Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

Тема: «Загальні технології харчового виробництва » (ID:32321)

| Размер: 25 кб. | Объем: 15 стр. | Стоимость: 55 грн. | Добавлена: 28.04.2010 | Код продавца: 2 |
Содержание1. Виробництво макаронних виробів. Їх якісні показники. Стандарт на макаронні вироби 3
2. Мета замочування зерна. Для чого проводиться дизенфекція зерна? 8
3. Основні технологічні стадії приготування сухих вин. Умови оптимального здійснення процесу 10
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 15

Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Заказ Заказать Купить «Загальні технології харчового виробництва »
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Конспект з дисципліни: Технологія харчових виробництв
  • Контрольна робота з теорії економічного аналізу
  • Вплив матеріалів і технології виробництва на формування споживчих властивостей і якості товарів
  • Контрольна робота економічний аналіз
  • Світові автоматизовані технології швейного виробництва і їх технічне забезпечення
  • Сутність та значення наукової організації праці. Основні напрямки впровадження заходів по НОП
  • Сутність та значення наукової організації праці. Основні напрямки впровадження заходів по НОП
  • Сучасні методи і засоби проектування інформаційних систем КАSE-технологій
  • Система технологій
  • Система планування інновацій на підприємствах харчової промисловості
  • Технологія виробництва макаронних виробів у міні підприємствах
Cгенерировано за 0.157375 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів