Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Загальна характеристика організаційної і господарської діяльності ресторану "Васильок"» (ID:41516)

| Размер: 184 кб. | Объем: 49 стр. | Стоимость: 70 грн. | Добавлена: 11.10.2010 | Код продавца: 5 |
СодержаниеЗміст
Вступ 4
1. Загальна характеристика організаційної і господарської діяльності ресторану "Васильок" 6
2. Організація матеріально-технічного забезпечення підприємства готельно-ресторанного бізнесу 11
3. Аналіз матеріально-технічного постачання ресторану 16
4. Удосконалення системи матеріально-технічного
постачання і його організаційно-економічна ефективність 28
Висновки та пропозиції 36
Список використаних джерел 38
Додатки 40
Додаток 7 47
Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
ЛитератураСписок використаних джерел
1. Берсуцкий Я. Г., Дугинская И. А., Дугинский Б. Л. Анализ хозяйственной деятельности предприятия: Учеб. пособ. — Донецк: ДИЭХП, 2000. — 180 с.
2. Богущева В. И. Бары и рестораны. Искусство обслуживания. Серия «Учебники и учебные пособия». Ростов-на-Дону: «Феникс», 1999 - 352 с.
3. Введення в проектний аналіз: Практикум / Чернівецький національний ун-т ім. Юрія Федьковича / С. В. Ксьондз. — Чернівці: Рута, 2001. - 100 с.
4. Єлейко Я. І., Кандибка О. М., Лапішко М. Л., Смовженко Т. С. Основи фінансового аналізу. - Львів: Львівський банківський інститут Національного банку України, 2000. - 141 с.
5. Коршунов Н. В. Организация обслуживания в ресторанах.— М.: Высшая школа, 1980.
6. Кравченко Л. И. Анализ хозяйственной деятельности в торговле: Учебник. — Минск: Вышэйшая шк., 1995. — 415 с.
7. Любушин Н. П., Лещева В. Б. Анализ финансово-экономической деятельности предприятия: Учеб. пособие. — М.: ЮНИТИ-ДАНА, 1999. — 471 с.
8. Мазаракі А. А., Лігоненко Л. О., Ушакова Н. М. Економіка торговельного підприємства: Підручник. - К.: Хрещатик, 1999. — 798 с.
9. Мазаракі А.А., Лігоненко Л.О., Ушакова Н.М. Економіка торговельного підприємства. – К.: Хрещатик, 1999. – 800 с.
10. Матюшенко І.Ю. Основи фінансового менеджменту: Навчальний посібник. — Київ: Центр навчальної літератури, 2003. — 220 с.
11. Методические указания к выполнению курсового проекта «Горячий цех предприятия общественного питания». Сост. Вуколова М.В., М.: Изд-во Рос. экон. Акад., 1995.
12. Надежин Н. А. и др. Современный ресторан и культура об¬служивания. — М.: Экономика, 1980.
13. Николаева Т. И. Адаптация торговли к условиям рынка. - Екате¬ринбург: УГЭУ, 1999. – 264с.
14. Никуленкова Т.Т., Маргелов В.Н. Проектирование предприятий общественного питания. - М. «Экономика» 1987.
15. Панкратов Ф. Г., Серегина Т. К. Коммерческая деятельность: Учеб¬ник. - М.: Информ. центр «Маркетинг», 2001. – 348с.
16. Половцева Ф.П. Коммерческая деятельность: Учебник. – М.: ИНФРА-М, 2000. – 248с.
17. Радченко Л. А. Организация производства на предприятиях питания. – Ростов н/Д: «Феникс», 2001. – 352 с.
18. Семернікова I.О., Мешкова-Кравченко Н.В. Економіка підприємства: Навчальний посібник. - Херсон: ОЛДІ-плюс, 2003. - 312 с.
19. Справочник технолога общественного питания. — М.: Экономи¬ка, 1984.
20. Станкевич Г. П. , Донцова К. Г. Справочник молодого официанта. М.: Высшая школа. 1989 г. – 328 с.
21. Усов В.В. Организация обслуживания в ресторанах. Учебник. М.: Высшая школа, 1990. – 208 с.
22. Фасоляк Н.Д. Управление производственными запасами. – М.; Экономика, 1998. – 271 с.
23. Шандезон Ш., Лансестр А. Методы продажи. - М.: Прогресс-Универс, 1999. – 428с.
Дополнительная информацияГод написания: 2009
Заказ Заказать Купить «Загальна характеристика організаційної і господарської діяльності ресторану "Васильок"»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Організація продовольчого постачання підприємств ресторанного бізнесу
  • Організація продовольчого постачання підприємств
  • Організація виробництва на прикладі ресторану «Хрещатик»
  • Оцінка діяльності підприємства ресторанного господарства
  • Оцінка діяльності підприємства ресторанного господарства
  • АНАЛІЗ ТА ОЦІНКА ЕФЕКТИВНОСТІ ГОСПОДАРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ТОВ „...”
  • АНАЛІЗ ТА ОЦІНКА ЕФЕКТИВНОСТІ ГОСПОДАРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ТОВ „...”
  • Аналіз організаційних структур управління сучасними підприємст-вами в Україні (на прикладі ТОВ “ Зоя”
  • Підприємства громадського харчування як складова туристичної індустрії України
  • Оцінка конкурентних позицій туристичного підприємства на регіональному ринку послуг
Cгенерировано за 0.258386 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...