Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Особливості організації та управління сучасними готельними та ресторанними ланцюгами» (ID:30488)

| Размер: 24 кб. | Объем: 23 стр. | Стоимость: 75 грн. | Добавлена: 17.02.2010 | Код продавца: 3 |
Содержание
Вступ 2
1. Готельний сервіс: поняття та різновиди організації 4
2. Готельні ланцюги: стан і перспективи розвитку 7
3. Процес укрупнення готельних ланцюгів 10
4. Ресторанне господарство: сутність та особливості 13
5. Розвиток ресторанних мереж (ланцюгів) 17
Висновки 20
Використана література 22

Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Литература1. Ваген Л. Гостиничный бизнес: Учебное пособие. – Ростов-на-Дону: Феникс 2007. – 416 с.
2. Гончарова В.Н. Голощапова Е.Я. Товароведение пищевых продуктов -М.: Экономика 2005. – 178 с.
3. Дехтярь Г. Лицензирование и сертификация в туризме. – М.: Финансы и статистика 2003. – 107 с.
4. Доцяк В.С. Українська кухня. Технологія приготування страв. – К.: Вища школа 2006. – 552 с.
5. Закон України «Про туризм»: За станом на 20 січня 2003 р. / Верховна Рада України. – К.: Парламентське видавництво 2003. – 20 с.
6. Любіцева О.О. Методика розробки турів: Навчальний посібник. – К.: Альтерпрес 2003. – 208 c.
7. Надежин Н.А. и др. Современный ресторан и культура обслуживания. – М.: Экономика 2003. – 128 с.
8. Наказ Міністерства економіки та з питань європейської інтеграції України №219 від 24.07.2002 «Про затвердження Правил роботи закладів (підприємств) ресторанного господарства».
9. Основы туристической деятельности: Учебник / Г.И. Зорин Е.Н. Ильина и др. – М.: Советсткий спорт 2007. – 409 с.
10. Посуда и инструменты для предприятий общественного питания и торговли. Каталог. – М.: Реклама 2003. – 182 с.
11. «Про Основні напрями розвитку туризму в Україні до 2010 року»: Указ Президента України // Сайт Президента України (www.president.gov.ua).
12. Сокол Т.Г. Організація туристичної діяльності в Україні: Навч.посібник. – К.: Рокор 2006. – 200 с.
13. Справочник. Оборудование предприятий общественного питания. – К.: Техніка 2005. – 176 с.
14. Экономика современного туризма. Рыночное регулирование. Основы управления и маркетинг. Бухгалтерский учет и налогообложение (Под ред. Г.А. Карповой). – М.-СПб: Изд. Торг. дом «Герда» 2005. – 387 с.
Дополнительная информация4095
Рік написання: 2009
Заказ Заказать Купить «Особливості організації та управління сучасними готельними та ресторанними ланцюгами»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Курсова робота з готельного господарства
  • Організація обслуговування в ГТК
  • Організація обслуговування в ГТК
  • Удосконалення системи управління персоналом підприємства
  • Особливості оцінки управління людськими ресурсами в організації
  • Організація обслуговування в готельно-туристичному комплексі
  • Організаційне проектування системи управління персоналом
  • Управління конфліктами в організації
  • Напрями управління персоналом організації
  • Особливості управління і функціонування міжнародних форм підприємств
  • Організація харчування туристів в готельному комплексі на прикладі ВАТ “Готельний комплекс “Русь”
Cгенерировано за 0.133250 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...