Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Підприємство як суб’єкт ринку, розрахункова частина» (ID:28326)

| Размер: 162 кб. | Объем: 38 стр. | Стоимость: 175 грн. | Добавлена: 10.06.2009 | Код продавца: 2 |
СодержаниеВступ 3
1. Теоретичні та законодавчі засади визначення сутності поняття «підприємство» 5
1.1. Аналіз поняття «підприємство» 5
1.2. Зв'язок та відмінності поняття «підприємство» зі спорідненими термінами 10
2. Види та організаційні форми підприємств 14
3. Основні засади діяльності підприємства 25
Висновок 29
Перелік використаної літератури 31

РОЗРАХУНКОВА ЧАСТИНА

ВАРІАНТ 21
Постійні витрати = 75
Змінні витрати: 70, 107, 130, 147, 160, 180,211,261,331,433
Обсяг попиту на продукцію 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Ціни 160 156 152 148 144 140 136 132 128 124

1. Обчисліть витрати (сукупні, середні та граничні), величину сукупно-го та граничного виторгу, економічні прибутки фірми.
2. Використовуючи два методи аналізу (граничний та порівняльний), визначте оптимальний рівень виробництва, ціну і прибуток (збитки). Накрес-літь криві попиту (D), граничного виторгу (MR), граничних витрат (МС) та середніх сукупних витрат (АТС) (графік 1). Якими є результати діяльності фірми?
3. Побудуйте криві середніх та граничних витрат (АТС, AVC, AFC, MC). (графік 2). Опишіть, як вплинуть на розташування кривих витрат фірми наступні детермінанти:
а) підвищення залізничних тарифів;
б) зростання цін енергоносіїв, які використовуються у виробництві;
в) скорочення управлінського персоналу;
г) звільнення частини робітників;
д) зростання орендної плати за приміщення офісу фірми.
Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Заказ Заказать Купить «Підприємство як суб’єкт ринку, розрахункова частина»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Види страхових компаній що надають фінансові послуги
  • Види страхових компаній що надають фінансові послуги
  • Нові види соусів, технологія їх приготування, використання в кулінарії
  • ХАРАКТЕРИСТИКА ПОТРЕБИ КОНЕЙ В ПОЖИВНИХ РЕЧОВИНАХ
  • ХАРАКТЕРИСТИКА ПОТРЕБИ КОНЕЙ В ПОЖИВНИХ РЕЧОВИНАХ
  • ЕКОНОМІЧНА ЕФЕКТИВНІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ ІННОВАЦІЙ НА ПІДПРИЄМСТВІ
  • Товарознавство - соки для дитячого харчування
  • Роль банківської системи у стимулюванні економічного зростання країни
  • Роль банківської системи у стимулюванні економічного зростання країни
  • Маркетинг
  • Податкова система в Україні - принципи, функції, основні види податків
Cгенерировано за 0.147900 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...