|
-
Облік готової продукції її відвантаження та результатів реалізації (на базі підприємства)
1. Характеристика підприємства 3
2. Технологія обліку готової продукції її відвантаження та результатів реалізації. 5
3. Характеристика первинних документів обліку готової продукції її відвантаження та результатів реалізації. 9
4. Технологія синтетично і аналітичного обліку готової продукції її відвантаження та результатів реалізації. 14
5. Характеристика вихідних документів обліку готової продукції її відвантаження та результатів реалізації. 15
Висновки 17
Література 19
Додатки 21
-
Особливості оцінки та обліку наявності і руху готової продукції на підприємстві
Вступ 3
1. Теоретичні аспекти обліку готової продукції, робіт, послуг 5
1.1. Економічна природа готової продукції: обліковий аспект 5
1.2. Класифікація готової продукції (робіт, послуг) в бухгалтерському обліку 15
2. Особливості визнання, оцінки та обліку наявності і руху готової продукції на підприємстві 18
2.1. Економічна характеристика діяльності ЗАТ „Случ” 18
2.2. Загальні аспекти організації обліку на підприємстві 26
2.3. Методологія обліку готової продукції, робіт, послуг 29
2.3.1. Порядок визначення первісної вартості готової продукції (робіт, послуг) 29
2.3.2. Документування операцій з руху готової продукції (робіт, послуг) 31
2.3.3. Синтетичний та аналітичний облік готової продукції 33
2.3.4. Відображення інформації про готову продукцію (роботи, послуги) в облікових регістрах та розкриття інформації у фінансовій звітності. 39
2.4. Методика проведення інвентаризації готової продукції, робіт, послуг 42
3. Пропозиції з удосконалення обліку готової продукції, робіт, послуг 48
Висновки 50
Список використаних джерел: 53
-
ОБЛІК РЕАЛІЗАЦІЇ ГОТОВОЇ ПРОДУКЦІЇ, РОБІТ, ПОСЛУГ
ВСТУП 3 Розділ I. Теоретичні основи обліку реалізації готової продукції, робіт, послуг. 5 1.1. Поняття, класифікація та завдання обліку реалізації готової продукції, робіт, послуг 5 1.2. Характеристика рахунків, призначених для обліку реалізації готової продукції, робіт, послуг 8 Розділ II. Облік реалізації готової продукції, робіт, послуг 11 2.1. Порядок формування первісної вартості готової продукції, робіт, послуг 11 2.2. Документування господарських операцій, пов’язаних з рухом готової продукції 14 2.3. Організація аналітичного обліку реалізації готової продукції, робіт, послуг 17 2.4. Бухгалтерське відображення операцій, пов’язаних з реалізацією готової продукції, робіт, послуг 19 Розділ III. Автоматизація обліку реалізації готової продукції, робіт, послуг. 30 ВИСНОВКИ 35 Список використаних джерел 38 Додатки 40
-
Облік і аналіз реалізації готової продукції (робіт, послуг)
ЗМІСТ:
Вступ....................................................................................................................3
Розділ 1. Теоретичні аспекти обліку готової продукції, робіт, послуг
1.1. Економічна сутність та трактування поняття „Готова продукція”, „роботи”, „послуги”.........................................................................................................5
1.2. Аналітичний огляд та систематизація наукових поглядів щодо обліку готової продукції (робіт, послуг).....................................................................6
1.3. Класифікація готової продукції (робіт, послуг) в бухгалтерському обліку ...............................................................................................................................23
1.4. Порівняльна характеристика національних та міжнародних стандартів з обліку готової продукції (робіт, послуг).............................................24
Висновки до 1-го розділу................................................................................ 27
Розділ 2. Організація і ведення бухгалтерського обліку готової продукції (робіт, послуг) на ТзОВ „Інтер”
2.1. Організаційно-економічна характеристика ТзОВ „Інтер”...............28
2.2. Організаційні аспекти бухгалтерського обліку на ТзОВ „Інтер”.....35
2.3. Особливості обліку готової продукції (робіт, послуг) на ТзОВ „Інтер” .............................................................................................................................38
2.3.1. Порядок визначення первісної вартості готової продукції (робіт, послуг)..............................................................................................................................38
2.3.2. Документування операцій з руху готової продукції (робіт, послуг)...............................................................................................................................41
2.3.3. Синтетичний та аналітичний облік готової продукції (робіт, послуг)...............................................................................................................................43
2.3.4. Інвентаризація готової продукції (робіт, послуг)............................47
2.3.5. Відображення даних про готову продукцію (роботи, послуги) в облікових регістрах та розкриття інформації у фінансовій звітності ..................52
2.4. Особливості обліку експортних операцій.............................................56
2.5. Особливості управлінського обліку готової продукції (робіт, послуг) ..............................................................................................................................59
Висновки до 2-го розділу ................................................................................66
Розділ 3. Організація аналізу і контролю готової продукції на ТзОВ „Інтер”
3.1. Аналіз ефективності використання готової продукції (робіт, послуг) і оцінка фінансового с тану підприємства ................................................68
