Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

Тема: «Технологія булочних виробів зниженої калорійності для дієтичного харчування» (ID:30317)

| Размер: 53 кб. | Объем: 59 стр. | Стоимость: 200 грн. | Добавлена: 17.02.2010 | Код продавца: 3 |
СодержаниеВступ 4
Розділ І. Теоретичні аспекти досліджуваної теми 7
1.1. Значення роль місце в харчуванні страв цієї теми. Класифікація страв 7
1.2. Огляд наукових досліджень 10
Розділ ІІ. Аналіз проблеми що вивчається на прикладі конкретного об’єкту 2.1. Характеристика досліджуваного закладу 13
2.2. Аналіз існуючого асортименту і технології вибраної групи товарів 21
Розділ ІІІ. Розробка рекомендацій і заходів поставлених проблем 3.1. Характеристика нової технології 40
3.2. Переваги нових технологій порівняти хімічний склад традиційної і нової технології 46
3.3. Розробка нормативної документації на нову продукцію 51
Висновки і пропозиції 54
Список використаної літератури 56
Додатки 59

Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Литература1. Васильєва О.О. Технологія напівфабрикату на основі топінамбура для солодких збивних страв: Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. – Х. 2005. – 18 с.
2. Воюш О.Ю. Управление капитальными вложениями пищевого предприятия // Хлебопродукты. – 1996. – № 5. – С. 17 – 25.
3. Гигиена питания /Ванханен В.Д Майструк П.Н. Столмакова АИ. и др/. – К.: Здоров я 1980. – 304 с.
4. Грищук Б. Творці солодкого дива: Хмельницькій кондитерській фабриці – 70 років. – Хмельницький: Поділля 1998. – 79 с.
5. Губа Н.И. Смоленский Б.Л. Диетическое питание и кулинария в домашних условиях. – Днепропетровск: «Січ» 1992. – 326 с.
6. Дорохович В. Олексієнко Н. Вплив фруктози та сахарози на зберігання пряників // Харчова та переробна промисловість – 1999. – № 5 6. – С. 24 – 25.
7. Дорохович В.В. Розробка раціональних технологій діабетичних борошняних кондитерських виробів на основі фруктози: Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 Київ. держ. торг.-екон. ун-т. – К. 2000. – 20 с.
8. Дорохович В.В. Калакура М.М. Системний підхід при розробці раціональних технологій діабетичних борошняних кондитерських виробів на фруктозі //Матеріали шостої міжнарод. наук.-техн. конференції. (Київ УДУХТ 2000 р.). – С.73.
9. ДСТУ 2418:2003. Концентрати харчові. Загальні технічні умови / В... Докука (розроб.). – Офіц. вид. – К.: Держспоживстандарт України 2004. – ІІІ 8с. – (Національний стандарт України).
10. ДСТУ 3718-98. Концентрати харчові. Солодкі страви. Желе муси пудинги концентрати молочні: Загальні технічні умови. – Введ. 1999.01.01.- Офіц. вид. – К.: Вид-во Держстандарту України 1998. – Різн. паг. – (Державний стандарт України).
11. Іоргачова К.Г. Наукові основи технологій кондитерських виробів з використанням функціональних рослинних добавок: Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 Одес. нац. акад. харч. технологій. – О. 2004. – 37 с.
12. Іоргачова К.Г. Селіванська І.О. Толстих В.Ю. Соєве молоко у виробництві помадних цукерок // Холодильна техніка і технологія. – 2001. – №2. – С. 46 – 48.
13. Казаков Е.Д. Биохимия зерна и продуктов его переработки. – М.: Агропромиздат 1989. – 367 с.
14. Калакура М.М. Егорова В.І. Тарасенко Е.В. Ратушенко А.Т. Технология производства кулинарных изделий с использованием овощных и фруктовых порошков // Экспрес-информация. Сер. «Общественное питание». – Вып. 6. – М. 1988. – С. 1 – 25.
15. Квитницкий М.Е. Ратушенко А.Т. Физико-химические показатели качества пюре для изделий обогащённых яблочным порошком //Обществен. питан. в нов. условиях хозяйствов.: Сб. науч. тр. – К.: КТЭИ 1988. – С.101 – 104.
16. Мглинец А. Ловачева Г. Алешина Л. Справочник технолога общественного питания. – М.: ИД «Колос» 2000. – 418 с.
17. Молоканова Л.В. Споживчі властивості нових видів морозива: Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 Київ. держ. торг.-екон. ун-т. – К. 1999. – 18с.
18. Немцова З.С. Основы хлебопечения. – М.: Агропромиздат 1986. – 287 с.
19. Расулов Р.А. Технологія солодких страв з окарою: Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Київський національний торговельно-економічний ун-т. – К. 2004. – 20 с.
20. Ратушенко А.Т. Технологія кондитерських виробів з використанням яблучного порошку: Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 Київ. нац. торг.-екон. ун-т. – К. 2001. – 17 с.
21. Товароведение продовольственных товаров. – М.: Экономика 1982. – 374 с.
Дополнительная информация4010
Рік написання: 2009
Заказ Заказать Купить «Технологія булочних виробів зниженої калорійності для дієтичного харчування»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Сучасні напрями виробництва солодких страв зниженої енергетичної цінності
  • Організація доставки хліба та хлібо-булочних виробів у роздрібну торгівельну мережу та шляхи її удосконалення (на прикладі ТОВ "Назва")
  • Асортимент і класифікація борошняних кулінарних виробів, що виготовляються мініпідприємством
  • Aналіз організації доставки хліба та хлібобулочних виробів у роздрібну торгівельну мережу та шляхи її удосконалення (на прикладі ТОВ "Назва").
  • Технологія виробництва макаронних виробів у міні підприємствах
  • СУТНІСТЬ І ЗАДАЧІ НАУКОВОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПРАЦІ (НОП). ОСНОВНІ НАПРЯМКИ НОП
  • СУТНІСТЬ І ЗАДАЧІ НАУКОВОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПРАЦІ (НОП). ОСНОВНІ НАПРЯМКИ НОП
  • Загальні технології
  • Формування споживчих властивостей варених ковбасних виробів впродовж технологічного процесу
  • Керамічні матеріали та вироби з них. Основні характеристики. Застосування
  • Новітні технології у харчуванні туристів
Cгенерировано за 0.242363 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів