Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Першочергові заходи щодо підвищення якості та безпеки української харчової продукції» (ID:42913)

| Размер: 1401 кб. | Объем: 31 стр. | Стоимость: 70 грн. | Добавлена: 11.10.2010 | Код продавца: 5 |
СодержаниеЗМІСТ
ВСТУП…………………………………………………………………………...2
1. Якість продуктів харчування - складова продовольчої безпеки………….3
1.1. Підвищення якості та безпеки сільськогосподарської продукції ……...4
2. Підвищення якості продуктів харчування ………………………………..18
ВИСНОВКИ…………………………………………………………………….28
ВИКОРИСТАНА ЛІТЕРАТУРА………………………………………………30
Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
ЛитератураВИКОРИСТАНА ЛІТЕРАТУРА
1.Ковальчук Т. Законодавче забезпечення якості та безпеки продуктів харчування // Вісник Київського університету ім. Т. Шевченка. -1998. -Вип. 31: Юридичні науки. - С. 30-36
2. Лайко П. А. Якість сільськогосподарської продукції та продуктів харчування як вирішальна складова продовольчої безпеки // Економіка АПК. -2005. -№ 1. - С.12-21.
3. Лайко П.А. Підвищення якості продовольчих ресурсів // Економіка АПК. -2005. -№ 4. - С.16-22.
4.Устинова А. Контроль гарантированного качества и безопасности продуктов детского питания // Мясная индустрия. -2001. -№ 9. - С. 13-15
5.Гнатюк С.А. Продовольча безпека та можливості її досягнення в Україні // Економіка АПК . -2005. -№ 7. - С.42-45
6.Рибак С. Система безпеки харчової продукції // Пропозиція. -2005. -№ 8-9. - С. 18 - 19
7. Базбі Дж. Безпека харчових продуктів: вимоги, ризик та вирішення проблеми // Пропозиція. -2004. -№ 2. - С. 52- 54
8. Яриш П. Харчова безпека країни: Конференція на тему: "Безпечність харчових продуктів вітчизняного виробництва" // Харчова і переробна промисловість. -2004. -№ 2. - С. 4-5
9.Міхаліна І. Якість сільськогосподарської продукції - необхідна складова аграрної реформи // Вісник Національної академії державного управління при Президентові України. -2004. -№ 3. - С. 230-235
10. Статистичний щорічник України за 2002 рік. - Держ. комітет статистики України. -К.: Консультант, 2003. -663 с.
11. Статистичний щорічник України за 2003 рік; Держ. комітет статистики України. -К.: Консультант, 2004. -631 с.
Дополнительная информацияГод написания: 2009
Заказ Заказать Купить «Першочергові заходи щодо підвищення якості та безпеки української харчової продукції»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Управління якістю продукції на підприємстві
  • Комплексні системи управління якістю продукції на підприємстві
  • Ефективність і шляхи підвищення якості продукції
  • Правове забезпечення якості та безпеки харчових продуктів і продовольчої сировини
  • Ефективність і шляхи підвищення якості продукції
  • Підвищення якості продукції
  • Контроль якості продукції та його значення в загальній системі управління якістю
  • Державний захист працівників суду і правоохоронних органів
  • БАГАТОСПРЯМОВАНИЙ ВПЛИВ ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ ПРОДУКЦІЇ НА КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ ВАТ „...”
  • БАГАТОСПРЯМОВАНИЙ ВПЛИВ ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ ПРОДУКЦІЇ НА КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ ВАТ „...”
Cгенерировано за 0.220916 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...