-
Проектування та організація робочих місць персоналу управління
ВСТУП 3
РОЗДІЛ 1 ПОНЯТТЯ ОРГАНІЗАЦІЇ ТА ПРОЕКТУВАННЯ РОБОЧИХ МІСЦЬ АПАРАТУ УПРАВЛІННЯ 5
1.1 Організація трудових процесів 5
1.2 Організація робочих місць і їх обслуговування 8
1.3 Система обслуговування робочих місць 15
1.4 Умови праці та фактори їх формування 19
РОЗДІЛ 2 АНАЛІЗ ПІДСУМКІВ РОБОТИ ПІДПРИЄМСТВА 25
2.1 Коротка характеристика досліджуваного підприємства 25
2.2 Аналіз організації праці та рівня використання персоналу 28
2.3 Проектування індивідуального трудового процесу 30
РОЗДІЛ 3 ШЛЯХИ УДОСКОНАЛЕННЯ ПРОЕКТУВАННЯ ТА ОРГАНІЗАЦІЇ РОБОЧИХ МІСЦЬ УПРАВЛІНЦІВ 34
3.1 Проектування паспорта організації робочого місця 34
3.2 Проектування системи по обслуговуванню робочих місць 38
ВИСНОВКИ 40
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 42
Додаток 1 . Робочий кабінет управлінця до перепланування 44
-
Організація праці в сільськогосподарському виробництві
ВСТУП 3
1 ОРГАНІЗАЦІЙНО-ЕКОНОМІЧНА ХАРАКЕТРИСТИКА ВАТ «ТРІУМФ 5
2 ОСНОВНІ ФОРМИ ОРГАНІЗАЦІЇ ПРАЦІ І РОБОЧИХ МІСЦЬ В СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОМУ ПІДПРИЄМСТВІ 12
2.1 Сутність і значення організації праці на підприємстві 12
2.2 Форми організації праці 15
2.3 Підбір, підготовка, перепідготовка і підвищення кваліфікації працівників 17
2.4 Організація праці на збиранні зернових культур 19
2.5 Організація робочих місць 23
ВИСНОВКИ 26
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 28
ДОДАТОК 30
-
Дослідження шляхів удосконалення організації робочих місць
Вступ 3
1. Удосконалення розміщення робочих місць та покращення умов праці 4
2. Механізація і автоматизація управлінської праці як шлях до удосконалення організації робочого місця 8
Висновки 14
Література 15
-
ВДОСКОНАЛЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЇ РОБОЧИХ МІСЦЬ НА ПІДПРИЄМСТВАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
ВСТУП 3
Розділ 1. Загальна характеристика організації робочого процесу на підприємстві ресторанного господарства 5
1.1. Основи організації робочих місць на підприємствах ресторанного господарства 5
1.2. Гарячий цех і організація робочих місць для приготування гарячих блюд 8
1.3. Особливості організації робочого місця бармена на підприємствах ресторанного господарства 12
Розділ 2. Організація робочих місць і технологічних ліній в ресторані "Надія" 16
2.1. Загальна характеристика ресторану 16
2.2. Організація робочих місць і технологічних ліній в ресторані "Надія" 19
Розділ 3. Шляхи раціоналізації організації робочих місць в ресторані 23
Висновки 27
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 29
-
АТЕСТАЦІЯ РОБОЧИХ МІСЦЬ ВІДПОВІДНО ДО УМОВ ОХОРОНИ ПРАЦІ. ДОПЛАТА ЗА ШКІДЛИВІ УМОВИ ПРАЦІ
Зміст
8. Атестація робочих місць відповідно до умов охорони праці. Доплата за шкідливі умови праці 3
2. Механічна вентиляція та кондиціювання повітря. Види механічної вентиляції згідно з засобами обладнання. Принципи розрахунку обміну повітря 8
Задача 1. 14
Задача 2 15
Список літератури 18
-
АТЕСТАЦІЯ РОБОЧИХ МІСЦЬ ВІДПОВІДНО ДО УМОВ ОХОРОНИ ПРАЦІ. ДОПЛАТА ЗА ШКІДЛИВІ УМОВИ ПРАЦІ
Зміст
8. Атестація робочих місць відповідно до умов охорони праці. Доплата за шкідливі умови праці 3
2. Механічна вентиляція та кондиціювання повітря. Види механічної вентиляції згідно з засобами обладнання. Принципи розрахунку обміну повітря 8
Задача 1. 14
Задача 2 15
Список літератури 18
-
Трудомісткість продукції. Організація робочих місць
1. Трудомісткість продукції. Визначення. 3
2. Організація робочих місць . Вимоги НОП до організації та обслуговування робочих місць. 7
Задача 1. 17
Задача 2. 17
Задача3. 18
СПИСОК ЛІТЕРАТУРИ 20
-
Атестація робочих місць за умовами праці
ВСТУП 3
1. Загальні положення 4
2. Організація роботи по атестації 6
3. Атестація робочих місць 8
ВИСНОВКИ 10
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 11
-
Суть організації праці. Поділ і кооперація праці на підприємстві
1 Суть організації праці 3
2. Поділ і кооперація праці на підприємстві 5
3. Організація й обслуговування робочих місць 9
4. Умови праці та фактори їх формування 10
Висновки 13
Список використаної літератури 15
-
Класифікація норм праці та їх використання на підприємстві
Вступ 4
Розділ 1.Суть організації праці та її роль у сучасних умовах господарювання 6
1.1 Суть організації праці 6
1.2. Поділ і кооперація праці на підприємстві 7
1.3. Організація й обслуговування робочих місць 14
1.4. Умови праці та фактори їх формування 16
Розділ 2. Класифікація норм праці та їх використання на підприємстві 21
Розділ 3. Вдосконалення організації нормування праці. 24
3.1. Вдосконалення методів нормування праці на підприємстві 24
3.2. Аналіз стану нормування праці на підприємстві. 29
Висновки 32
Список використаної літератури 34
-
Етапи проектування системи обслуговування робочих місць
Вступ 3
1. Обслуговування робочих місць: функції, форми та принципи 5
2. Проектування системи обслуговування робочих місць та його етапи 9
3. Інформаційне обслуговування робочих місць, як складова проектування системи загального обслуговування 14
Висновки 16
Список використаної літератури 18