3.2. Комп’ютеризація обліку готової продукції .........................................82
3.3. Організація аудиту на ТзОВ „Інтер” .....................................................86
3.4. Шляхи удосконалення обліку, аналізу і контролю ..........................96
Розділ 4. Охорона праці у ТзОВ „Інтер”
4.1. Загальні положення ..................................................................................98
4.2. Особливості охорони праці на ТзОВ „Інтер”.....................................100
Висновки та пропозиції .................................................................................106
Список літературних джерел.........................................................................110
-
Стан та шляхи вдосконаленя обліку виробничих запасів (готової продукції)
Вступ 3
1. Огляд літератури. 5
2. Теоретичні аспекти обліку виробничих запасів (готової продукції). 7
2.1 Економічний зміст і завдання обліку виробничих запасів (готової продукції). 7
2.2 Класифікація запасів. 10
2.3 Оцінка виробничих запасів (готової продукції). 12
2.4 Розкриття інформації про запаси у примітках до фінансової звітності. 14
3. Стан обліку виробничих запасів (готової продукції). 17
3.1. Первинний облік запасів. 17
3.2. Організація складського господарства і складського обліку. 17
3.3. Синтетичний і аналітичний облік запасів. 21
3.4. Інвентаризація виробничих запасів (готової продукції). 25
4. Удосконалення обліку виробничих запасів (готової продукції). 30
Висновки 40
Список літератури 42
-
Облік руху готової продукції на виробничому підприємстві
Вступ 3
1. Характеристика готової продукції її оцінка та класифікація 5
2. Нормативно-законодавча база обліку готової продукції 8
3. Організаційно-економічна характеристика підприємства 12
4.Облік руху готової продукції на виробничому підприємстві. 13
4.1.Порядок формування та відображення в обліку первинної вартості готової продукції 13
4.2. Відображення бухгалтерського обліку випуску продукції 19
Висновки і пропозиції 26
Перелік посилань 28
Додатки 29
Додаток А. 29
Додаток Б. 31
Додаток В. 32
-
ОБЛІК ВИПУСКУ ПРОДУКЦІЇ ТА ВИЗНАЧЕННЯ ЇЇ СОБІВАРТОСТІ
Вступ 3
1. Теоретико-методологічні основи обліку випуску готової продукції та визначення її собівартості 6
1.1. Собівартість продукції: поняття, види, склад витрат, що формують собівартість готової продукції 6
1.2. Нормативно-правове забезпечення обліку готової продукції та визначення її собівартості 11
2. Організація бухгалтерського обліку випуску готової продукції на підприємстві ТОВ„ ...” 16
2.1. Економічна характеристика підприємства та формування облікової політики 16
2.2. Документальне оформлення витрат на виготовлення та випуск готової продукції 24
2.3. Облік витрат на виготовлення та випуск готової продукції 28
2.4. Відображення інформації про готову продукцію та витрати на її виробництво та випуск в облікових регістрах та звітності 30
3. Удосконалення обліку випуску готової продукції та формування її собівартості на підприємстві ТОВ„ ...” 34
3.1. Порівняльна характеристика П(С)БО та МСФЗ 35
3.2. Удосконалення обліку випуску готової продукції та формування її собівартості на підприємстві 38
Висновки та пропозиції 39
Список використаної літератури 40
Додатки
-
Облік і аналіз відвантаження і реалізації готової продукції
Зміст
Вступ 3
Розділ 1. Теоретичні основи поняття готова продукція 5
1.1. Зміст поняття „готова продукція”, її класифікація та порядок 5
оцінки в бухгалтерському обліку 5
1.2. Договірні відносини з приводу реалізації готової продукції 6
Розділ 2. Облік готової продукції та її реалізації 9
2.1. Нормативно-правова база, що регулює питання обліку готової продукції та її реалізації 9
2.2. Документальне оформлення наявності та руху готової продукції 13
2.3.Формування первинної вартості готової продукції та її ціни 17
2.4. Облік готової продукції та її реалізації 21
Розділ 3. Аналіз готової продукції та її реалізації 36
Висновки 52
Список використаних джерел 55
-
Управлінські інформаційні системи в аналізі та аудиті
1. Типи інформаційних структур (двовимірні, ієрархічні, мережні) 3
2. Організація технології вирішення завдань управлінського обліку в умовах функціонування інформаційної системи обліку: облік готової продукції, її відвантаження і реалізація 4
3. Організація оперативного аудиту на підприємстві в умовах використання комп'ютерних технологій 9
Список використаної літератури: 16
-
ОБЛІК ВИПУСКУ ПРОДУКЦІЇ ТА ВИЗНАЧЕННЯ ЇЇ СОБІВАРТОСТІ
Вступ 3
1. Теоретико-методологічні основи обліку випуску готової продукції та визначення її собівартості 6
1.1. Собівартість продукції: поняття, види, склад витрат, що формують собівартість готової продукції 6
1.2. Нормативно-правове забезпечення обліку готової продукції та визначення її собівартості 11
2. Організація бухгалтерського обліку випуску готової продукції на підприємстві " Новоселицька харчосмакова фабрика " 16
2.1. Економічна характеристика підприємства та формування облікової політики 16
2.2. Документальне оформлення витрат на виготовлення та випуск готової продукції 24
2.3. Облік витрат на виготовлення та випуск готової продукції 28
2.4. Відображення інформації про готову продукцію та витрати на її виробництво та випуск в облікових регістрах та звітності 31
3. Удосконалення обліку випуску готової продукції та формування її собівартості на підприємстві 38
Висновки та пропозиції 41
Список використаної літератури 45
ДОДАТОК А 49
ДОДАТОК Б 53
ДОДАТОК В 54
ДОДАТОК Г 55
ДОДАТОК Д 56
ДОДАТОК Е 65
Cгенерировано за 0.122392 секунд
|
Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.
Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.
|
|