-
Класифікація типів бізнесу
Вступ 3
1. Економічна сутність бізнесу та його ознаки 3
2. Класифікація видів бізнесу 5
3. Класифікація видів бізнесу за фазами відтворення 8
3.1. Виробниче підприємництво 8
3.2. Особливості комерційного бізнесу 9
3.3. Фінансово-кредитне підприємництво як особливий вид бізнесу 10
Висновки 12
Література 13
-
К/р Мікроекономіка
1. Економічні операції та ринки………………………………………..3
1.1. Сутність і класифікація ринків
1.2. Економічна діяльність і економічні операції
2. Ринкова поведінка фірми…………………………………………….7
2.1. Цілі бізнесу: розходження по галузях і групах власників
2.2. Цілі і показники діяльності підприємств
2.3. Цілі і конкурентна політика підприємств
2.4. Нове в діяльності підприємств
2.5. Критерії відновлення асортименту
2.6. Фактори, що визначають діяльність підприємства
2.7. Цілі і попит
2.8. Цілі і прибутковість бізнесу
Використані джерела……………………
-
Охарактеризуйте бізнес і підприємництво
Вступ 3
1 Розкрийте спільне та відмінне в бізнесі та підприємництві 4
2 Перелічіть основні функції бізнесу та його базові ресурси 4
3 Чому прибуток є важливою соціальною функцією, а конкуренція - рушійною силою підприємства? 6
4 В чому полягають особливості різних форм організації бізнесу? 10
5 Які Ви знаєте форми бізнесу і підприємництва в Україні? 12
Висновок 14
Використана література 15
-
Вдосконалення обслуговування на підприємствах ресторанного бізнесу (на прикладі будь-якого ресторану Києва)
ВСТУП 4
1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ОРГАНІЗАЦІЇ ОБСЛУГОВУВАННЯ НА ПІДПРИЄМСТВАХ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ 6
1.1. Принципи організації обслуговування на підприємствах ресторанного бізнесу 6
1.2. Організація обслуговування на підприємствах ресторанного бізнесу 9
2. ДОСЛІДЖЕННЯ ОСОБЛИВОСТЕЙ ОБСЛУГОВУВАННЯ НА ПІДПРИЄМСТВАХ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ НА ПРИКЛАДІ РЕСТОРАНУ «Назва» 15
2.1. Загальна характеристика готельного комплексу та ресторану як його складової 15
2.2. Аналіз обслуговування в ресторані туристів за різними класами 21
3. ШЛЯХИ ВДОСКОНАЛЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЇ ОБСЛУГОВУВАННЯ В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА 31
3.1. Напрямки розвитку ресторанного бізнесу в Україні 31
3.2. Підвищення рівня обслуговування клієнтів в ресторані «Назва» 39
ВИСНОВКИ І ПРОПОЗИЦІЇ 48
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 51
ДОДАТКИ 54-59
-
Малий бізнес особливості розвитку та місце в ринковій системі
ВСТУП 3
1. ЗНАЧЕННЯ І РОЛЬ МАЛОГО БІЗНЕСУ У НАЦІОНАЛЬНІЙ ЕКОНОМІЦІ 5
2. ОСОБЛИВОСТІ СТАНОВЛЕННЯ І РОЗВИТКУ МАЛОГО БІЗНЕСУ В УКРАЇНІ 20
3. ВПЛИВ СВІТОВОЇ ЕКОНОМІЧНОЇ КРИЗИ НА РОЗВИТОК МАЛОГО БІЗНЕСУ В УКРАЇНІ 26
4. ДОСВІД ФУНКЦІОНУВАННЯ МАЛОГО БІЗНЕСУ У РОЗВИНЕНИХ КРАЇНАХ ТА НАПРЯМИ ЙОГО ЗАСТОСУВАННЯ В УКРАЇНІ 30
5. СИСТЕМА ПІДТРИМКИ МАЛОГО БІЗНЕСУ В УКРАЇНІ ТА ШЛЯХИ ЇЇ ВДОСКОНАЛЕННЯ 35
ВИСНОВКИ 46
ВИКОРИСТАНІ ДЖЕРЕЛА 48
ДОДАТКИ 51
-
Форми бізнесу
Вступ
