Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

Тема: «Основи фізіології і гігієни харчування » (ID:4326)

| Размер: 18 кб. | Объем: 11 стр. | Стоимость: 20 грн. | Добавлена: 25.08.2005 | Код продавца: 2 |
Содержание
1. Класифікація білкових речовин, їх функції в організмі. 3
2. Значення вітаміну А для функціонування організму. Навести приклади гіпервітамінозу харчового походження. 6
3. Послідовність проведення гігієнічної експертизи. Охарактеризувати продукти їстівні, неїстівні, фальсифіковані, сурогати. 7
Список використаної літератури 11

Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Заказ Заказать Купить «Основи фізіології і гігієни харчування »
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Конспект з предмету «Гігієна громадського харчування»
  • Новітні технології у харчуванні туристів
  • Основи лікувального харчування
  • Гігієнічні основи занять фізвихованням
  • Праця як основний вид діяльності людини
  • Фактори при виконанні фізичних вправ
  • Фактори при виконанні фізичних вправ
  • ОСОБЛИВОСТІ АУДИТУ ПІДПРИЄМСТВ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ
  • Конспект з дисципліни: Технологія харчових виробництв
  • Харчування
  • Організація харчування туристів в Україні
Cгенерировано за 0.132828 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів