Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Загальні технології харчового виробництва » (ID:32321)

| Размер: 25 кб. | Объем: 15 стр. | Стоимость: 55 грн. | Добавлена: 28.04.2010 | Код продавца: 2 |
Содержание1. Виробництво макаронних виробів. Їх якісні показники. Стандарт на макаронні вироби 3
2. Мета замочування зерна. Для чого проводиться дизенфекція зерна? 8
3. Основні технологічні стадії приготування сухих вин. Умови оптимального здійснення процесу 10
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 15

Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Заказ Заказать Купить «Загальні технології харчового виробництва »
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Конспект з дисципліни: Технологія харчових виробництв
  • Контрольна робота з теорії економічного аналізу
  • Вплив матеріалів і технології виробництва на формування споживчих властивостей і якості товарів
  • Контрольна робота економічний аналіз
  • Світові автоматизовані технології швейного виробництва і їх технічне забезпечення
  • Сутність та значення наукової організації праці. Основні напрямки впровадження заходів по НОП
  • Сутність та значення наукової організації праці. Основні напрямки впровадження заходів по НОП
  • Сучасні методи і засоби проектування інформаційних систем КАSE-технологій
  • Система технологій
  • Система планування інновацій на підприємствах харчової промисловості
  • Технологія виробництва макаронних виробів у міні підприємствах
Cгенерировано за 0.165949 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...