Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Загальні технології харчових виробництв » (ID:32179)

| Размер: 31 кб. | Объем: 20 стр. | Стоимость: 60 грн. | Добавлена: 28.04.2010 | Код продавца: 2 |
Содержание1. Напрями забезпечення ефективності виробництва (принцип оптимального варіанта і оптимізації технологічних процесів) 3
2. Вітаміни. Розподіл їх згідно з розчинністю. Фактори, що зумовлюють руйнування вітамінів — вплив кисню, світла, солей важких металів, теплової обробки. Стабілізація вітамінів. 10
Література 20
Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Заказ Заказать Купить «Загальні технології харчових виробництв »
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Підприємства й організації з матеріально-технічного забезпечення харчових виробництв
  • Конспект з дисципліни: Технологія харчових виробництв
  • Контрольна з економіки підприємства
  • Контрольна з економіки аграрного підприємства
  • Роль рослинних харчових волокон (пектин, клітковина) у раціоні людини
  • Гігієна харчування
  • Правове забезпечення якості та безпеки харчових продуктів і продовольчої сировини
  • Основи фізіології і гігєни харчування
  • Контрольна робота БЖД
  • Порівняльна характеристика асортименту та якості консервованих огірків вітчизняного та зарубіжного виробництва
  • Методи контролю харчових виробництв (МКХВ)
Cгенерировано за 0.145646 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...