розділ IV. Шляхи підвищення організації організації та обліку продукції та визначення її обсягів в умовах ЗАТ «Корпорація СТАЛЬ»
4.1. Сутність запропонованих заходів
4.2. Алгоритм впровадження запропонованих заходів
4.3. Ефективність впровадження запропонованих заходів
Висновки
Використана література
-
ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ ТА ОБЛІКУ ПРОДУКЦІЇ ТА РОЗРАХУНКУ ЇЇ ОБСЯГІВ
Вступ
Розділ І. Теоретичні аспекти організації та обліку продукції та визначення її обсягів.
1.1 Сутність організації та обліку продукції та визначення її обсягів
1.2 Стратегії ефективної організації та обліку продукції та визначення її обсягів
Розділ II. Методологія організації та обліку продукції та визначення її обсягів
2.1. Модель (методи) організації та обліку продукції та визначення її обсягів
2.2. Критерії оцінки ефективної організації та обліку продукції та визначення її обсягів
Розділ III. Аналіз та оцінка існуючої організації та обліку продукції та визначення її обсягів в умовах ЗАТ «Корпорація «СТАЛЬ»
3.1. Загальна характеристика підприємства
3.1. Загальна характеристика підприємства
3.2. Аналіз та оцінка існуючої організації та обліку продукції та визначення її обсягів
Розділ IV. Шляхи підвищення організації організації та обліку продукції та визначення її обсягів в умовах ЗАТ «Корпорація СТАЛЬ»
4.1. Сутність запропонованих заходів
4.2. Алгоритм впровадження запропонованих заходів
4.3. Ефективність впровадження запропонованих заходів
Висновки
Використана література
-
ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ ТА ОБЛІКУ ПРОДУКЦІЇ ТА РОЗРАХУНКУ ЇЇ ОБСЯГІВ
Вступ
Розділ І. Теоретичні аспекти організації та обліку продукції та визначення її обсягів.
1.1 Сутність організації та обліку продукції та визначення її обсягів
1.2 Стратегії ефективної організації та обліку продукції та визначення її обсягів
Розділ II. Методологія організації та обліку продукції та визначення її обсягів
2.1. Модель (методи) організації та обліку продукції та визначення її обсягів
2.2. Критерії оцінки ефективної організації та обліку продукції та визначення її обсягів
Розділ III. Аналіз та оцінка існуючої організації та обліку продукції та визначення її обсягів в умовах ЗАТ «Корпорація «СТАЛЬ»
3.1. Загальна характеристика підприємства
3.1. Загальна характеристика підприємства
3.2. Аналіз та оцінка існуючої організації та обліку продукції та визначення її обсягів
Розділ IV. Шляхи підвищення організації організації та обліку продукції та визначення її обсягів в умовах ЗАТ «Корпорація СТАЛЬ»
4.1. Сутність запропонованих заходів
4.2. Алгоритм впровадження запропонованих заходів
4.3. Ефективність впровадження запропонованих заходів
Висновки
Використана література
Cгенерировано за 0.020687 секунд
|