-
ТЕХНОЛОГІЧНА КАРТА 2 ШТ.
1. Туристичної подорожі по маршруту
По Ворсклі
Полтава - сплав до с. Потоки - переїзд до м. Кременчук
Вид маршруту
водний на човнах
2. Туристичної подорожі по маршруту
Архітектурно-заповідна архітектура
Львів - Жовква – Пляшева - _Луцьк
Вид маршруту автобусний
-
ТЕХНОЛОГІЧНА КАРТА туристичної подорожі 2
1. Туристичної подорожі по маршруту По столицях Київської Русі (Чернігів–Путивль-Переяслав-Хмельницький-Київ)
Вид маршруту Автобусний
2. Туристичної подорожі по маршруту По річці Псьол Полтава-Великі Сорочинці-Потоки-Полтава
Вид маршруту водний
-
ТЕХНОЛОГІЧНА КАРТА Туристичної подорожі по маршруту 2
1. Туристичної подорожі по маршруту По Черкащині Черкаси-Холодний Яр-Суботів-Чигирин-Черкаси
Вид маршруту Велосипедний
2. Туристичної подорожі по маршруту Карпатський Ужгород-Дрогобич-Львів
Вид маршруту Автобусний
-
ТЕХНОЛОГІЧНА КАРТА: По літературній Україні
Туристичної подорожі по маршруту По літературній Україні
Нитка маршруту: Київ-Канів-Полтава-Суми
Основні показники маршруту
Графік заїзду туристичних груп по місяцях
Програма обслуговування туристів по маршруту
Заплановані туристичні послуги
Короткий опис подорожі
-
Організація туристичної подорожі в Одеську область
Вступ 3
1. Розробка туристичної подорожі в Одеську область 6
1.1. Теоретичні засади формування туристичного продукту 6
1.2. Туристично-рекреаційний потенціал Одеської області 21
1.3. Організація туру «Вихідний в Одесі» 28
2. Безпека туристичної подорожі 33
2.1. Загальні питання безпеки 33
2.2. Забезпечення безпеки під час перевезення залізницею 43
Висновок 51
Список використаних джерел 53
Додатки 55
У розділі 1.3. подано:
Технологічна карта
Програма обслуговування туристів за маршрутом «Вихідний в Одесі»
Короткий опис подорожі
Калькуляція
Р роботі багато графічного матеріалу, а саме схем та таблиць
-
ТЕХНОЛОГІЧНА КАРТА: По Черемошу і Пруту - водний на надувних плотах
Основні показники маршруту
Вид маршруту водний
Категорія складності 1
Протяжність маршруту(км) 287 км
Тривалість маршруту в днях 4 дні
Кількість туристичних груп 4
Число туристів в групі 10
Всього туристів по маршруту 40
Графік заїзду туристичних груп по місяцях
Програма обслуговування туристів по маршруту
Заплановані туристичні послуги
Короткий опис подорожі
-
ПАСПОРТ туристського маршруту - По Десні
Район подорожі: По Десні
Маршрут
Сезонність
Зручні види транспорту:
Гурток, секція, група, яка здійснила подорож
Час проведення подорожі
Основна тема маршруту
Нитка маршруту
Вид туризму
Протяжність маршруту
Історико-краєзнавчий та технічний опис маршруту:
Необхідне спорядження
СХЕМА МАРШРУТУ:
Рекомендовані місця ночівель
Перегони, що зустрічаються на маршрутах та способи їх безпечного подолання
Рекомендована література та картографічний матеріал:
-
ТЕХНОЛОГІЧНА КАРТА: По Буковині і Гуцульщині
Чернівці – Косів – Яремча - Рахів
Основні показники маршруту:
Вид маршруту Автобусний
Категорія складності
Протяжність маршруту(км) 216 км
Тривалість маршруту в днях 7 днів
Кількість туристичних груп 4
Число туристів в групі 15
Всього туристів по маршруту 60
Графік заїзду туристичних груп по місяцях
Програма обслуговування туристів по маршруту
Заплановані туристичні послуги
Короткий опис подорожі
-
Професійний розвиток персоналу в туристичному підприємстві
ВСТУП 3
I. РОЛЬ ПЕРСОНАЛУ У ТУРИСТСЬКОМУ БІЗНЕСІ 8
1.1. Розробка і проведення кадрової політики в організації 8
1.2. Передумови ефективного управління персоналом туристського підприємства 13
1.3. Зарубіжний досвід управління персоналом 19
II. ШЛЯХИ УДОСКОНАЛЕННЯ ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕРСОНАЛУ ТУРИСТСЬКОГО ПІДПРИЄМСТВА 23
2.1. Професійна освіта персоналу туристського підприємства 23
2.2. Професійне навчання персоналу 29
2.3. Розвиток кар’єри в туристській організації 42
-
Професійний розвиток персоналу в туристичному підприємстві
ВСТУП 3
I. РОЛЬ ПЕРСОНАЛУ У ТУРИСТСЬКОМУ БІЗНЕСІ 8
1.1. Розробка і проведення кадрової політики в організації 8
1.2. Передумови ефективного управління персоналом туристського підприємства 14
1.3. Зарубіжний досвід управління персоналом 20
II. ШЛЯХИ УДОСКОНАЛЕННЯ ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕРСОНАЛУ ТУРИСТСЬКОГО ПІДПРИЄМСТВА 24
2.1. Професійна освіта персоналу туристського підприємства 24
2.2. Професійне навчання персоналу 27
2.3. Розвиток кар’єри в туристській організації 39
-
Організація зимового відпочинку для студентської молоді
Вступ 3
Розділ І. Маркетингові аспекти розробки туру 5
1.1. Оцінка попиту на даний вид подорожей і портрет потенційного клієнта 5
1.2. Оцінка пропозиції 10
1.3.Вимоги до процесу обслуговування туристів під час подорожі 20
Розділ ІІ. Проект туру 26
2.1. Інформаційне забезпечення програми туру 26
2.1.1. Умови в'їзду та можливі варіанти доставки туристів в країну 26
2.1.2.Оцінка території 26
2.2. Форма туру та схема маршруту 35
2.3. Пакет послуг 36
2.4. Програма туру 37
2.5. Організаційно-технічне забезпечення туру 38
2.6. Економічне обґрунтування проекту туру 38
Розділ ІІІ. Маркетинг нового туру 40
3.1. Позиціювання та просування нового туру 40
3.2. Рекламно-інформаційна підтримка 41
Висновки 43
Список використаних джерел 44
Додатки 45
Додаток 1. Карта розташування гірськолижних курортів України 45
Додаток 2. Схема схилів ТК «Буковель» 46
Додаток 3. Схема маршруту 46
Додаток 4. Технологічна карта туристської подорожі за маршрутом 47-48