Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Функції інновацій та впровадження їх в інноваційний проект на підприємстві (на прикладі підприємства харчової промисловості)» (ID:30596)

| Размер: 103 кб. | Объем: 58 стр. | Стоимость: 60 грн. | Добавлена: 17.02.2010 | Код продавца: 3 |
СодержаниеВСТУП 3
РОЗДІЛ I 5
ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ УПРАВЛІННЯ ІННОВАЦІЙНОЮ ДІЯЛЬНІСТЮ ПІДПРИЄМСТВА 5
1.1. Інноваційна діяльність як об’єкт управління 5
1.2. Інноваційний менеджмент як система 8
1.3. Оцінка ефективності інноваційної діяльності 12
Висновок до розділу I 18
РОЗДІЛ II 20
АНАЛІЗ ІННОВАЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА 20
2.1. Фінансово-економічна характеристика підприємства 20
2.2. Аналіз обсягів прибутку і рівня рентабельності підприємства 22
2.3. Оцінка фінансового стану та виявлення проблемних питань інноваційної діяльності підприємства 27
Висновок до розділу II 33
РОЗДІЛ III 34
РОЗРОБКА ІННОВАЦІЙНОЇ МОДЕЛІ РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВА 34
3.1. Вдосконалення організаційно-економічного механізму інвестиційно-інноваційної діяльності підприємства 34
3.2. Напрямки збалансованого управління активами підприємства 36
3.3. Сучасні проблеми та перспективи розвитку кондитерської фабрики 41
Висновок до розділу III 48
ВИСНОВКИ 50
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 52
ДОДАТКИ 56

Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
ЛитератураСПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ

1. Закон України “ Про інноваційну діяльність”. – №40-1V від 04.07.2002р.
2. Постанова «Про порядок формування та використання коштів Державного інноваційного фонду» від 6 серпня 1998 р. №1242.
3. Антонюк Л.Л. Поручник А.М. Савчук В.С. Інновації: теорія механізм розробки та комерціалізації: Монографія. - К.: КНЕУ 2003. - 394 с.
4. Балабанов И.Т. Инновационный менеджмент. - СПб.: Питер 2001.- 304с.
5. Валдайцев С.В. Управление инновационным бизнесом. Учебное пособие для вузов. – М.: Юнити-Дана 2001. – 343 с.
6. Василенко В.О. Шматько В.Г. Інноваційний менеджмент: Навч. посібник. – Вид. 3-є вип. та доп. – К.: Центр навч. літ. 2005. – 440 с.
7. Воркут Т.А. Проектний аналіз. – К.: Український центр духовної культури 2000. – 197 с.
8. Волков О.В. Экономика предприятия: Учебник. 2-е изд. перераб. и доп. - М.: ИНФРА-М 2000.
9. Гриньов А.В. Оцінка інноваційного потенціалу підприємства: Проблеми науки. №12/2003р. с.12-17.
10. Гринев В.Ф. Инновационный менеджмент: Учеб.пособие. – 2-е изд. стереотип. – К.: МАУП 2001. – 152 с.
11. Гунин В.Н. Баранчеев В.П. Устинов В.А. Ляпина С.Ю. Управление инновациями: 17-модульная программа для менеджеров «Управление развитием организации». – М.: Инфра-М 1999. – 328 с.
12. Завлин П.Н. Казанцев А.К. Миндели Л.Э. Инновационный менеджмент: Учебное пособие. - СПб.: Наука 2000.
13. Іванілов О.С. Таряник О.М. Інноваційний потенціал підприємства. Економіка фінанси право. №12/2004р. с.5-7.
14. Ильенкова С.Д. Инновационный менеджмент.Учебник. -М.:Юнити 1997
15. Ковалев Г.Д. Инновационные коммуникации: Учебн.пособ.- М.: ЮНИТИ-ДАНА 2000.
16. Ковалев Г.Д. Основы инновационного менеджмента: Учеб для вузов/ под редак. Швандара В.А. – М.: ЮНИТИ-ДИАНА 1999г.
17. Кравченко М.О. Кадрова складова інноваційного потенціалу. Маркетинг в Україні. - №1/2001. с.36 - 38.
18. Краснокутська Н.В. Інноваційний менеджмент: Навч.посіб. - К.: КНЕУ 2003. - 504с.
19. Кремнев Г.Р. Управление производительностью и качеством: 17-модуль-ная программа для менеджеров «Управление развитием организации». Модуль 5. – М.: ИНФРА–М 2000. – 256 с.
20. Круглава Н.Ю. Инновационный менеджмент. - М.: Ступень 1996.
21. Ладник В. Управління інноваційним потенціалом підприємства в умовах перехідної економіки: проблеми і досвід. Економіст. №12/2001р. с.52-57.
22. Любімов В.І. Дослідження сутності та змісту інноваційного розвитку промислових підприємств.//Держава та регіони. -2006. -№4. - 210-214с.
23. Мартюшева Л.С. Калишева В.О. Інноваційний потенціал підприємства як об єкт економічного дослідження. Фінанси підприємств. №10/2002р.
24. Мараховський Д.В. Ринкова ціна на кондитерські вироби. // Бізнес. - 2000 -№39 с. 12-15
25. Максимов Ю. Митяков С. Митякова О. Методика оценки инновацион-ного потенциала учебно-научно-инновационного комплекса многопро-фильного технического университета. Инновации. № 2/2004г. с. 51-55.
26. Морозов Ю.П. Инновационный менеджмент: Учебн.пособ. - М.: ЮНИТИ-ДАНА 2000.
27. Микитюк П.П. Інноваційний менеджмент: Навчальний посібник. - Тернопіль: Економічна думка 2006. – 295 с.
28. Мясникович М.В. Научные основы инновационной деятельности. – Мн.: ИООО «Право и экономика» 2003. – 279 с.
29. Оголева Л.Н. Инновационный менеджмент: Учебн.пособ.- М.: ИНФРА-М 2001.
30. Павленко І.А. Гончарова Н.П. Швиданенко Г.О. Економіка та органі-зація інноваційної діяльності: Навч.-метод. посібник для самост. вивч. дисц. - К.: КНЕУ 2002. - 150 с.
31. Портер М. Конкуренция: Учеб.пособие / Пер. с англ. – М.: Идз. Дом Вильямс 2000. – 495 с.
32. Поршнев А.Г. Румянцева З.П. Саломатин Н.А. Управление органи-зацией: Ученик. - 2-е изд. перераб. и доп. — М.: ИНФРА-М 2000.
33. Савчук А.В. Особенности экономической оценки и выбора нновационных проектов. //Актуальні проблеми економіки. – 2003. – № 1. – 69-74 с.
34. Самбрус Н. Промислово торгівельний огляд кондитерської промисло-вості. // Бізнес. - 200 - №48 с 13-16.
35. Серий В. Галузевий огляд виробників обладнання для харчової промисловості. // Бізнес. -2000 - №6гс 22-24.
36. Скаршевський В. Новітні технології - в практику кондитерських виробів //Харчова промисловість. - 2001 - №18гс. 10-12.С. 25-28.
37. Турило А.М. Зінченко О.А. Інновації: сутність і теоретичні характер-ристики //Актуальні проблеми економіки. – 2005. – № 5. – 76-79с.
38. Фатхутдинов Р.А. Инновационный менеджмент. Учебник 4-е изд. – СПб.: Питер 2003. – 400 с.
39. Фатхутдинов Р.А. Организация производства: Учебник. - М.: ИНФРА-М 2000.
40. Федонін О.С. Рєпіна І.М. Олексик О.І. Потенціал підприємства: формування та оцінка: Навч. посібник. - К.:КНЕУ 2003. - 316с.
41. Хендриксен Е.С. Ван Бреда М.Ф. Теория управленческого учета: Перев. с англ./Под ред. Я.В.Соколова. - М.: Финансы и статистика 2002.- 141с.
42. Хотяшева О.М. Инновационный менеджмент: Учеб. пособие. – СПб.: Питер 2005. – 318 с.
43. Чухрай Н. Патора Р. Товарна інноваційна політика: управління інно-ваціями на підприємстві. – К.: Кондор 2006. – 398 с.
Дополнительная информация4151
Рік написання: 2009
Заказ Заказать Купить «Функції інновацій та впровадження їх в інноваційний проект на підприємстві (на прикладі підприємства харчової промисловості)»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Система планування інновацій на підприємствах харчової промисловості
  • Територіальна організація харчової промисловості
  • Стратегічне бюджетування в системі управління підприємством харчової промисловості (выпускная работа бакалавра)
  • Стратегічне бюджетування в системі управління підприємством харчової промисловості (бакалаврская работа)
  • Контрольна робота з інноваційного менеджменту
  • Динаміка виробництва продуктів харчування і їх реалізація на ринку
  • Контрольна робота з менеджемнту (інноваційного)
  • Інноваційний менеджмент (контрольна робота)
  • Контрольна з інноваційного менеджменту
  • Стратегічне бюджетування в системі управління підприємствами харчової промисловості
  • Сутність інноваційного менеджменту на підприємстві та роль науково-дослідних та дослідно-конструкторських розробок у конкурентній боротьбі
Cгенерировано за 0.162644 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...