Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Організація інженерно-технічного обслуговування в підприємствах ресторанного господарства» (ID:29464)

| Размер: 223 кб. | Объем: 30 стр. | Стоимость: 125 грн. | Добавлена: 17.02.2010 | Код продавца: 3 |
Содержание
Вступ 2

Розділ І. Теоретичні аспекти досліджуваної теми 4
1.1. Ресторанне господарство: сутність та особливості 4
1.2. Сучасні напрямки розвитку ресторанного господарства в Україні 9

Розділ ІІ. Характеристики досліджуваного підприємства 12

Розділ ІІІ. Аналіз роботи досліджуваного підприємства з огляду на організацію інженерно-технічного обслуговування 16
3.1. Організація приймання продуктів 16
3.2. Структура виробництва. Організація робочих місць 18

Розділ ІV. Резерви вдосконалення роботи досліджуваного підприємства 23

Висновки 26

Література 28

Додатки 29

Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Литература
1. Бутейкис Н.Г. Органнизация производства предприятий общественного питання. – М.: Наука 2000.
2. Гостинничный и туристический бизнесс: Учебное пособие. – М.: Асоц.авторов и издателей «Тандем» 1998.
3. Карпова Г.А. Воронцова М.Г. Экономика современного туризма. – М.- СПб: «Герда» 1998.
4. Коршунов Н.В. Организация обслуживания в ресторанах. – М.: Высш. школа 1995.
5. Кузнєцова Н.М. Основи економіки готельного та ресторанного гостподарства. – К.: Наукова думка 1997.
6. Лесник А.Л. Чернышев А.В. Практика маркетинга в гостиничном и ресторанном бизнесе. – М.: АР «Товарищ» 2000.
7. Менеджмент гостиничного и ресторанного обслуживания. – М.: РМАТ 1997.
8. Новолодская С.Л. Ресторанное и гостиничное дело / Учеб.-метод. пособие. – Чита: ЗИП 1998.
9. Сокол Т.Г. Організація туристичної діяльності в Україні: Навч.посібник. – К.: Рокор 2001.
10. Соколова М.В. История туризма. – М.: Дело 2002.
11. Усов В.В. Организация обслуживания в ресторанах. – М.: Высш. шк. 1997.
12. Энциклопедия туризма: Справочник /Авт-сост. И.В.Зорин В.А.Квартальнов. – М.: Финансы и статистика 2001.
13. Інтернет-сайт Державного комітету статистики України (http://www.ukrstat.gov.ua/).
Дополнительная информация3529
Рік написання: 2008
Заказ Заказать Купить «Організація інженерно-технічного обслуговування в підприємствах ресторанного господарства»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Організація інженерно-технічного обслуговування в готельному господарстві1
  • Організація інженерно-технічного обслуговування в готельному господарстві
  • Вдосконалення організації енергетичного господарства в готельному господарстві
  • Удосконалення інженерно-технічного обслуговування та ремонтних робіт на підприємстві в сучасних умовах (на матеріалах туристичної фірми “Каштан)
  • Конспект з предмету Організація ресторанного господарства
  • Організація ремонтного господарства на підприємстві
  • Вдосконалення обслуговування на підприємствах ресторанного бізнесу (на прикладі будь-якого ресторану Києва)
  • ВПРОВАДЖЕННЯ ТЕХНОЛОГІЧНИХ НОРМАТИВІВ НА ПРИБИРАННЯ І ОСНАЩЕННЯ ГОТЕЛІВ
  • ВПРОВАДЖЕННЯ СУЧАСНИХ ФОРМ ОРГАНІЗАЦІЇ ВИРОБНИЦТВА НА ПІДПРИЄМСТВІ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
  • Вдосконалення організації виробництва продукції на підприємствах ресторанного господарства
  • Організація обслуговування ресторанного господарства
Cгенерировано за 0.578465 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...