Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Технологія булочних виробів зниженої калорійності для дієтичного харчування» (ID:30317)

| Размер: 53 кб. | Объем: 59 стр. | Стоимость: 200 грн. | Добавлена: 17.02.2010 | Код продавца: 3 |
СодержаниеВступ 4
Розділ І. Теоретичні аспекти досліджуваної теми 7
1.1. Значення роль місце в харчуванні страв цієї теми. Класифікація страв 7
1.2. Огляд наукових досліджень 10
Розділ ІІ. Аналіз проблеми що вивчається на прикладі конкретного об’єкту 2.1. Характеристика досліджуваного закладу 13
2.2. Аналіз існуючого асортименту і технології вибраної групи товарів 21
Розділ ІІІ. Розробка рекомендацій і заходів поставлених проблем 3.1. Характеристика нової технології 40
3.2. Переваги нових технологій порівняти хімічний склад традиційної і нової технології 46
3.3. Розробка нормативної документації на нову продукцію 51
Висновки і пропозиції 54
Список використаної літератури 56
Додатки 59

Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Литература1. Васильєва О.О. Технологія напівфабрикату на основі топінамбура для солодких збивних страв: Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. – Х. 2005. – 18 с.
2. Воюш О.Ю. Управление капитальными вложениями пищевого предприятия // Хлебопродукты. – 1996. – № 5. – С. 17 – 25.
3. Гигиена питания /Ванханен В.Д Майструк П.Н. Столмакова АИ. и др/. – К.: Здоров я 1980. – 304 с.
4. Грищук Б. Творці солодкого дива: Хмельницькій кондитерській фабриці – 70 років. – Хмельницький: Поділля 1998. – 79 с.
5. Губа Н.И. Смоленский Б.Л. Диетическое питание и кулинария в домашних условиях. – Днепропетровск: «Січ» 1992. – 326 с.
6. Дорохович В. Олексієнко Н. Вплив фруктози та сахарози на зберігання пряників // Харчова та переробна промисловість – 1999. – № 5 6. – С. 24 – 25.
7. Дорохович В.В. Розробка раціональних технологій діабетичних борошняних кондитерських виробів на основі фруктози: Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 Київ. держ. торг.-екон. ун-т. – К. 2000. – 20 с.
8. Дорохович В.В. Калакура М.М. Системний підхід при розробці раціональних технологій діабетичних борошняних кондитерських виробів на фруктозі //Матеріали шостої міжнарод. наук.-техн. конференції. (Київ УДУХТ 2000 р.). – С.73.
9. ДСТУ 2418:2003. Концентрати харчові. Загальні технічні умови / В... Докука (розроб.). – Офіц. вид. – К.: Держспоживстандарт України 2004. – ІІІ 8с. – (Національний стандарт України).
10. ДСТУ 3718-98. Концентрати харчові. Солодкі страви. Желе муси пудинги концентрати молочні: Загальні технічні умови. – Введ. 1999.01.01.- Офіц. вид. – К.: Вид-во Держстандарту України 1998. – Різн. паг. – (Державний стандарт України).
11. Іоргачова К.Г. Наукові основи технологій кондитерських виробів з використанням функціональних рослинних добавок: Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 Одес. нац. акад. харч. технологій. – О. 2004. – 37 с.
12. Іоргачова К.Г. Селіванська І.О. Толстих В.Ю. Соєве молоко у виробництві помадних цукерок // Холодильна техніка і технологія. – 2001. – №2. – С. 46 – 48.
13. Казаков Е.Д. Биохимия зерна и продуктов его переработки. – М.: Агропромиздат 1989. – 367 с.
14. Калакура М.М. Егорова В.І. Тарасенко Е.В. Ратушенко А.Т. Технология производства кулинарных изделий с использованием овощных и фруктовых порошков // Экспрес-информация. Сер. «Общественное питание». – Вып. 6. – М. 1988. – С. 1 – 25.
15. Квитницкий М.Е. Ратушенко А.Т. Физико-химические показатели качества пюре для изделий обогащённых яблочным порошком //Обществен. питан. в нов. условиях хозяйствов.: Сб. науч. тр. – К.: КТЭИ 1988. – С.101 – 104.
16. Мглинец А. Ловачева Г. Алешина Л. Справочник технолога общественного питания. – М.: ИД «Колос» 2000. – 418 с.
17. Молоканова Л.В. Споживчі властивості нових видів морозива: Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 Київ. держ. торг.-екон. ун-т. – К. 1999. – 18с.
18. Немцова З.С. Основы хлебопечения. – М.: Агропромиздат 1986. – 287 с.
19. Расулов Р.А. Технологія солодких страв з окарою: Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Київський національний торговельно-економічний ун-т. – К. 2004. – 20 с.
20. Ратушенко А.Т. Технологія кондитерських виробів з використанням яблучного порошку: Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 Київ. нац. торг.-екон. ун-т. – К. 2001. – 17 с.
21. Товароведение продовольственных товаров. – М.: Экономика 1982. – 374 с.
Дополнительная информация4010
Рік написання: 2009
Заказ Заказать Купить «Технологія булочних виробів зниженої калорійності для дієтичного харчування»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Сучасні напрями виробництва солодких страв зниженої енергетичної цінності
  • Організація доставки хліба та хлібо-булочних виробів у роздрібну торгівельну мережу та шляхи її удосконалення (на прикладі ТОВ "Назва")
  • Асортимент і класифікація борошняних кулінарних виробів, що виготовляються мініпідприємством
  • Aналіз організації доставки хліба та хлібобулочних виробів у роздрібну торгівельну мережу та шляхи її удосконалення (на прикладі ТОВ "Назва").
  • Технологія виробництва макаронних виробів у міні підприємствах
  • СУТНІСТЬ І ЗАДАЧІ НАУКОВОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПРАЦІ (НОП). ОСНОВНІ НАПРЯМКИ НОП
  • СУТНІСТЬ І ЗАДАЧІ НАУКОВОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПРАЦІ (НОП). ОСНОВНІ НАПРЯМКИ НОП
  • Загальні технології
  • Формування споживчих властивостей варених ковбасних виробів впродовж технологічного процесу
  • Керамічні матеріали та вироби з них. Основні характеристики. Застосування
  • Новітні технології у харчуванні туристів
Cгенерировано за 0.128606 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...