Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Організація обслуговування» (ID:30377)

| Размер: 19 кб. | Объем: 13 стр. | Стоимость: 40 грн. | Добавлена: 17.02.2010 | Код продавца: 3 |
СодержаниеВступ 2
1. Додаткові послуги закладів ресторанного господарства 4
2. Загальні правила подачі холодних закусок у закладах ресторанного господарства високого класу 8
3. Методи подачі «в стіл» коротка характеристика обслуговування однієї особи 11
Висновки 12
Використана література 13


Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Литература1. Беляев М.И Винокуров Г.А. Черевко А.И. Производство полуфабрикатов для предприятий общественного питания. – М.: Экономика 2003. – 184 с.
2. Бруннек Н.И. Морозова И.Н. Рыбная кухня. – М.: Легкая промышленность 2005. – 288 с.
3. Гамоля Н. Клієнт не дозрів // Український дiловий тижневик Контракти . – №09 вiд 28.02.2005. – С. 12 – 14.
4. Гончарова В.Н. Голощапова Е.Я. Товароведение пищевых продуктов -М.: Экономика 2005. – 178 с.
5. Довигон Ж. Как украшать блюда. – М.: Интербук 2003. – 208 с.
6. Доцяк В.С. Українська кухня. Технологія приготування страв. – К.: Вища школа 2006. – 552 с.
7. Ищенко С. Этика и эстетика домашней кухни. – Харьков: Интербук 2003. – 236 с.
8. Карсекіна В.В. Скрипка Л.М. Страви української кухні. – К.: Вища школа 2003. – 184 с.
9. Кенгис Р.П. Домашнее приготовление тортов пирожных печенья пряников пирогов. – М.: Агропромиздательство 2004. – 240 с.
10. Надежин Н.А. и др. Современный ресторан и культура обслуживания. – М.: Экономика 2003. – 128 с.
11. Наказ Міністерства економіки та з питань європейської інтеграції України №219 від 24.07.2002 «Про затвердження Правил роботи закладів (підприємств) ресторанного господарства».
12. Посуда и инструменты для предприятий общественного питания и торговли. Каталог. – М.: Реклама 2003. – 182 с.
13. Сборник рецептур блюд и кулинарных изделий. – М.: Экономика 2007. – 624с.
14. Справочник. Оборудование предприятий общественного питания. – К.: Техніка 2005. – 176 с.
Дополнительная информация4047
Рік написання: 2009
Заказ Заказать Купить «Організація обслуговування»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Організація харчування туристів в готельному комплексі на прикладі ВАТ “Готельний комплекс “Русь”
  • Особливості харчування туристів у закладах ресторанного господарства в ГК
  • Особливості обслуговування іноземних туристів в готелях
  • Підвищення ефективності служб обслуговування в підприємстві готельного господарства .
  • Організація обслуговування побутових приладів (на прикладі сервісного центру)
  • Організація роботи служби обслуговування в підприємстві готельного господарства (на прикладі)
  • Організація обслуговування
  • ОРГАНІЗАЦІЯ ПРИМІЩЕНЬ ДЛЯ ПОБУТОВОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ НА ПОВЕРХАХ ГОТЕЛЮ
  • ОРГАНІЗАЦІЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ НА ЖИТЛОВИХ ПОВЕРХАХ ГОТЕЛЮ
  • Організація соціального обслуговування одиноких непрацездатних громадян
  • Соціальне обслуговування як складова соціального захисту одиноких непрацездатних громадян
Cгенерировано за 0.138842 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...