Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «„Організація приміщень культурно-масового обслуговування”» (ID:41462)

| Размер: 5402 кб. | Объем: 36 стр. | Стоимость: 70 грн. | Добавлена: 11.10.2010 | Код продавца: 5 |
СодержаниеЗміст
Вступ

Розділ І. Теоретичні аспекти дослідженої теми
1.1. Особливості технологічного процесу обслуговування
1.2. Обслуговування банкетів-прийомів

Розділ ІІ. Аналіз сучасного економічного стану ВАТ Туристичний комплекс „Пролісок”
2.1. Аналіз трудових ресурсів
2.2 Аналіз собівартості готельних послуг
2.3. Виконання фінансового плану

Розділ ІІІ. Технологія ресторанних послуг підприємства
3.1. Загальна характеристика підприємства громадського харчування ВАТ Туристичний комплекс "Пролісок"
3.2. Технологічні процеси підприємства громадського харчування
3.3. Технологічний процес обслуговування

Висновок

Джерела та література
Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
ЛитератураДжерела та література.

1. Агафонова Л. Г., Радова Л. В. Ділова гра: “Бізнес-план готельного комплексу” - К., 1998
2. Мельник Н. П., Мельник О. П. Організація приміщень готельного осподарства. – К., 1998
3. Пересічний М. І. Масове харчування, готельне господорство і туризм в умовах ринкових відносин. - К., 1997
4. Чудновский А. Д., Агеева О. А. Гостиничный и туристический бизнес. – М., 1998
5. Положення і посадові інструкції працівників готелів.
6. Інформація з мережі Internet : www.meta-ukraine.kiev.ua
7. Інформація з мережі Internet: www.tourism.kiev.ua
8. Ковешников В.С., Бунтова Н.В. Проблеми підвищення ефективності управління готельним господарством в сучасних умовах. // Туризм на порозі ХХІ ст.: освіта, культура, екологія: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (18-20 жовтня 1999 р. м. Київ). – К.: Вид-во “КІТЕП“, 1999. – 268 с.
Дополнительная информацияГод написания: 2009
Заказ Заказать Купить «„Організація приміщень культурно-масового обслуговування”»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Теорія масового обслуговування в задачах маркетингу
  • Організація спортивно-рекреаційних приміщень при готельних комплексах
  • Організація роботи приміщеннь і підприємств побутового обслуговування в готельному господарстві
  • Організація харчування туристів в готельному комплексі на прикладі ВАТ “Готельний комплекс “Русь”
  • Особливості харчування туристів у закладах ресторанного господарства в ГК
  • ТЕХНОЛОГІЯ СПОРТИВНО-РЕКРЕАЦІЙНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ
  • Організація обслуговування
  • Конспект з предмету Організація ресторанного господарства
  • Особливості організації та проведення масових туристських заходів з активного туризму
  • Організація харчування туристів в Україні
  • Технологія обслуговування на житлових поверхах готелю на прикладі готелю "Назва"
Cгенерировано за 0.136210 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...