Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Основи фізіології і гігієни харчування » (ID:4326)

| Размер: 18 кб. | Объем: 11 стр. | Стоимость: 20 грн. | Добавлена: 25.08.2005 | Код продавца: 2 |
Содержание
1. Класифікація білкових речовин, їх функції в організмі. 3
2. Значення вітаміну А для функціонування організму. Навести приклади гіпервітамінозу харчового походження. 6
3. Послідовність проведення гігієнічної експертизи. Охарактеризувати продукти їстівні, неїстівні, фальсифіковані, сурогати. 7
Список використаної літератури 11

Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Заказ Заказать Купить «Основи фізіології і гігієни харчування »
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Конспект з предмету «Гігієна громадського харчування»
  • Новітні технології у харчуванні туристів
  • Основи лікувального харчування
  • Гігієнічні основи занять фізвихованням
  • Праця як основний вид діяльності людини
  • Фактори при виконанні фізичних вправ
  • Фактори при виконанні фізичних вправ
  • ОСОБЛИВОСТІ АУДИТУ ПІДПРИЄМСТВ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ
  • Конспект з дисципліни: Технологія харчових виробництв
  • Харчування
  • Організація харчування туристів в Україні
Cгенерировано за 0.116475 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...