Розділ 1. Поняття бізнесу
1.1. Загальна характеристика бізнесу
1.2. Державне регулювання бізнесу
Розділ 2. Форми бізнесу
2.1. Загальна характеристика основних форм бізнесу
2.2. Господарські товариства
2.3. Об’єднання підприємств
Розділ 3. Особливості та проблеми розвитку бізнесу в Україні
3.1. Особливості розвитку бізнесу в Україні
3.2. Проблеми розвитку бізнесу в Україні
3.3. Шляхи розв’язання основних проблем у сфері бізнесу
Висновки
Список використаної літератури
-
Стратегічне планування, його роль за сучасних умов розвитку українського суспільства
ВСТУП 3
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ СТРАТЕГІЧНОГО ПЛАНУВАННЯ РОЗВИТКУ ОРГАНІЗАЦІЇ 5
1.1. Сутність стратегічного планування і його місце в системі управління сучасною організацією 5
1.2. Цілі організації стратегічного планування 9
РОЗДІЛ 2. ХАРАКТЕРИСТИКА ПРОЦЕСУ СТРАТЕГІЧНОГО ПЛАНУВАННЯ ЗА СУЧАСНИХ УМОВ РОЗВИТКУ УКРАЇНСЬКОГО СУСПІЛЬСТВА 22
2.1. Етапи процесу стратегічного планування розвитку організації 22
2.2. Особливості вибору стратегії сучасної організації 24
РОЗДІЛ 3. АНАЛІЗ СТРАТЕГІЧНОГО ПЛАНУВАННЯ НА РІВНІ ПІДПРИЄМСТВА 28
3.1. Загальна характеристика сегменту бізнесу ТОВ «Назва» 28
3.2. Управління стратегічним розвитком підприємства 31
3.2.1. Аналіз внутрішнього середовища підприємства 31
3.2.2. Аналіз конкурентів підприємства 35
3.3. Оцінка стратегічної позиції підприємства 37
3.4. Стратегічне планування розвитку підприємства 40
ВИСНОВКИ 49
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 55
-
Характерні ознаки бізнесу
Вступ 3
1. Потреба виникнення бізнесу та його поняття 4
2. Родові ознаки бізнесу 9
3. Бізнес і діло 12
4. Види бізнесу 15
Висновки 18
Список використаної літератури 19
-
Фінанси підприємств малого бізнесу
Вступ 3
1. Фінанси підприємств малого бізнесу 5
1.1. Суть малого бізнесу та його організаційні форми 5
1.2. Фінансові ресурси малого бізнесу 10
1.3. Фінансової діяльності малого підприємства 15
2. Особливості фінансової діяльності ПП „ГРІНМАШ” 22
2.1. Особливості формування фінансових ресурсів ПП „ГРІНМАШ” 22
2.2. Оцінка фінансового стану 26
2.3. Резерви підвищення ефективності фінансової діяльності ПП „ГРІНМАШ” 30
Висновки 34
Література 36
Додатки 39
-
Фінанси підприємств малого бізнесу
Вступ 3
1. Фінанси підприємств малого бізнесу 5
1.1. Суть малого бізнесу та його організаційні форми 5
1.2. Фінансові ресурси малого бізнесу 10
1.3. Фінансової діяльності малого підприємства 15
2. Особливості фінансової діяльності ПП „ГРІНМАШ” 22
2.1. Особливості формування фінансових ресурсів ПП „ГРІНМАШ” 22
2.2. Оцінка фінансового стану 26
2.3. Резерви підвищення ефективності фінансової діяльності ПП „ГРІНМАШ” 30
Висновки 34
Література 36
Додатки 39
-
Медичний та фармацевтичний менеджмент
1. Види і форми медичного і фармацевтичного бізнесу 3
2. Основи законодавства України про охорону здоров’я 9
3. Механізм трансформації стратегічних завдань медичної та фармацевтичної організації в індивідуальнії цілі працівників 13
Література 17