Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Організація управління готельним комплексом (турфірмою)» (ID:28093)

| Размер: 72 кб. | Объем: 38 стр. | Стоимость: 160 грн. | Добавлена: 10.06.2009 | Код продавца: 2 |
СодержаниеВСТУП 3
РОЗДІЛ 1. СТРУКТУРА УПРАВЛІННЯ ГОТЕЛЬНИМ КОМПЛЕКСОМ 5
1.1. Характеристика основних елементів побудови організаційної структури управління готельним комплексом 5
1.2. Прогресивні чинники підвищення ефективності управління готельним підприємством 9
РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ УПРАВЛІННЯ ГОТЕЛЬНИМ КОМПЛЕКСОМ НА ПРИКЛАДІ ВАТ «ГОТЕЛЬ «Назва» 12
2.1. Коротка характеристика об’єкта дослідження 12
2.2. Характеристика системи управління готелем «Назва». Статут готелю 13
2.3. Функції окремих підрозділів готелю в системі управління готелем 15
2.4. Оцінка системи управління ВАТ «Готель «Назва» та її елементів. Штатний склад і підпорядкованість персоналу 19
РОЗДІЛ 3. РЕЗЕРВИ УДОСКОНАЛЕННЯ УПРАВЛІННЯ ГОТЕЛЕМ «Назва» 23
3.1. Комплекс заходів щодо вдосконалення системи управління готелем 23
3.2. Впровадження автоматизованої системи управління готелем 27
3.3. Оцінка ефективності запропонованих заходів 28
ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ 32
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 34
ДОДАТКИ 36
Організаційна структура управління
Організаційна структура управління після вдосконалення
Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Заказ Заказать Купить «Організація управління готельним комплексом (турфірмою)»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • ПСИХОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ УПРАВЛІННЯ ГОТЕЛЬНИМ ГОСПОДАРСТВОМ
  • Звіт з практики (На прикладі готелю)
  • Стратегія та тактика управління виробничою діяльністю підприємства
  • Облік доходів від операційної діяльності (на прикладі готельного комплексу)
  • Організація управління діяльністю туристичного підприємства
  • УДОСКОНАЛЕННЯ ДИСЦИПЛІНИ ПРАЦІ НА ПІДПРИЄМСТВІ ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ
  • Концепція щодо структурно-організаційної перебудови управління бурякоцукровим комплексом
  • Концепція щодо структурно-організаційної перебудови управління бурякоцукровим комплексом
  • ПСИХОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ УПРАВЛІННЯ ГОТЕЛЬНИМ КОМПЛЕКСОМ
  • ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ УПРАВЛІННЯ ІНФОРМАЦІЙНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПІДПРИЄМСТВА
Cгенерировано за 0.126107 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...